Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Darba devēji piedāvā taupīt uz izglītības un sociālās aizsardzības rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anti
A
Vai tiešām TIK aprobežoti? Vai arī rūpējas par beztiesīgu, viegli manipulējamu un lētu melnstrādnieku masu?
a ko ta nu?
a
Labāk būtu skatījušies, lai savējie maksā nodokļus!
Dzintra
D
Piekrītu vienā no komentāriem paustajam viedoklim, ka nu beidzot mēs varam skaidri saprast, kas kurš ir. Tieši tāpat, paklausoties šādas «idejas», kļūst arī skaidrs, kādēļ esam tādā bedrē - šādu neprofesionālu un domāt nespējīgu tā saucamo «profesionāļu» dēļ.
pensionāre
p
Nekauņas, nekauņas kauns kauns !!!
Ilze
I
Jaunzemei-Grendei doktora grādu par tik "fantastiskām idejām"- samazināt algas pedagogiem, slimības pabalstus un citiem jauninājumiem. Tagad vajag ieviest" killeru institūciju" un tad nevajadzēs ne taupīt ne samazināt killeri pastrādās savu darbiņu un visiem būs labi.
Ince
I
Kundze Jaunzeme - Grende! Vai progresīvo ienākuma nodokļa sistēmu negriobat ierosināt ieviest valsts budžeta palielināšanai? Nav SMUKI un ir NAIVI cerēt, ka lai nu kam, bet Jums, kundze Jaunzeme - Grende, dzīvē nepienāks brīdis, kad paliksiet nabaga (nu vienkārši tikai nauda beigsies)/ veca un nabaga/ vai tikai veca.
Eva Braun
E
100 Ls neizsniegt okupantu urlām .. Lai tin makšķeres uz rodjinu
āboltiņas ZOO
ā
jautājums: Nez kāpēc Vilki un lāči ir pieķērušies pie rīkles strādājošajiem, bet nevis tai naudai ko patiesi apgroza turīgie?. Vilks ar lāci piedāvā stagnācijas stabilizācijas budžetu. Izņemsim naudu no attīstības un novirzīsim naudu valsts pārvaldes birokrātu budžetā
ironija
i
Grendes kundze, vajadzētu 2. grupas invalīdiem, kuri saņem pabalstu vairāk par 100,00 latiem, noņemt bezmaksas braukšanas iespējas sabiedriskajā transportā. Ar šo ,,griezienu,, varētu ,,nosegt,, daļu neviena neredzētās ,,aplokšņu,, algas. Tamlīdzīgu ,,rezervju,, ir pa pilnam. un, vispār, vajadzētu ieviest stabilu sistēmu - kā kāds kaut ko nopelna, tā ,,likumīgi,, nost, lai nav par daudz.
$
$
vēl jau ir invalīdi uz kuru pensijām arī var taupīt.
Rasmuss
R
Galvenajiem valsts ieņēmumiem būtu jābūt uz "ēnu" ekonomikas samazināšanas rēķina, un par to tad arī Grendes kundzei vajadzēja cepties! Tagad iznāk - uzņēmēji valstij nodokļus nemaksā, bet naudu ierosina iegūt samazinot skolotāju algas!!! Fenomenāls priekšlikums, Nobela prēmiju Grendei!
ghe
g
koments par LTRK- no sākuma "apcērtam" izglītību, pēc tam sūdzamies, ka nav kvalificētu darbinieku. Es ieteiktu pavētīt tādas IZM struktūras, kas saistītas ar izglītības kvalitātes kontroli, sporta pārvaldību. T.i.- augšējo galu, lai nav tā, ka tiem, kam maz vēl vairāk atņem.
ghe
g
Piekrītu, ka bērnus nedzemdē pabalstu dēļ, bet tie ir būtisks motivējošs faktors. Tomēr- uzskatu, ka nedrīkst būt vienādi pabalsti cilvēkiem, kuri strādā, maksā nodokļus utt un tiem, kas to nedara. Es vēlos savam bērnam nodrošināt kvalitatīvāku dzīvi- aizvest uz teātri, nopirkt kvalitatīvāku pārtiku u.tml. Lielākais pabalsts ir mana iespēja to nodrošināt. Nolīdzinot visus vienādi mēs radīsim situāciju, kad būs "bērnu ražojošās" ģimenes, kam naudiņa vajadzīga kaut kam šķidram un smakojošam, bet ne mazulim. un pārējās ģimenes, kas izvēlas nelaist pasaulē bērnu, jo nevar nodrošināt kvalitatīvu tā dzīvi.
marta
m
Kāpēc pie kundzes priekšlikumiem nav ,,aplokšņu ,, algas apkarošana. Daudz dzirdets, ka firmās strādājošiem vispār darba likums neeksistē. Vieglāk likumīgi ,,paņemt,, no bērniem, invalīdiem, studentiem. Visu tikai maznodrošinātajiem. Drīz nebūs nekādas jēgas censties, lai kaut ko nopelnītu, tad jau labāk maznodrošinātā statusu, jo tam komunālie, elektrība, transports, arī slimnīcā ārstēties par velti, jo noņems no pelnošajiem un ,,likumīgi,, pārdalīs. t'jau notiek.
nezinīši no ZZS arī tāpat
n
jauna braukšanas metode tā brauc gan vilks gan lācis ar savējo komandu, 07.12.2010 10:52 Valdības politika atgādina auto vadītāju, kurš cenšas panākt degvielas ekonomiju un līdzekļu ietaupīšanu, braucot ar novilktu rokas bremzi un piebvelkot to arvien ciešāk. Tā ir tuvredzīga un bezperspektīva rīcība. Ne tikai ekonomijas nebūs, bet ar laiku arī mašīna tiks neatgriezeniski samaitāta..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas