Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Daudze dosies vizītē uz Gruziju

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS) un viņa vadītā delegācija no 3. līdz 6.martam uzturēsies darba vizītē Gruzijā, kur plānots tikties ar šīs valsts augstākajām amatpersonām, informē Saeimas preses centrs.

Vizītes laikā plānots pārrunāt Latvijas un Gruzijas divpusējās sadarbības jautājumus, aktuālo Gruzijas reformu procesā, attiecībās ar Eiropas Savienību un NATO, kā arī drošības situāciju Gruzijā.

G.Daudzem Tbilisi plānotas tikšanās ar Gruzijas parlamenta priekšsēdētāju Davidu Bakradzi, Valsts prezidentu Mihailu Saakašvili un premjerministru Nikolozu Gilauri. Vizītes ietvaros Latvijas parlamentārieši tiksies arī ar Gruzijas reintegrācijas valsts ministru Temuru Jakobašvili, parlamenta opozīcijas pārstāvjiem, kā arī citām Gruzijas amatpersonām.

Saeimas priekšsēdētājs Gruzijas parlamentā atklās fotogrāfiju izstādi Latvijas atjaunotā parlamenta 20 gadi. Latvijas delegācija tiksies arī ar Gruzijā dzīvojošajiem latviešiem.

Saeimas priekšsēdētāju vizītē pavadīs Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Gruzijas parlamentu vadītājs Dzintars Zaķis (JL) un Eiropas lietu komisijas deputāts Oskars Kastēns (LPP/LC).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas