Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Daudzi deputāti neuzskata par vajadzīgu iedziļināties budžeta projektā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Ko viņi vispār dara?
lapsene
l
Parādīja! Ar otro piegājienu.
q
q
negaudiet, Saeimas ievēlētāji. Paši viņus aicinājāt (par viņiem balsojāt). Nost demokrātiju!
hm
h
Tie, kas darbojušies ar budžetu, zin, ka valstī nav cilvēka, kurš būtu spējīgs atbildēt uz katru konkrētu jautājumu budžeta ciparu sakarā. Te spēkā parastā shēma - viens idiots var uzdot tik daudz jautājumu, ka simts gudro nespēs atbildēt. Ja jautātājs tēlo LNT žurnālistu, varam iedomāties, kāds "sižets" var sanākt... Nomainīsi FM vienus muļķību autorus ar tiem, kas muļķības, varbūt, sastrādājuši citūr ?! Kur tad ir tie gudrie? Komentētāji vai? Varbūt "eksperti", kuri nodarbojas ar kritiku, bet paši ir tālu no budžeta veidošanas vai, kā tagad saka, konsolidēšanas?
Sniper'sEye
S
Vienotības fani! Nav visi jūsu ienaidnieki, kas jums katru reizi nepiekrīt, bet, ja deputāti izlasītu kaut tikai un vienīgi pārdesmit likumprojektus, kuros ieliktas vislielākās muļķības, tad jau būtu lielākas cerības uz kaut ko labu. Pēr ap šo laiku Latvijā netrūka cilvēku, kam bija skaidrs, ka dienesta auto nodoklis ir stulbs un solītie ieņēmumi meli, fikcija un muļķība vienlaikus, -- šis rudens to apstirpina, bet neviens no Vienotības neierunājas, ka muļķību izstrādātājus Vilkam finansu ministrijā vajadzētu pamainīt, lai Repšes sarūpētās lielākās algas tiktu tiem, kas domā valstiskāk. Un vai tas tik daudz no deputātiem, kuri vidusmērā tiešām mums nav sevišķi gudri, būtu prasīts?! Ertāk, protams, nobalsot par5 nelasītiem projektiem -- nekādas atbildības!
a ko ta nu?
a
Tā bija LNT provokācija. Budžets sastāv no simtiem lpp., tāpēc nevar visus sksitļus paturēt galvā. Kādēl LNT nepajautāja līdzīgus jautājumus Ulmanim, Zalānam, Urbanovičam, Parādniekam, Strodei... Arī opozīcijai jāsaprot, kāpēc viņi balso pret budžeta pieņemšanu.
P.
P
LNT šo sižetu nemaz neparādīja tehnisku iemeslu dēļ.
no Kombuļiem
n
zeezeeessa deputaatiem ar zemniekiem tikpatdauz kopiiga kaa cuukai ar bazniicu...
haha
h
Starp citu, LNT ir pārvērties par surogātu, kurš cenšas tautai iebarot visai tendenciozu informāciju. Gandrīz katrs teikums, kas skar valdību un pozīcijas politiķus, viņu ziņās izskan ar smīna pilnu vaibstīšanos un domu nomelnot kādu nedraugu. Tikai Krievijas lētākajos kanālos var sastapties ar līdzīgu attieksmi.
haha
h
Diena nespēj atrast vairākas kļūdas rakstā, kurš ir 1000 zīmju garumā, bet brīnās, ka citi neatceras ciparus no vismaz 1000 reizes lielāka informācijas daudzuma. Ja deputāti nepaļautos uz kolēģu profesionalitāti, viņus būtu jāatlaiž uzreiz. Citādi tā Saeima pārvērtīsies par diletantu diskusiju klubu vai baumu izplatītājiem.
Dia
D
un šie ir tie cilvēki, ka pieņem lēmumus par Latvijas valsti! Bingo! :)
rausis
r
Es nemaz nebrīnītos, ja tur kāds referents noprikoļītos un ierakstītu Saeimas budžetu ar 1 nulli mazāk, viņi bez aizķeršanās to arī apstiprinātu.
zemnieks
z
LNT kārtējais fufelis .Tu no biomasas vai Jūs no ĪKŠĶA turētāja komandas .
jā ......
j
Ne mana cūka , ne mana druva . Labi , ka man labi , galvenas ir panākts , sēžu saeimā .Kāds tur vairs budžets //////////////////...............Kāpēc pārpūlēties ?
LNT kārtējais fufelis
L
Populistisks sižets. Pirmkārt, mīļie, mēs - MĒS!!! - jau viņus ievēlējām. KĀPĒC par tādiem balsojāt? Otrkārt - cik tad Saeimā ir finansistu un ekonomistu? Visi pārējie no budžeta tik un tā neko nesapratīs, jo visam jābūt savstarpējās kopsakarībās un līdzsvarā. Treškārt, Saeimā taču ir Budžeta un finanšu /nodokļu/ komisija, kur, cerams, strādā profesionāļi šajos jautājumos /kaut ar konsultantu palīdzību/. Tieši viņiem šis budžets jāizvērtē un jādod savs slēdziens, uz kuru pārējie varētu paļauties. Citos jautājumos būs citas atbildīgās komisijas, kurām pastiprināti jāstrādā pie sev piederīgiem jautājumiem. Ceturtkārt, "spiež" laika limits. Tas laikam gan pēdējam idiotam skaidrs, ka budžets jāpieņem vēl šogad un ne stundu vēlāk. Ja katrs no 100 deputātiem pa punktam vien ķidās šos papīru kalnus, tad budžetu nepieņems līdz nākamā gada beigām. LNT kārtējo reizi manipulē ar skatītājiem. Cilvēki nepadomā dziļāk un uzņem sižetiņu kā liela mēroga noziegumu, bet LNT peld kā balts gulbis debesīs kaut patiesībā ir sūdu muša uz mēslu čupas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas