Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Daugavpilī nozagtā zēna māte ar dēlu tikusies jau otro reizi

«Kā dēls nolems, tā arī būs. Pagaidām tas viss vēl ir zem jautājuma zīmes,» žurnālam Privātā Dzīve (PDz) saka Irina (42), pirms daudziem gadiem nolaupītā Vladimira māte. Viņa ar savu dēlu pēc pusaudža atrašanas nu jau tikusies otro reizi un vēl nav skaidrs, kā viņu dzīve ritēs tālāk. «Viņš ir mierīgs un nosvērts, vairāk vērsts sevī,» saka māte.

Jau ziņots par 16 gadus seno dramatisko notikumu, kad Daugavpils centrā toreizējā veikala Ezerzeme vestibilā no bērnu ratiņiem nozaga sievietes pusotra mēneša veco dēliņu. Nesen atklājās, ka zēns bez personas koda un dzimšanas apliecības dzīvojis pie kādas sievietes, kura tika apcietināta par kāda nozieguma izdarīšanu, un tādējādi nāca gaismā arī senie notikumi. Pagājušajā nedēļā Irina pirmoreiz tikās ar savu dēlu, kuram šopavasar jābeidz pamatskola. Patlaban puisis dzīvo pie aizbildnes.

«Kad atnācu uz tikšanos, man vienalga gribējās raudāt. Bet es vairs nevaru, pa šiem gadiem visas asaras izraudātas! Protams, viņš pagaidām ir šokā. Nabadziņš, viņam pie manis vēl jāpierod,» PDz stāsta Irina.

Viņa atceras, ka šausmīgā nelaime pirms 16 gadiem notikusi neilgi pirms Ziemassvētkiem, puisēns nav bijis pat nokristīts, bet tagad — uz Lieldienām — viņa saņēmusi tādu dāvanu. Māte žurnālam atzīst, ka vienmēr ir jutusi — puisēns ir dzīvs un atrodas kaut kur blakus. «Mātes sirdi nepiemānīsi. Māte vienmēr jūt.» Irina saka, ka zēnu noteikti būtu pamanījusi, ja viņš dzīvotu un skraidītu viņas rajonā kopā ar citiem puikām. «Mēs pēc izskata esam, nu, ļoti līdzīgi.»

Par dēla nolaupītājiem Irina teic, ka negribot neko zināt «par šo sievieti», ne arī ar viņu runāt. Dievs viņu jau esot sodījis, un Irina cer, ka viņa vēl saņems pēc nopelniem. Patlaban sieviete, kura uzaudzināja nolaupīto zēnu, atrodas apcietinājumā. Irina dzirdējusi, ka viņa gatavojusies zēnu no Latvijas izvest uz Krasnojarskas apgabalu, bet «gan jau uz robežas viņu tāpat noķertu». «Viņam taču nebija neviena dokumenta,» saka Irina.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas