Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Demakova lasa lekcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
CUUKPURNIS
C
VINA TACU APKOPEEJA,ABI AR SLESERU KAUTKO KOPAA LAIKAM SALASA.
mja
m
Krampjaini negodiga-kā lielāka daļa TP!Studenti,mācaties-tad tālu tiksiet!
Je Je
J
Cik stulbi, atvainojos par izteicienu, tā rakstīt! Šim cilvēkam ir gan plusi, gan mīnusi. Kā kultūras ministre viņa vērtējama dažādi, taču mūsu kultūru viņa tomēr piepacēla kā vērtību, kas ir apsveicami. Jautājums raksta autoram-vai apkopēja amats ir kas apkaunojošš, nevērtīgs un nievājošs? Vai šī fakta dēļ būtu jāapšauba Demakovas lektores spējas? Laikam krīze liek "apēst" ikvienu apkārt. Galvenais - ja ne labumu iegūt, tad pasmieties par kādu. Cāļa smadzenes ļaudīm. Bet ...nevienu jau nevar vainot, ja krīze arī smadzenēs.
Taisnība
T
Cik daudz ļaunuma šī kobra ir nodarījusi Latviešu tautai!!
liluu
l
gjiiimis nodzerts, bet uzacis "FANTASTISKAS" kā viemēr!!!!
Kaija
K
Nu un, ka viņa lasa lekcijas. Un es nesaprotu, kāpēc man būtu jāzina, ka viņa ir strādājusi par apkopēju? Reizēm Diena nezin kāpēc atļaujas publicēt tekstus, kas diemžēl ož pēc dzeltenās preses. Nožēlojami.
Grūtstrups
G
LMA, starp citu, ir nesamērīgi augstas pasniedzēju algas, tāpēc 'meistari' dzīvo burbulī, savukārt, piemēram, angliski studenti spējīgi komunicēt, tikai ņemot palīgā PALĪGĀĀĀĀĀĀ! pirkstus.
Grūtstrups
G
Avīze atgādina, ka savulaik H.Demakova strādājusi par apkopēju Ārzemeju mākslas muzejā. ------------ Tāpēc man palicis prātā, ka vienubrīd tur bija baigi netīrs, un spainis ar H uz sāna mētājās Ēģiptes zālē!!
Tontone
T
UN PRĀTĪGĀK BŪTU DARĪJUSI, JA VISUS ŠOS GADUS BŪTU LASĪJUSI SAVAS LEKCIJAS!
mamma
m
runaPar cilveekiem, kas izsaimnieko valsti un daudzusno mums novedushi liidzzimisumam vairaak jau izskataas, ka tev nepatiik, ka tas tiek nosodiits un par to ir sashutushi Demakova kaa politike ir labveele kultuuras darbiniekiem, bet vai vinas darbiiba ir bijusi labveeliiga kultuuras attistiibai Latvijaa KOPUMAA UN PERSPEKTIIVEE? Kas ir notiek Latvijas laukos ?
jenots
j
es piem. par savu naudu ceļoju un nekas normāli, protams ka jāapmeklē konfornces, a kā tad savādāk, bet tev laikam kaut kāda spička sānos kož,ne? Attieksme cienītais/cienītā ir svarīga un pēc iepriekš rakstītā spriežot tāds ļaunums tev tomēr ir. Un dvēsele man nav sūdaina,bet tava attieksme gan ir nu-skauģis,skauģis.Tā jau žultī pats savā noslīksi
upe
u
ha - visiem jau par valsts naudu nesanāk paceļot kā pats labi saproti ! kādam ir jāstrādā , lai var atvilkt nodokļus no nopelnītā ha - respekts pret tiem, kas naudu paši sapelnījuši , bet tie kas kārtīgi uzvārījušies uz valsts rēķina un tātad arī uz mana rēķina - man ir tiesības viņus lamāt pēc pilnas programmas un vēl vairāk un ka viņiem tas nepatīk - mani tas neuztrauc esam taču padarīti PAR EIROPAS NABAGIEM un saki ko gribi BET SLAVENĀ DEMAKOVAS KUNDZE AR VISU SAVU INTELIGENCI TUR IR STINGRI PIESTRĀDĀJUSI ! jā un ja vēl no tās ceļošanas būtu atdeve - ok - lai būtu , lai ceļo par savu naudu bet tā ? tāpēc jau esam tādā bedrē , ka visi uzskatīja, ka jāpēta komosa centrs kanārijās un bibliotēku sistēma austrālijā un sabiedriskais transport ķīnā un noteikti jāapmeklē ASV kongresa bibliotēka, savādāk taču būsim atpalikuši no pasaules jā un ka paaugstina algas ir labi tiem, kam paaugstina un ka tas notiek logiski un secīgi - vai par mūsu valsti to var teikt ? citiem vārdiem - tu pačeko pats savu indīgi sūdaino dvēseli un tyad ķer kreņķi par manējo ! tagad - abās darbavietās man apteica, ka nezin vai varēs laikā algu izmaksāt
jenots
j
vai tad tas ir kas slikts ka paaugstina biblotekā algas un ka ceļo pa pasauli? Iesaku pašai/ am paceļot mazliet, lai dvēselīte vēl vairāk indē nesačervelējas.
upe
u
par ko tad tāds uzbrauciens ? ne es demakova, ne vanags , un pat ne ieroču nesēja kādam no viņiem !
ralfs
r
njaa.... M. Vanags dikti pareizi rakstīja - cilvēks, kas pats neko nejēdz, mēģina iestāstīt citiem, kas arī neko nejēdz... :) šoreiz par par "mākslas virzieniem" :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas