Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Demakova veselības problēmu risināšanu uztic prezidentam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jana
J
Mani izbrīna divu cilvēku personīga rakstura saruna, bet runā visa Latvija. Vai nu tas bija speciāli sagatavots gājiens no Tautas partijas puses, vai arī Zatlera komanda neapjēdz kādu informācija ir jāsargā. Un, ptas, ka runās pēc tam ir tikai loģiski, jo visus tas interesē. Jā , Zatlers ir izcils ārsts, bet viņš ir valsts Prezidents, un tas daudz ko maina. Ja tiešām kāds no Zatlera komandas lasa šos interneta komentārus, tad mans ieteikums ir: RŪPĒJATIES par savu BOSU, jo tagad izskatās, ka viss tiek darīts, lai viņu padarītu par vāju un un mazāk zinošu nekā viņs ir.
dzenis
d
ko var auklēties ar slimu cilvēku! Nedziedināmi slimu.
ster
s
arī sho divu atrašanās t/s elītē ir neproduktīva! Izbeidzoet kultūras cilvēki auklēties ar šo ķēķa tanti!
Zilite
Z
" jautajosai " vecenitei 16:29 Noteikti vajag i z k l a i d e t i e s . Jo , galu gala , balle ar tupeli kaja , jau ir tikai izklaidesanas.
vecenīte
v
Iepriekšrakstītais ir adresēts Zīlītei.
vecenīte
v
Domāju, ka nepazīstu cilvēku ar niku "jautājums", tāpēc grūti būtu ko inscenēt. Par PLAGIĀTISMU vispār nesaprotu - kuru no dižgariem esmu nocitējusi bez atsauces? Tāpēc atšķirībā no jums, nekomentēšu jūsu literārās spējas un diskusijas mākslu, bet sev paturu tiesības izklaidēties, - kā gribu.
Liva
L
Slogas kundze, ja diezgan pasen kā pārkāpusi visas iespējamās žurnālistikas ētikas un literārā stila normas, nu jau sāk pārkāpt arī loģikai. Vienkārši nožēlojami, vai tiešām šo var saukt par rakstu?
Zilite
Z
PLAGIATISMS - SARAKSTE , jeb jautajosa " vecenite " un vecais " jautajums" mulko " Dienas " portala lasitajus Reiz dzivoja vecenite un jautajums. Abiem gribejas uz balli. Nav jau nekas slikts , gribet uz balli iet. Tik ta kaja / prata spejas / uztukusi , un ta dimanta tupele spiez . Sev tupeles nopirkt nemak , tapec zigli japaker svesa kurpe. Nekas , ka svesa manta ta isti nepiegul , kaut ka jau jaiespiezas , tapat neviens neko nesapratis. Un savejie tikai atbalstis. Un tad vares griezt to sarun - danci uz nebedu !
Mija
M
Uztic prezidentam....it kā svarīgāku problēmu nebūtu? Atņem laiku, kura vajag valsts atveseļošanai.......paņem sev. Spēks paņemt sev. Cik spēka paņemt sev ir Tev? Viņa gan prot paņemt sev.
jautājums
j
Piedodu !
mana vecmam
m
ja veselibas jautjums nav par kauliem un kaulu slimibam, es drizak ietu pie manas vecmamas prieks padomas.
Kinza
K
Tas tiešām iedrošinoši, ka mūsu valstī viss, kas nepieciešams kvalitatīvai medicīnas aprūpei, ir iejaukšanās no Dr.Zatlera, kas amatu apvienošanas kārtībā arī valsts galva!
Rasmuss
R
Tad, kad manam radiniekam bija nepieciešama palīdzība, un es vērsos pie daktera Zatlera (ne Prezidenta) ar lūgumu iejaukties, viņš to izdarīja bez liekiem jautājumiem un neskatoties uz to, ka tas nebija " šofera dēls". Tā kā Zatlers tik tiešām palīdz vai arī cenšas palīdzŗt katram!
Kinza
K
Esmu baigi pārsteigts par komentētāju "izbrīnu" par " cepienu" un niknumu pret "Dienu" . Pirmkārt, ja eksministram jāvēršas pie valsts vaditāja pēc padoma par ārstu, tas kaut ko nelabu liecina par veselības aprūpes sistēmu kopumā (ja jau šitādā līmenī jāmeklē caur pazīšanos ārsti). Ja abi to dara un komentē publiski, tas nozīmē, ka viņi publiski atzīst sistēmas vājumu un ar savu rīcību (draugu būšanas) to grauj vēl tālāk. Zatlera komentārs, ka "nekad nevienam palīdzību nav atteicis" liecina par to, ka viņš nesaprot, ko runā: viņš tiešām acīmredzami ir aizmirsis, ka nav vairs dakteris, bet valsts vadītājs, un viņam nav NEKĀDAS iespējas visiem, kas to gribētu vēlēties. Ko tad, tikai ministriem? Varbūt arī vēl šoferu dēliem? Vispār, te darbs pingvīniem - jāsarosa akcija dažiem desmitiem tūkstošu cilvēku vērsties pie Dr. Zatlera pēc padoma... Cita starpā, "Diena" varētu pajautāt Demakovai, kāpēc viņa nevērsās pēc padoma par ārstu pie sava partija biedra Bērziņu Gundara: ja atmiņa neviļ, šis tak kādreiz bija veselības ministrs?
ihaha
i
Demakovas luugums prezidentam "atrodi man aarstu" tikai liecina, kaadaa tuutee Latvijaa ir mediciiniskaa apruupe. Tad negribas Demakovai meenesi gaidiit rindaa pie ghimenes aarsta, lai sanhemtu noziimeejumu pie khirurga, kursh tev neizrakstiis neko vairaak kaa Fastumgel?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas