Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Demogrāfijas politikas apakškomisiju vadīs Parādnieks; nodokļu politikas apakškomisiju – Vjačeslavs Dombrovskis

Saeimas budžeta komisijas paspārnē otrdien izveidoto Demogrāfijas politikas apakškomisiju vadīs Imants Parādnieks (Nacionālā apvienība), bet Nodokļu politikas apakškomisiju – Vjačeslavs Dombrovskis (Zatlera Reformu partija, ZRP).

Parādnieks pastāstīja, ka darbam Demogrāfijas politikas apakškomisijā pašlaik pieteikušies septiņi deputāti, taču paredzams, ka šajā apakškomisijā darbosies vairāk tautas kalpu. Ņemot vērā to, ka atbilstoši Saeimas Kārtības rullim katrs deputāts var darboties divās apakškomisijās, pieļaujams, ka vairāki deputāti vēl nogaida, līdz būs izveidotas visas apakškomisijas, un par iesaisti tajās lems pēc tam.

Demogrāfijas politikas apakškomisijas sekretāre būs Iveta Grigule (Zaļo un zemnieku savienība).

Paredzēts, ka Demogrāfijas politikas apakškomisija sanāks otrdienās plkst.14.

Savukārt otru Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas pakļautībā izveidoto Nodokļu politikas apakškomisiju vadīs ZRP pārstāvis Vjačeslavs Dombrovskis, bet komisijas sekretārs būs Jānis Reirs (Vienotība).

Jau vēstīts, ka Saeimas Demogrāfijas politikas apakškomisija, kas iepriekš darbojusies Nacionālās drošības komisijas pakļautībā, 11.Saeimā darbosies Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas paspārnē.

Demogrāfijas politikas apakškomisiju izveidoja pērn un to vadīja toreizējais deputāts Andris Šķēle (Par labu Latviju). Šajā apakškomisijā pieteicās rekordliels 10.Saeimas deputātu skaits – sākotnēji apakškomisija tika izveidota deviņu cilvēku sastāvā, taču vēlmi strādāt apakškomisijā izteica vēl 13 tautas kalpu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas