Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Deputāti: Zatlers ir viens no labākajiem prezidenta kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..
h
jāņem tāds ,kuram jau ir valsts dzīvoklis, pensija, mašīna, sargs....nebūtu jāpaplašina "prezidentu" loks...varam varbūt ulmani, citadi šim kauns pa saeimu klenderēt...freibergai arī viss jau ir, lai nav jāpērk miljonu vērti dzīvokļi vai mājas, tad zatleru ja neievēl uz ulmaņa vai freibergas dzīvokli, šie uz Jūrmalas "dāču", valsts noteikti tikai iegūtu...!!!
borcinsh
b
"...viens no labākajiem prezidenta kandidātiem..." ----- Milie ! ...vai shaja Valsti vel ir ALTERNATIVA ??? ( iznemot, protams - komunistus !?) ...kremljaa tachu viss jau bija sarunats !
Vells
V
Vislabāk prezidenta amatam atbilst krjistovskis. viņš vispār atbilst jebkam, mironim bērēs, līgavai kāzās, pilnīgi visam. Nu un tad vēl fīreriene svārkos šķēlerte. Protams, ka rižā melu mašīna solvitiņa arī pēc pašas domām ir superkandidāte nr. 1. Tā kā valdonkuls varēs pastāvēt pie ratiem. ja sāks kaut ko muldēt, no miskastes atkal izlīdīs šķēlertenes aurotājmeiču koris un sāks bļaut par aploksnēm
tirgus tante
t
ja vajag pārdot vecu breksi tad tam blakus noliek divas smakojošas siļķes un tad naivais pircējs vienmēr nopirks breksi!
dore
d
Un kādi tad ir tie sliktākie?
Kergers
K
Nekāds rezultāts arī taču ir rezultāts!!!!!!
Ministry of Truth
M
Žēl, ka mūsu valsti pārsvaru gūst sliņķu un siltas zupas gaidītāju rinda, kas turklāt vēl piedalās vēlēšanās.... --- Piedod, bet nesapratu. Ko tu ar to gribēji teikt? Ka citur nav zupas virtuvju? Tu par to kaunies?
Blondīne
B
Lūdzu lūdzu nevajag VVF !
alberts
a
Nevajag gānīties!KUR TU atradīsi labaku?Ja nu vienigi Zviedrijas karali.arī kukru grib nomest no troņa.Tāka nomierinieties!Labak Zatlers neka Šmulers!
TPists
T
var taču atkal ulmani likt! vai VVF viņi ir savu laiku atsēdējuši malā! lai VVF atdod savu dzīvokli zatleriem un pati pārvācas atpakaļ uz pili!!!
sas
s
raivi, es balsoju par VL , , bet VVF taču ir pilnīga kanādas kaza, nekas vairāk
zinātājs
z
Tas ir Rasnačs?????
proletariāts
p
man spalvas uz skausta saslienās ja iedomājos ka prezidente varētu būt aboltiņa, ēlerte vai kalniete...vai tiešām mums labāku cilvēku trūkst!?
normali
n
par prezidentu vajag Dzintaru,tad okupanti un parejie pasaules paraziti saks mus cienit.
He he...
H
Vai tad tu neizlasōji, ka mums Vienotībai.... Zakīt, mums Vienotībai ir vismaz trīs meituki ar tādām kvaļitātēm: sarmucis , riženīte un krrrristoskis un vēl... sandrucis., tāpēc nepļāpā par to Voldiņu! Voldiņam - nebūt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas