Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Deputātus jaunais prezidents fascinē ar mieru un nosvērtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
legolas
l
Nu tā jau īsti nav, ka fascinē ar mieru un un tt. Fascinē ar to , ka izskatās ka īsti ne kur nelīdīs un tāpēc ir vienkārši ērts prezidenta krēsla sēdētājs
Zirka
Z
Redz, kā apvienojas man netīkamie spēki - zemnieki, šķēlisti un saskaņieši. Atkal palieku mazākumā.
Iespējams, ka deputāti nezin
I
vārda fascinācija NOZĪMI, jo mierīgi un nosvērti,parasti, ir tādi, kam lāde pilna līdz augšai, vai arī tādi, kam vairs nav ko zaudēt.
Valodnieks no ārzemēm
V
Zatleram kāds rakstija runas, bet vai jaunam prezidentam būs kāda klēpju lellīte kas runās viņu vieetā? Diezgan primitīva Latviešu valoda. Varbūt viņam vieglāki krieviski izteikties un tas izskaidro viņu valodas nostāju.????
Žuks
Ž
Normālam cilvēkam ar takta izjūtu no tādas avansslavināšanas kauns paliktos! Mēdiji taisa Bērziņu gluži par nekļūdīgu kaudiljo!
Komūņists
K
man arī liekas, ka vecais prezītis ātri aizmirsa savas aploksnītes.
Komunists
K
man liekas jaunam izvēlētam prezidentam īr/būs īsa atmiņa par viņa teikto
Tas ar brillēm
T
Kā sauc tās divas jaunās seja kuri sēdz aiz Sarkangalvītes?
KLM>viltus KLM
K
Bet vispār- es lielā mērā piekrītu Oskara un pamelas nosūtīšanai uz izgāstuvi, jo viņi manu sili apdraud.
KLM
K
Lielā mērā piekrītu Oskara un pamelas nosūtīšanai uz izgāstuvi.
nu tam idiotam, kas nevar sev pat n
n
izgudrot, arī sūdu spainis ir galvas vietā
  • 0
  • 1
KLM>viltus KLM
K
Asprātīgi bez gala - tā turpināt - varbūt kāds oranžais, zaļais vai lablatvietis noticēs !
  • 4
  • 0
Teodora
T
Nu, nu, jau nofascinēti. Lielā mērā piekrītu Oskaram un pamelai.
pūkainais saldumiņš
p
jau fascinē!! oi,oi cik ātri! un vēl skolā bijis ļoti centīgs un gudrs! Salds medutiņš līst, BET JŪSU VARA PLĪST!!
Izlasi cukuriņ un turi muti!
I
KLM >smieklīgi lasīt 2011.07.09 10:49 Pat man kā Vienotības fanam kauns lasīt tavu nelietību. Vai tad nelasīji, ka pat mūsu Zaķa kungs neko sliktu nepateica, bet tu te bļausties. Cūcīgi no tavas puses, jo stulbi Vienotībai un Zatlera faniem tagad bļaustīties, jo nav vēl tikuši jaunajā Saeimā un arī MK vieta nav garantēta, tāpēc nu lēnāk pa tiltu, mani trakuļi.
  • 1
  • 4
pamela
p
Vai tu re cik fiksi mēs mainām "kažociņus",arī Zaķis.Ir letiņiem klasisks teiciens -"klusa cūka - dziļu bedri rok!" Vai neviens nepamanīja,ka "klusais"Bērziņš jau pirmajā dienā grauj daudz ko no tā,kas valstiskā protokolārā līmenī ir pieņemts NEVIENPERSONISKI !!!Tas tāds Putina kompartijas stils.Viņš pat iedrošinās apstrīdēt Eiropas un Baltijas līmenī lemto par Visaginas AES!Vienpersoniski viņš var lemt - precēt dakteri,bērna māti,vai nē,BET to Bērziņš izlēma pēc 10 g.iesēžoties Prezidenta beņķī.Ja mēs nedosim pa pirkstiem jau sākumā,tad Dievs vien zina vai arī Latvijā nebūs savs Putins?!Jau pirmajā dienā viņš pārkāpj savas iespējamās pilnvaras vienpersoniski mainot valstī iedibināto kārtību, Vai nu vēstniekus un ārzemju delegācijas pieņems cūku fermā?Pirmajā uzrunā bija dzirdamas draudu notis ,ka nu tik būs,nu tik fektēs pa varas gaiteņiem Bērziņpaps.Visai nelāgas mieles pēc pirmās dienas!
He he... > pa_melei
H
Visai nelāgas mieles pēc pirmās dienas! ________________________________ laikam jūti s ūdu smaciņu savā Vienotības lauciņā.... he he... jau pirmajā dienā Vienotības melotība trako, bet tas Vienotības vanckarīši tikai sākums.... hi hi... pat catlera radītais Vienotības jaunais klons JUMS nepalīdzēs... uz miskasti, pa _melīt, LAIKS... HI HI....
  • 1
  • 6
ah
a
Tā shēma ir sekojoša. Esošā saeima apmierina hūti, arī abus AS, arī šo oligarhu apmaksāto deputātu komandu. Tāpēc ir vēlme, ka referendumā saeimu neatlaiž. Tāpēc jāsāk zombēt sabiedriskā doma. Tāpēc oligarhi un co sāk slavēt Bērziņu, bet tad Bērziņs sāks slavēt pašreizējo saeimu.
ah , ah nu ir _irsā.
a
Runājot par bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera iespējamo partijas dibināšanu, Štokenbergs norāda, ka uz ātru roku nevarēs runāt par nopietnu pienesumu politikā un uzdod jautājumu, vai šobrīd ir vajadzība pēc jaunas partijas? Viņaprāt, jaunas partijas izveide noteikti nav Latvijas interesēs. "Tas šķeļ latvisko elektorātu vēl vairāk," saka politiķis. "Bez tam Zatlers neapšaubāmi būtu autoritāte un vilkme jaunajā partijā, bet kas būs pārējie 114 deputātu kandidāti sarakstā, vai tie spēs dot kvalitāti 11.Saeimai," jautā Štokenbergs.
  • 2
  • 2
Mjā..
M
Brežņevs arī bija mierīgs nu nosvērts...nu ļoti mierīgs un nosvērts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas