Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Diena: Bez darba, bet labāk palikt Īrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liga
L
Lasot visus sos komentarus parnem mazliet riebums pret tiem,kas noliek tos cilvecinus,kuri dzivo Irija! Es nodzivoju lielako dalu savas dzives dzimtene un lai ka es stradaju un cinijos,nekas valsti un tas likumdosana nemainijas! Liela dala cilveku ir vienkarsi izmisuma spiesti sini valsti uztureties,jo diemzel musu ta saucamaja dzimtene-Latvija,neviens parasts iedzivotajs netiek uzskatit par normalu cilveku tiesigu personu!Ja tu esi slims,bez darba,bez neka.....nevienu un nevienu iestadi ka ari deputatus,kuri savas pakakles un pakalas ar taukiem noaudzejusi sez savos mikstajos domes kreslos,neuztrauc!Tapat nodoklus visi maksa,bet kad tautai klajas gruti ir bezdarbs utt.,nav nevienu fondu no kurienes smel to naudinu,kuru visi tik citigi esam maksajusi.Sermuli parskrien iedomajoties par to,kas notiek Latvija,kur nu vel domat par atgriesanos. Visiem patik kritizet arzemju valstis un cilvekus,kuri ir izbraukusi no Latvijas.Nebaidisos teikt,bet rodas sajuta,ka daziem ta ir skaudiba.Ari Irijas valsti savi minusi,ta tikai visiem liekas,ka mums seit svesa valsti zelta kalni,tapat nakas stradat un maksat par visu,protams ir lielaka drosibas sajuta,tiesi socialaja sfera,seit ir padomats par to,ka cilvekam palidzet,ka ir pavisam cabigi. Nenoliegsu,ka skumstu pec dzimtenes,jo Latvija esmu dzimusi un augusi,neaizmirstamas atminas un kaut vai ari dzivojam Irija,tik un ta mes jutam atskiribu ,ne tikai klimata,nauda,bet sirdi tik un ta musu mentalitate atskiras,jo kultura un parasas atskiras.Es domaju tikai ir jabut loti modernam Latvieti,lai spetu pilniba iedzivoties un klut par istu Iru! Es apbrinoju tos tautiesu,kuriem ir speks un uznemiba sisties izpostitaja Latvija,kur nav nekadas razosanas,viss likvidets....baisi iedomaties,kas sagaidis musu bernus tada valsti. Tapat piebildisu,ka tam nav nozime svesa valsts vai dzimtene,cilveks,kurs grib stradat -stradas vienalga kada zeme.Un netaisni ir teikt,ja es stradaju svesa valsti,lai kaut ka spetu uzturet savu gimeni un palidzet saviem nabaga vecakiem,kuri ir palikusi Latvija-esam cakli,bet dzimtene ne!Ari dzimtene cakli stradaju tikai bezjedzigi-ATALGOJUMS ZEMS,IZMAKSAS LIELAS!
Hmm
H
Diez vai tā uzreiz sāks strādāt, ja pierasts saņemt naudu par neko. Rietumeiropā šī problēma samilzusi - ir ģimenes, kur jau trešā paaudze dzīvo no pabalstiem.
Nata
N
Patiesībā te runa ir par ekonomiskajiem bēgļiem. Iespējams, tē pastāv kaut kāda sakarība ar miljonāu skaiu...
"Aarzemnieks"
&
Sanitiņa domaa un izsakaas, un jaadomaa riikojas arii kaa videejais letinjsh. Taapeec Latvijaa viss ir taadaa tuutaa. Latvijaa pretstataa Iirijai pat valstsviiriem/ -sievaam nav tik daudz smadzenju shuunu lai aptvertu, ka ir izdeviigi pabalstiit to straadnieku ar visu 'beernu varzu' jo vienaa jaukaa dienaa taa 'beernu varza' saaks straadaat, maksaat nodokljus un valsts no taa nopelniis vairak kaa tie nieka pabalsti kas izmaksaati dazhus gadus agraak. Varu piekrist arii citiem komentaariem, ka dazhu labu 'letinju' muusu pusee ieraugot var uznaakt shaubas vai no taas pashas Latvijas es arii buutu kaadreiz ceelies...
"Aarzemnieks"
&
Vai tas patiesi vai ironiski, viss viens. Ne jau mani vieniigo taa noteikti atshuva. Tie kuri neljaavaas atshuuties ir tiiri labi apguvushi vieteejaas parazhas un saliidznaajumaa ar riktiiga padlatvieshu kaluma "varonjiem" ne par mata tiesu nav savaadaaki.
šaubos
š
vai labākā tautas daļa. Novērojumi liecina pretējo.
qqqq
q
vienreiz jau īrija parādīja kā spēj izkulties no krīzes - tāpēc neiesaku ticēt ka šī valsts tik zemu kritīs. - PIE TAM NEAIZMIRSTIET - ĪRIJĀ ATRODĀS LABĀKĀ LATVIEŠU STRĀDNIEKU DAĻA - A TO KA LATVIEŠI ŠO VALSTI NOTURĒS - NEŠAUBIETIES.
Rachel
R
Parasti nekomenteeju, bet pateikshu tev Sanita godiigi... Tu esi aprobezhota idiote!
vietējais
v
mēs patiesi raudam, ka zaudējam Tevi mēs viņu zaudējām___ arprac
rufo
r
te Latvijā vairs nav ko darīt, viss apzagts un izpostīts, tauta aplaupīta, pēdējo vēl mēģina izsūkt no miesas:(((
"Aarzemnieks"
&
Jau 1990. gadu saakumaa kad paintereseejos vai es ar savu aarzemju universitaates izgliitiibu kaadam Latvijaa vareetu buut noderiigs mani pieklaajiigi un noteikti pasuutiija paaris maajas taalaak. Ko es te taads biju sadomaajies, ka mana aarzemju izgliitiiba Latvijaa kaadam ir vajadziiga. Visi pashi gudri un skat buus nopljurinaajushi kas nu tur bija uz urraa. Pa to laiku mana dziive ir ieguulusies taadaas sliedees, ka atgriezties Latvijaa man nav iipashas vajadziibas kur nu veel veeleeshanaas. Lai jums visiem labi veicas!
gugu
g
Grūti iekustināt līdzpilsoņu masu, kur nu vēl kaut ko valstij palīdzēt. Jo pa vidu ka liels lentenis guļ mūsu, latviešu, birokrātija, kuras vienīgā doma izdzīvot, izdzīvot par katru cenu. Arī man drīz būs izvēle - iztikt tepat, vai drusku parūpēties par bērnu izglītību "TUR"
abet
a
Tā parasti domā skauģi.
omīte
o
Tie, kas te pļurina par "ielēkšanu labklājībā bez smaga darba" ir valdošās kliķes provokatori, kuriem izplatīt demogoģiju ir maizes darbs. Mūsu tūkstots miljonāri jau nu nekādus smagos darbus nedarīja, bet vienkārši pievāca sev to, ko citi ar savu darbu bija radījuši mūža garumā. Kas smagi strādāja, tas var arī turpināt smagi strādāt, ja nav vēl nosprādzis badā vai aizbēdzis tur, kur tomēr attieksme pret rokpelni ir mazāk ciniska. Nabadzība valstī ir valsts apzināti un mērķtiecīgi piekopta politika, lai iznīdētu tautu. Ar smagu darbu neviens vēl bagāts nav kļuvis. Nevajag ļurināt tukšu, jo šajā dīķī bebri nedzīvo.
lux
l
_ērglis_ Vēl tikai piebilst, ka nebūs jau tās naudas. Vai tad tiek maskāti nodokļi? Neba jau visur citur eņģeli vien dzīvo, katrs savu reizi kādu nodoklīti nesamaksājis. Tomēr publiski lielīties par to, ka nemaksā nodokļus vispār, tas tā kā būtu par daudz. Un beigās tie lielākie kliedzēji ir tie, kuri paši visvairāk šmaucas. Tos, kuri strādā un ievēro likumus, tos jau dzird mazāk. Tas tāpat kā ar krieviem. Tie jau bļaustās par grūto dzīvi, kuri aprobežotības /šovinistisku uzskatu dēļ nerunā latviski, nevis tie, kas normāli integrējušies un dzīvo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas