Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dienas replika: Reformu partijas apbērēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
pēc Līgatnes lācenes Mades nošaušanas zatlera vides ministram Sprūdžam būtu jāprotas demisionēt
Made in Latvia
M
zatleru ziboši zirgagalvas ziepēs
  • 0
  • 0
zaglers
z
mīkstmiesīgs un savtīgs ex prezidents un apsargu fimele nevar būt politiķi
patiesībā
p
RP celsies kā Fenikss no pelniem un trieks Gaidi un solvitu ratā (pelnīti) , tas ir tikai laika jautājums ;)
Kronšteins
K
Izturēt melnā PR dubļu lavīnu, vienotības kurmīšu provokācijas zemiskus uzmetienus un tomēr saglabāt seju un stāju- tas jau vien ir sasniegums. JĀDOMĀ , KA KAIMIŅVALSTS PREZIDENTA NOVĒLĒJUMS V.Z. : " STAY SHARP!" NĀCIS LABUMĀ. Arī Hūtes angažēto komentātoru žults būs velti laistīta. IR UN BŪS PARTIJA IR UN BŪS REFORMAS !
Vārds
V
tieši tā!
  • 0
  • 0
Ha-Ha
H
Konkurentu viedoklis, bet tas jau ir pierasti un neinteresanti! Citas partijas aizraujaas ar intrigaam, uzmesnhanaam, demagogjijaam, daudz runaa, maz vai neko nedara un veel paspeej nomelnot konkurentus!
Amati un krēsli un nauda
A
Vēl jau jāpašeftē - Kukulei vēl nav amats. Bet vajag!
Jauno laiku Zīgeritss
J
Jauno laiku Zīgerists visur izgāžas. Baltic Miles logo tam spilgts piemērs. Zatlers tiešām izrādījās Latvijas nelaime- sākot ar strūklakām,dīvāniem ,Spānijas karaļpāra vāzēm un beidzot ar nelikumīgo Rīkojumu Nr.2 un superdārgo Audi.
Dināmo
D
Pagaidām no tām solītajām reformām nav nekas sanācis,īsenībā tāda pati krāpšanās kā visiem citiem,tikai amatu sagrābšana savējiem un tas arī ir viss.
ir varianti
i
ja RP spēs koncentrēties uz dažiem tās identitāti iezīmējošiem jautājumiem..... Iesākumam tas varētu būt jaunais limuzīns un jaunais dzīvoklis.Abi tieši attiecas uz partijas "identitāti".
Domāju, ka
D
Kosmopolītiskajai RP nav nākotnes, jo Eiropas valstu attīstība kļūst nacionālāka. Un, lai izbēgtu no politiskas globalizācijas (faktiskas rusifikācijas), tad arī mums tas "integrācijas" farss ir jāpārtrauc. Dzīve bez nacionālas kultūras, pastāvīgā iecietībā un sadzīves kultūras līmenī... Tas nevar būt civilizācijas mērķis!
Andris< ...
A
Ja saļīdzina ,kādi kriminālisti un augstprāteļi bija pie varas pēdējos 10 gadus, ar ,,sabraukto ezīti,,šķēli priekš galā ,tad Zatlers ar saviem ,,tankiem,, un SC uz šobrīdi nav pamanāms.
Andris
A
Vjačeslava Dombrauska izteikumi pirms referenduma un tāpat Viktora Makarova Šovinistiskie uzskati un daļība kremļa organizācijās ,nu daudziem ,pat ļoti daudziem latviešiem nav pieņemami .Labi būtu ,ja gudrākie prāti pārceļotu uz citu partiju ,kaut vai Olšteina grupējumu .Nekas nav iebilstams pret pašu Zatleru.,visi varam kļūdīties.
...
.
"Nekas nav iebilstams pret Zatleru..." Njā. Ja to sauc par politiskās kultūras attīstību, tad es esmu Ronalds Reigans.
  • 2
  • 3
!
!
Ar ko tad šī partija atšķiras no citām, kas naski ieceļ savus pārstāvjus uzņēmumu valdēs? Pat nerunājot par spices merkantīlismu, kādu dažbrīd citur vēl ir jāpameklē. 2% atbalsts šai partijai jau ir daudz.
Ocean's twelve..
O
Jau pashos pirmssaakumos bija skaidrs ,ka partija bija radiita iekljuushanai amatos...tur nekaada sakara ar reformaam nav bijis-vieniigi nosaukumaa... Jaabriinaas,ka kaads par to veel shaubijaas !?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas