Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dimants: Redzu, ka visskaidrāk pārmaiņas ir paredzējuši ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andis
A
Dimants taču ilgu laiku darbojās Sorosa kompānijā. Ko citu no viņa var sagaidīt?
rex
r
Piekrītu Tev, Ainār! Un neklausies miskastes kranču ķaukstēšanā!
ak tad tā
a
Dēļ super dūper liberālistiem LV ir tādā vietā kādā tā ir - nē vienam tas patīk - Turībā - Viva Latvija :( skumji!
Barons
B
Turības mācībspēks balso par Turību nebeigušu premjera kandidātu:)) Man tas patīk... Tad iedodiet Sprūdžam savas iestādes beigšanas diplomu tāpat, ja uzskatat, ka viņš ir labākais... Bravo, Dimant!!! Par "izcilo" ZRP nodokļu politiku es pat negribu pieminēt. Pilnīgs diletantisms.
Cienītais Dimant!
C
Liberālisms ir Latvijas kapracis, tāpēc par ZRP nedrīkst balsot!
Kencis&Pavuls
K
Antinjam, ... juus nu cieniitais paarcenshaties gan apsaucot kaadu par pamulkji, gan vispaarinot "ko gan citu varam veeleeties"- turiibas pasniedzeeja viedoklim nav milziiga iespaida uz LAtvijas politiku. Toties ir citi, kuriem ir un ir bijis 20 gadus tiesh iespaids Lembergs, Skjeele, Slesers un tiesha atbildiiba par valstii notiekosho. Un so veeleeshanu galvenais uzdevums, tieshi pateicoties Zatleram ir atbriivot sabiedriibu no oligarhu iespaida. Veeleetaajam ir dota iespeeja un beidziet puust maldu taures.
Antiņš
A
Nu tad balsojiet par Zatlera un viņa kancelejas dāmīšu partiju ar visu KODOLU!! Sondore-Kukule nu tiešām mūs ienesīs saulītē. Un tā otra sieviete, kas nekādi nevar savus garos matus savākt, lai neizskatītos kā tikko nu gultas cēlusies :)
  • 1
  • 2
Antiņš
A
Turības speciālisti neizceļas ar īpašām zināšanām vai erudīciju. Tagad nu ir skaidrs kāpēc !!!!! Ja Turībā māca šādi "pamuļķi" - tad ko gan vēl citu varam vēlēties.
Trahtenbergs
T
par vecajaam \zagļu partijaam nekad nebalsošu arii par saskaņu un sarkanajiem trubas za;lajiem nekad , ja ZRP soliitu iemest aiz resteem valsts nozadzeejis , balsotu abaam rokaam ....
Mācībspēks
M
Ārprāts! Nez ko gan studentiem var iemācīt šāds mācībspēks, ja viņš balsošot par tukšiem populistiem zatleriešiem - zīgeristiešiem ar premjera kandidātu - vidusskolnieku, kurš neko nekad nav vadījis. Vai viņš balsotu par šādu "vadītāju" savai Turībai? Skolu vadīt neuzticētu, bet valsti gan, vai ne Dimant? Tāds nu ir Turības macībspēku līmenis.
Elmārs
E
Neba nu velti darda sludinājumos norāda nepiedāvāties vienas augstskolas absolventiem. UN zatlerpartijas premjera kandidāts pat turības programmu nespēja pavilkt. :))
  • 4
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas