Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Direktors: Skolas laikā Zikovs bija priekšzīmīgs un sabiedrisks skolnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Apolonija
A
Amerikas populara piektdienas nakts raidijuma "The Soup",tika piemineta latvieshu tempers,kas izraisija shaushanu "The black swan"filmas laikaa" over the popcorn"..
tiešām
t
Ak tad direktors apmierināts ar šādu audzēkņa rīcību, ja jau metās galvot par tāda slepkavas atbrīvošanu. Kur tad slepkavas labās zināšanas, ja būdams jurists aizgāja uz kino ar pielādētu ieroci.
borcinsh
b
...visi shitie padomju komjaunieshi - prodázhije svolochi, sedeja pie komunistu dibeni ar sagatavotu meli .... Tulit pec Atjaunoshanas visiem shitiem sarkanajiem shakaliem bija vieta - cietumaa, kopa ar vecakajiem "towarishiem", bet vinus ielaida pie varas , kopa ar gorbunovas frizuru ! (...tagad to ekonomisku sudu, bus jaeest - visiem ...) 50 gadus !!! un nemazak !!! ...cik tur varetu but vel likus ...?!
zaglers
z
Dīvaini,bet man pat ir nelielas aizdomas ka slepkavības motīvs daļēji varētu būt tautības dēļ... 70 % ieslodzīto LV cietumos ir krievvalodīgie ! Apsardzes kompāniju dati liecina ka no 10 aizturētajiem lielveikalu zagļiem 9 ir krievvalodīgie ! Un vismaz 3 no šiem 9 kabatās ir naži,durkļi un citi priekšmeti ar ko sakropļot cilvēku. Tas liek nedaudz aizdomāties par šo krievu pilsoņu nodomiem...
zaglers
z
Visas pasakas sākas ar '' reiz bija'' ! Tagad gan Zikovs ir aukstasinīgs slepkava ! Mīkstākais sods ko Zikovs ir pelnījis,ir nāvessods !
asd
a
Tautību te ir rasistiski piesaukt. Temīdai ir jābūt aklai. Vienīgā neskaidrība, kad tika pielādēts ierocis vai arī tas tika pielādēts sen pirms kino un turējās tikai uz drošinātāja? Šis apstaklis arī visu izšķirs tiesā.
P.S.
P
skumji. ''priekšžīmīgs'' cilvēks, kurš atņem tēti 4 bērniem....:( kā gan psihologi varēja nemanīt, ka pieaudzi cilvēks, kuram sen jau vajadzēja būt ģimenei, ir apsēsts ar ieročiem?
lux
l
Diemžēl tā ir. Aiz nelieša stāv SC un (visi) mājās aizbraukt aizmirsušo okupantu pēcteči. Kā nekā vēl vienam nekrietnelim Urbanovičs bijis konsultants. Tagad redzam, ko SC ap sevi pulcē. Var jau būt, ka nevajag nemaz cilāt upura ģimeni. Pārāk nežēlīgs trieciens to skāris. Asinis stingst dzīslās, iedomājoties, ka tēvs nošauts meitas acu priekšā un mājās palikuši divi pusbārenīši. Izturību sievai un parējiem.
Memory
M
''Par iemeslu tiek minēta atsvešinātība (''revanšs'' cīņai par ''vietu zem saules'', mantu un naudu), uzmanības un mīlestības trūkums - psiholoģijas ''ābece'', bet šeit man to nācās izjust uz savas ādas, kad saskāros ar īpašuma, varas, sava ''bosinga'' demonstrēšanu'' Anita Uzulniece ('Amerika no iekšpuses'. Rīgas Laiks, februāris 2004 )
baltljipiitis
b
Kaapeec izmekleetaajs nedriikst izpaust izmekleeshanas nosleepumu lai neietekmeetu tiesu, bet advokaati var melot bez pieraadiijumiem. Vai vinji neietekmee tiesu?
Al.
A
Pirms shaushanas jau bija huliganisms - narcistiska, destruktiva uzvediba, tapat ka lekcijaas Universitatee.
Chuck Norris
C
Cik slepkavnieks bijis labs... IMHO, ari Chikatilo kaut kad berniba bija tiri forss puisitis. Kapec nekas netiek rakstits par Egles gimeni? Ak ja, aizmirsu, avize Diena tachu ir SC rupors!
Nav problēmu?
N
Slepkava ir un paliek slepkava, kam pienākas vissmagākais sods! Raksta par visu, bez maz slapkavas pirmā (atvainojiet!) pirdiena liecinieki sniedz intervijas. Vēl varētu publicēt slapkavas mājdzīvnieka foto un aprakstīt mājdzīvnieka ikdienas paradumus.
vecitis
v
Jauki , jau esam , kur morale ...... slepkava ,nemaz nav slepkava , tik upuris , labi audzinats ...................ja butu vel jedziens kauns ,............... nemaz nedzirdu lidz jutibas cietusaa gjimenei , te taa saals! atvainojiet !!!
v
v
Ko var vaimanāt par Zikovu un viņa radiniekiem.Vai tās sāpes ko izjuta meita,kura bija kinoteatrī,kad noslepkavoja viņas tēvu ir imērojamas?Kā jūtas visa ģimene?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas