Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Divas dienas pirms vēlēšanām sola atklāt Lemberga stipendiātu sarakstus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jurists
J
Visi taču ar veselo saprātu saprot,ka šitāda izdruka no datora nav nekāds krimināltiesisks pierādījums. Līdz ar to nekāda stipendiātu lieta nepastāv.
Grieta
G
Atvasināts no vārda "porta" - ieeja, vārti.
nezinītis
n
Lai saruna būtu kaut cik ticama, tad miniet dažus piemērus kādas rebes Lembergs bīdījis savās personīgās interesēs ar tiem stipendiātiem vai lobijiem. Bet lobiji var būt gan publiski un var būt arī neredzami, kāda tam starpība, ja nu vienīgi mūsu iztēlē. Valstij arī ir publiskā daļa un ir arī slepenās lietas, tas nenozīmē, ka pretlikumīgi. Neliecieties vīzdegunīgs, bet paskaidrojiet saprotami, ja Jums ir vērā ņemami argumenti.
Kirbis
K
Re, kā - atmasokojošā zemūdene vārdā L.Lapsa ir sekmīgi uzpeldējusi no draudu skartajiem dziļumiem .
Bender
B
Ko nozīmē "portāls", cien. žurnālisti?
ventspilniece
v
Mainīs vai nemainīs - alga viena, galvenais lai būtu interesanti ko palasīties.
nu diez vai
n
diez vai pēdēja brīdī publiskotie dati mainīs vēlēšanu rezultātu ticība nav racionāla, bet iracionāla būšana un Latvijas cilvēki balso pēc "ticības" principa, tā ka "veltas pūles mīlestībā" jēgas no tā visa nekādas, varbūt zagļiem kāds papildus pluss nāks - re, cik apsviedīgi džeki turklāt tantes interneta portālos publicētās ziņas nelasa
he he
h
>>> nezinītis 28.09.2010 17:50 ------ nu tu gan esi sviestā :) nejauc lobēšanu un "rebju bīdīšanu" lobēšanas pirmais nosacījums - atklātība
ventspilniece
v
Var redzēt, ka Rīgā dzīvojat, padzīvojiet Ventspilī un tad verat muti vaļā!
aita Aiša
a
Piebilde.Tur jau tā lieta, ka "Diena" palikusi nebaudāma un viedokļu tur vairs nemaz nav, ar šo avīzi var vairs tikai plīti iekurināt (ja ir nepalaimējies nopirk).Un arī tirāža daudz daudz mazāka kā Ēlertes laikā. Un Čehijas dēļ nevajag runāt citu valstu vārdā- arī Čehijas pieredzi par pilnu neņemot , tās nebūt nav tāpēc nelaimīgākas vai nozagtas, pretēji mums.
aita Aiša
a
Naids ir briesmīgs - ar neapbruņotu aci redzams un tāpēc tos jūsu komentus nelasīju, jo tā ir vienmēr- kam nav ko teikt, tas gari izsakās. Arī tie briesmīgie apvainojumi izrādās (palasīju "protams"- tas gan jēdzīgs vecis un nebūt nav tukša muca) tukši ziepju burbuļi un no pirksts izzīsti - tātad naids jau apmātībā pārvērties.Arī to dulburi "kurmīti" nelasīju - nav manīts, ka no šīs būtnes kāds prātīgs vārds nāktu.Atvainojos, agrāk nebija laika atbildēt. P.S.Nesaprotu, ko tas "targātājs" tik piesardzīgs ir- vai tas brīnumainais Soross būtu viņam ko apsolījis un beigās neiedevis?Tā vien liekas, ka Sorosa kungs un Ēlertes kundze ir viņam ko briesmīgi ieriebuši- kā tiek pie pults, tā atskan lamas...Bet ne jau Soross nozaga Latviju!
Kukiš
K
Lembergs BUUSS prezidents---Arī ar lielo burtu... ...... Protams, arī Centrālcietumā ir vajadzīgs savs Prezidents.
rex
r
Priekšvēļēšanu aģitācija pret Lembergu.. Kur ir Škēle, Šlesers un pārējie. Paskataties, Lembergs Ventspili uzbūvējis tādu, ka piemineklim viņam jāceļ būtu, Latvijā skaistakā pilsēta.. Kāda ir Rīga, narkomāni, piedrazota un smird...
nezinītis
n
Nesaprotu: vai tad lobēšana nav tie paši stipendiāti. Saka, ka Latvijai nav savi lobētāji, kas aizstāvētu mūsu intereses Eiropā. Tie ir tādi cilvēki (par maksu vai stipendiju), kas darbojas, lai panāktu labvēlīgus politiskus lēmumus mums par labu vai citas valstis sev par labu. Ja Lembergs maksājis kādiem cilvēkiem (lobētājiem vai stipendiātiem), lai Rīgā panāktu kaut ko priekš Venspils par labu, tad tā ir oficiāli Eiropā pieņemta prakse. Stipendijas var maksāt pilsēta, var maksāt privātpersona. Gribu zināt, kur ir atšķirība starp lobētāju no stipendiātu (nosaukumā) vai kur citur???
targash
t
Kāds vēl naids? Neticība, piesardzība drīzāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KUR MEKLĒT?

Jauno portālu meklēt var šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas