Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Divus gadus vecam zēnam suns nokož degunu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iki
i
Viens otrs laikam lasiit neprot,rakstiits tachu bija,ka beernu sakoda PASHU suns,ko tad te vispaarinaat!?Viennoziimiigi vainiigi ir veecaaki,kas noliek suni ,bezmaz,par beerna aukli un pashi aizmirst paskatiities ko beerns ar suni tur dara.Visticamaak,ka beerns suni raustiija aiz ausiim,jo vinjs jau neapzinaas iespeejamaas briesmas.Vienreiz par visaam reizeem ielaagojam-dziivnieks nnekad nav vainiigs!Cilveeks atbildiigs par pieradinaato maajdziivnieku.
Pārliecība
P
tagad jau no veikaliem arī nevar mierīgi ar bērnu iznākt ārā - pie ieejas piesieti suņi. uzreiz nepamanīsi. Pietiek bērnam pussolīti paspert tuvāk par suņa ķēdes garumu - rezultātu nevar paredzēt.
ome
o
kā var atstāt divgadīgu bērniņu bez uzraudzības? Nevainojiet suni, bet vecākus!
vispār
v
šAUSMAS! Mums Latvija bērnu maz, un tie paši nepieskatīti klaiņo. Tadi suņu mīļi un demokrāti mani arī ir vairākkārt apsmējusi, kad zīdaiņus uz rokām turu suņu klātbūtnē! Smējēji! vismaz bērni veseli palika.. saudzēsim bērniņus! pieskatīsim, lai var izaugt un dzīvot laimīgi.
e
e
nav ko vainot suni-paši esam kā suņi, ka tik kādam uzriet ka tik tas nav traktējams kā nelaimes gadījums, ne jau suns speciāli koda nost degunu gan jau spēlējoties, viņa zobiem,vai maz suns saprata ko izdarījis, diez vai sunim arī sava dzīve, sava vieta, savs ēdamais es piemēram zinu, kad drīkst un kad nedrīkst, bērni arī zin, ja ēd tātad tā ir suņa vieta - un nav ko tur darīt, paņemt piemēram kauliņu drīkstu tikai es, nevis jebkurš jārespektē arī suns un loģiski, ka no mazotnes jāmāca, ko drīkst ko nedrīkst nav ko nosodīt tagad suni, šeit nav minēti fakti,kāpēc tā notika
m
m
Droši vien izstāžu čempions bija šis suns kas nokoda bērnam degunu! Kur skatās LKF kas popularizē nemācītus suņus- tikai kā izstāžu uzvarētājus-apsurds. Un kodīs vēl bērniem ticiet man. Upuri būs vēl vairāk.
Skaida
S
Nu, ja, protams, vainīgs suns, kuram bērns pielīda klāt. Kad biedzot vecāki un suņu īpašnieki vienā personā sapratīs, ka suns nav ne pieaugušo, ne jo īpaši bērnu rotaļlieta un bērnu aukle, ka nedrīkst atstāt bērnu vienu ar pat vislabāk audzināto suni.
kodējs
k
Labi, ka vēl nenokoda ko citu:)
suņufils
s
nolādētais suņu kults! tādi kā tm drošvien var atļauties visu laiku stāvēt sardzē saviem bērniem un turēt neaudzinātus, izlaistus suņus! un pēc tam vainot bērnu vai suni, bet ne sevi.
Nu jā...
N
Pat labi mācīts suns tomēr ir un paliek suns, 'bet bērns ir bērns. Pat pieaugušie reizēm izdara ko nepareizu. Tāpēc cilvēkiem jāizšķiras - suni viņi grib mājās vai bērnu.
Ludis
L
Nabaga sunītis... Viņu tagad visi žēlo... Tos cilvēkus, kam suns svarīgāks par bērnu, vajadzētu kastrēt.
Joe
J
Suns nav spēļu lietiņa!
kinologs
k
Ejot sabiedrībā jāliek uzpurnis!!!
kāmis
k
bērnībā no sava personīgā takša atrāvos reizes 10 pa degunu. spēlēju - kas ātrāks. pūtu ausī, labi zinādams reakciju. toties tagadējā suņa ir labi audzināta. pūt cik gribi - nekodīs. ēdiens , kauls - viss pie vienas vietas. pat doma nav zobus rādīt. audzināt vajag suņus un vis būs ok. vēl varētu pirms suņu iegādes noteikt veselibas pārbaudes. garīgās.
Ieva
I
Kārtīgam sunim ir jāzina, ka viņš savā nosacītajā barā ir viszemākais, tāpēc nedrīkst aļauties izlēcienus- un nav jau tā, ka suns pieceļas ar domu: "Šodien kodīšu nost degunus!" No otras puses arī normāli bērni, īpaši maziņi, pret suni izturas piesardzīgi, labākajā gadījumā nemūk....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas