Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dolgopolova mazdēls strādā Kurzemes namu apsaimniekotājā; šefs nespēj paskaidrot, ar ko viņš nodarbojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ernis Purnis
E
Nu, a ko gaidijāt no čekas iesūtītajiem krievijas ebrejiem- latviskuma zooloģiskiem nīdējiem? Maldieties, ja domājiet , ka lindermanu gala mērķi stipri atšķiras no dolgopolovu mērķiem. Vajadzēja 91 un vajag tagad pieprasīt likumības atjaunošanu-dekolonizāciju!
Vilmis
V
Es mincītei silti ieteiktu paošņāties LIDOSTĀ RĪGA, kur ar Šlesera aktīvu darbību, savienībā ar viņa partijas biedru PETERU, ir iekārtots darbā Dolgopolova dēls. Strādājošiem apkārt lidostā nav īsti skaidrs, ko viņš dara, bet štatu samazināšanā par argumentu tiek ņemts, tas darbinieks, kas godprātīgi strādājis desmitiem gadu. Kā to var nosaukt? MAnā izpratnē tā ir darba vietu radīšana savas partijas un radinieku cilvēkiem, nevis kompetence un profesionālisms.
Berta
B
Valstī ir jāievieš cietās algas - visām pašvaldību un valsts amatu vietām un kategorijām!
Vecis
V
Latvijā nepieciešams veikt deokupāciju, tad arī padomju okupanti un viņu radītie civilokupanti nevarēs izlaupīt mūsu valsti.
lauķe
l
Kas tur ko brīnīties, ka krievi saliek visos amatos savus čūskulēnus.....".Mīļš" paldies Rīgas lumpenlatviešiem!
Juhans
J
Visu cieņu Dogopolova kungam, ka rūpējas par savu mazdēlu. Būtu man tāds vecfāteris..
Ilmārs
I
Lai paceļ roku tas vectēvs, kas neizgādātu savam mazdēlam izdevīgu darbu, ja būtu tāda iespēja!
Smiekls
S
Kurš te vēl teica, ka saskaņiešu okupanti būs tie godīgie, kas nu glābs no zagļiem? Grābs vēl trakāk par mūsējiem!
Sirmais
S
Nesen sakarā ar vārda Otto pareizrakstību valodas speciāliste paskaidroja, ka starp diviem patskaņiem nevar lietot dubultotus līdzskaņus. pareizi esot Oto, tātad jāraksta- programa, arī elle vairs nav , ir ele. Ko piesienaties vecam vīram, kā viņš var zināt ko dara tāds palaidnis puika, tas ir tik "saprotami".
Rihards
R
Lūk kādēļ iedzīvotājiem ir parādi par pakalpojumiem. Un būs jāsalst, lai visādi SC ieliktnīši varētu saņemt milzu algas salīdzinot ar tiem, kas tiešām godīgi dara savu darbu. Cik gan ilgi tas vēl turpināsies, vai tiešām gaidāt jaunu revolūciju?
juris
j
tā jau ir tikai cietā alga, par katru objektu nāk piemaksas... pāris štukas jau sanāk..
!
!
Gribējāt Saskaņas Centru Rīgā- dabūjāt, nav ko vaimanāt!
AK
A
Šis raksts kārtējo reizi pierāda senu atklājumu, kāpēc gadu desmitiem Kurzemes namu apsaimniekotāja mājās netiek veikti remonti, ir uzkrāti milzīgi parādi komunālo pakalpojumu sniedzējiem u.t.t., un te ir skaidrs, kādiem mērķiem tiek izlietota iedzīvotāji maksājumi par apsaimniekošanu. Par to noteikti ir lietas kursā atbildīgie darbinieki arī Rīgas domē, bet, kā pārliecinājāmies, vienīgi raidījums "Nekā personīga" spēj šos jautājumus cilāt.
Andris
A
AI,AI, tie tik ir ziediņi ,Kas mums iemācija zagt ,lamā ties necenzēti ,melot ,mest uz ielas bičokus ,spļaut kur pagadās un ttt ---tikai un vienīgi viņi.Viņi itkā gribētu dzīvot civilizēti ,bet paši viņi nesaprot ---kā to izdarīt VIni atklāti ņirgajas par mums,par mūsu valdību ,valodu un tt.,bet kas ir viņiem pašiem ---korupcija ,alhaholisms ,noziedzība ,atpalicība visās nozarēs ,sākot ar vieglo un beidzot ar militāro rūpniecību.VIŅIEM PAMATĀ IR CITA PASAULES UZTVERE ,NEKĀ EIROPIETIM .Zēl ,bet uz šo brīdi viņi ir tur kur viņi ir .Ja nebūtu viņiem tās lielās bagātības ,lai nu viņi ir 140 milj ,.par viņiem maz kas atcerētos.Viņi savu valsti uztur ne jau ar prātu -intelektu ,baet ar zemes bagātībām,prāts par īsu ,viņi vēl vairāk zags RĪGAS DOMĒ ,kā latvieši ,jo viņi taču bija tie ,kas ieveda šo sērgu Latvijā.
Naivais rīdzinieks
N
Un mēs maksājam nodokļus, lai šadi Dolgopolova mazdēli varētu dzīvot kā nieres taukos??? Paldies, man pietiek! - kā Rīga man, tā es viņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas