Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dolgopolovs: Parakstu vākšana par krievu valodu neveicina iedzīvotāju saliedētību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
117
1
domāju ka Eiropas specdienestiem, īpaši armijas pretizlūkošanai vajadzētu kārtīgi sekot šai provokācijai un atbilstoši savām iespējām rīkoties; bet ja viņi Briselē, Vācijā un citur sev sagribējuši vēl vienu "valsts valodu".. lai sūkā, latvieši jau zin kā sadzīvot ar svešiniekiem; tā ir kara darbība nevis pašnoteikšanās, nebūtu par ļaunu lai kāds par to aizdomātos...
Ivars Graudums
I
Es piekriitu Shallem! Neviena valsts nedriikst kultiveet valstij naidiigu kopienu, kurai ir pat savas skolas. Un VL! priekshlikums par paarieshanu uzmaaciibaam visaas skolaas valsts valodaa bija saudziigs un ljoti leens. Un galvenais: visi buutu ieguveeji, kaa krievi taa latvieshi.
Juhans
J
Par ko geji balsos?
jumors
j
Nu, derēja pateikt to saviem kolēģiem pirms pasākuma, tas būtu aiztaupījis dāžu stulbu izjūtu - apmēram tā- "krievi nocietinās fortos, ja nu pēkšņi uzbrūk indiāņī- latvieši!" Tantiņa vilcienā saka"pie mums- Latvijā", bet kad runā par pārkāpumiem reģistrācijas iecirkņos - kas par pārkāpumiem, vienkārši tur sēž "tie latvieši"!
smaga vilšanās
s
Jā tādi kā ušakovs uzmetīs.
šlagbaum
š
Skaidrs, ka neveicina, tagad tāpat ar krievu draugiem runāju krieviski un arī latviski, bet visu laiku domāju, gāja viņi parakstīties vai nē, un ja gāja, kur mana vaina, ja es krieviski tāpat runāju, Ušakovs muļķis un viss.
Valdis
V
Es piedrāžu tos stulbos padomju okupantus! Kad sapratuši, ka ir smagi apdirsušies ar savu referendumu, viņi vēl uzdrošinās muldēt par sabiedrības konsolidāciju! Tām padomju okupantu cūkām sen jau bija jāaizvācas no mūsu zemes! Lai par savu valodu un okupantu tiesībām smird savā nolādētajā tēvzemē - Krievijā! Tur tiem radījumiem ir īstā vieta!
ed
e
Dolgopolovs domā daudz labāk kā Ušakovs un viņam nav problēmas ar latviešiem, latviešu valodu un daudzi viņu uzskata par latvieti. Tur viņam ir taisnība, ka tas viss neveicinās saskaņu un kopdarbu.
SS
S
Lai viņs kāpj vilcienā un kratās dir-t uz savu etnisko dzimteni!
  • 0
  • 0
Igors
I
Var Tev piekrist , bet man gribētos vienu mazu niansi - ja Dolgopolova kungs būtu tik drosmīgs un publiski varētu paust apmēram šādi : jā , latvieši varbūt ne visai korekti izsakās par šeit iebraukušajiem krieviem , arī viņu cīņa pret krievu valodu varbūt mums ir aizskaroša , bet var viņus saprast. Latviešu bailes par savu valsti un valodu ir pamatotas , bet mums , krieviem , kā jau lielai nācijai , par to nav jābaidās. Vai nebūtu labāk , ja mēs , šeit dzīvojošie krievvalodīgie , ar savu runāšanu un darīšanu nepadarītu latviešu bailes lielākas , bet taisni otrādi , darītu visu , lai latvieši nomierinātos un nebaidītos no mums. Vai mēs pietiekoši darām , lai latvieši būtu droši gan par savu valsti , gan par savu valodu ? Mums jāsaprot , ja mēs ar latviešiem nerunāsim mierīgi un bez draudiem , nemēģināsim viņus saprast , tad mums šeit mierīgas dzīves nebūs nekad.
  • 7
  • 0
Saskaņas centrā un
S
visiem klibo pīļu atbalstītājiem jāatver logi,jāieelpo svaigs gaiss un t.s. saskaniešos steidzami vajadzīga pareiza kultūrtehnologiska ventilācija.
  • 0
  • 0
Viena karote
V
medus,nepadarīs darvas mucu saldu un mīļu
  • 4
  • 0
piekrītu
p
Viens inteleģents cilvēks!
  • 2
  • 0
jā gan
j
Latvijas Universitātes pētnieki piedalīsies diskusijā „Tautu draudzība un mūsdienu nostaļģija” Elīna Cire, Laikmetīgās mākslas centra pārstāve 02.12.2011 Drukāt Sašaurināt tekstu Ceturtdien, 8. decembrī plkst. 18.00 Laikmetīgās mākslas centrā Alberta ielā 13 Andreja Kalnača izstādes BARRIO INFANCIA ietvaros notiks saruna par kultūras sakariem un padomju pagātnes nospiedumiem mūsdienās - „Tautu draudzība un mūsdienu nostaļģija”. Sarunā piedalīsies Latvijas Radio žurnālists, redaktors Eduards Liniņš, Latvijas Universitātes (LU) vēstures profesore Vita Zelče un LU pētnieks Mārtiņš Kaprāns. Vērtējot sociālās atmiņas ietekmi un politekonomiskos procesus, diskusijas dalībnieki pievērsīsies jautājumiem par pagātnes klātbūtni mūsdienās. Kādu lomu vēstures procesos spēlējuši kultūras un ekonomiskie sakari starp valstīm, kas veidojušas alternatīvus attīstības scenārijus globālā kapitālisma monopolam pasaulē – piemēram, „tautu draudzība” starp Padomju Savienības republikām un Kubu vai Vjetnamu sociālisma periodā vai saites starp t.s. augošās ekonomikas valstu grupu BRIC (Brazīlija, Krievija, Indija un Ķīna) mūsdienās? Kādas sekas ir atstājusi pāreja no vienas ideoloģiskās un sociālekonomiskās sistēmas uz citu? Kādā mērā šodienu ietekmē pagātnes nospiedumi, kas mantoti no padomju ēras? Kā un kāpēc nostaļģija par padomju laiku ir aktuāla šodien? Sarunas noslēgumā būs iespēja skatīt fragmentus no franču režisores Anjēzes Vardas (Agnès Varda) leģendārās fotofilmas „Esiet sveicināti, kubieši” (1963) – fotožurnālistiskas esejas par Kubas iedzīvotājiem un kultūru desmit gadus pēc tās revolūcijas.
lux-Ministry of Truth (īstajam)
l
Man nav saprotams, kāpēc vēl nav iesniegta tiesā prasība pret šiem abiem neģēļiem. Viens nepilsonis, izmantojot krievijas kremļa čekistu naudu grauj valsts drosību un konstitucionaļo pamatu. Kad būs koalīcijas paziņojums, kad vienosies juristi????? Ko vēl gaidām? Vai par maz no tiem neliešiem esam sagaidījuši.
Protams
P
Nu skaidrs,ka neveicina iedzīvotāju saliedētību,to vajadzēja iestāstīt draugam Ušakovam.
nesapratīs
n
Nesapratīs Ušakovs, jo viņam pašlaik runči pirmā vietā, un spēlēšanās kopā ar Domes darbiniekiem ar runčiem, ko pārtrauc apmeklētāji par kuriem Ušakovs noņurd zem deguna tos pašus vaŗdus, ko veltīja Bogdanovai! Salīdzinajumā pat šlesers izskatās inteleģents baltrocis!
  • 4
  • 0
vai
v
tik Dolgopolovs netaisās pulcēt ap sevi kautcik lojālos krievus ,atstājot U(i)šakovu,Urbanoviču kopā ar ĻINDERMANI?? Viņa izrunāšanās liek par to aizdomāties.
vdz
v
Es vairs nezinu, kam te var ticēt? Uzmetīs!
Loms
L
Latviešiem pilnīgi vajadzētu ignorēt krievu valodu tas arī viss. Vienkārši nerunāt krieviski. Es otreiz negribētu te padomiju piedzīvot.
vilis
v
Nemūžam!!!
  • 4
  • 1
Ministry of Truth
M
Iespējams, ka Krievijas Gulaga uzraugi bija pavisam normāli ģimenes cilvēki, pat mīloši meitu vai dēlu tēvi. Tomēr pret pakļautajiem politiskajiem vergiem tie bija nežēlīgas attieksmes pilni. Ir svarīgi noskaidrot, kas dzen cilvēkus parakstīties zem neonacistu - nacbolu piedāvājuma. Šādu ideju dēļ Krievijā ik gadu noslepkavo ap 100 cilvēku.Sova org dati to apliecina.
ministrijas bernu darzam
m
kads gan sakars raksta tematam ar "normalajiem"' Gulaga uzraugiem? Dziivu cjekistu esi redzeejusi?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas