Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovska ienaidnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Es nekad jaunam laikam neesmu ticējusi, un nekad neesmu balsojusi. Tā kā neesmu vīlusies. Kad JL bija opozīcijā, tad rēja citus, bet, nu kad pie varas dara to pašu, un vēl trakāk. Dombrovskis ir gļēvs, un bez mugurkaula. Baidā tautai teikt taisnību, viwnmēr vainu noveļ uz citiem, Es Auguli cienu, un cienīšu, jo viņš strādā, un grūti strādā. 9 saeimā viņš viens pats visu vasaru strādāja. Es visu vasaru toreiz ik pa laikam iegāju Lm mājas lapā, un visu redzēju, tāpēc atkal balsošu par Auguli un pievilkšu krustiņu! Lai viņam veicas!, TURIES!!!
mx
m
Toč, tu esi panacis savu. Pēc šadiem fantastiskiem komentariem, beidzot būs jāsaņemās un janoskaidro, kā atteikties no Dienas abonēšanas.
Tā viš i
T
Dombrovska ienaidnieks Sandris Točs, 2011. gada 18. augusts 06:59
sameloji, HDD
s
Par padomju valdības nacionālā sastāva "analīzi" savā laikā dabūja taisnoties oficiālas Krievijas amatpersonas. Tas tā, zināšanai.
sameloji, bet tagad iespītējies, HD
s
Sliktu nozīmi minētajam vārdam latvijā piešķīra nacisti un ja kāds to sāk izmisīgi apstrīdēt vai spītīgi mēģina šo vārdu lietot mūsdienās, tad jāuzdod viņam jautājums, vai viņš pārāk daudz nelasa revizionistu propagandu? Bet arī par komunistiem sameloji, jo aicinājums glābt Krieviju, vēršoties pret ebrejiem ir vecāks par 1917. gadu un nav komunistu, bet ultranacionālistu-antisemītu izdomāts. HDD ir viens no tiem, kas beidzoties argumentiem steidīgi maina tēmu? Runa bija par jezuītu ordeņa izcelsmi un īpašībām, nevis jezuītu filiāles Krievijā attiecībām ar pareizticīgo baznīcu vai padomju varu.
HDD
H
Nē, tu patiesi esi tāds jocīgs, tādu lineāru uztveri. Es nekur neesmu apgalvojis, ka komunisti ir pirmie reliģijas kritiķi. Tikai līdz 20. gadsimtam, lai to darītu vajadzēja būt lieliem "p...tiem", bet līdz 17. gadsimtam - pilnīgi trakam.
  • 0
  • 0
nezini vai melo, HDD?
n
Reliģijas kritika ir pastāvējusi arī pirms 1917. gada. Inkvizīcijas kritiķis F. Špē nebija komunists, Marks Tvens arī ne un Leo Taksils ne tik. Tātad neizdosies visu novelt uz "komunistu falsifikācijām".
  • 0
  • 0
sameloji, HDD
s
Spītīgi melojošus vēstures noliedzējus sauc par revizionistiem un dažos gadījumos liek atbildēt par meliem. Pagātni mainīt nav iespējams, bet ir iespējams (reāli, nevis tukšos vārdos) nožēlot pagātnes kļūdas un vairāk tās neatkārtot. Spītīga pagātnes noklusēšana liecina par vēlēšanos atraisnot agrāk lietotās metodes un turpināt tādā pašā garā, kas mūsdienu sabiedrībā nav pieņemams.
  • 0
  • 0
HDD
H
Nē, nu duriks, kas duriks! Es taču nerakstu, ka komunisti pēc 1917. gada vērsās pret žīdiem... Kā viņi varēja vērsties, ja no SovNarKoma tikai Lunačarskis bija krievs - tiesa, ar žīdiem tālā radniecībā. Visi pārējie bija žīdi, vai arī jauktenis (piemēram, Ļeņins) Man nepatīk, ka cilvēki, kuriem smadzenes sakompostrētas komuņagu laikā, turpina izplatīt viņu popularizētos stereotipus. Baznīcas vēsture nav ne "pūkaina" ne "balta", tieši tāpat kā arī jezuītu ordeņa vēsture, bet ja saliekam visus plusus - vairākus tūkstošu jezuītu dibināto skolu, simtus univesitāšu, kurās varēja mācīties jaunieši no nabagu aprindām un slepeni nogalinātos (pārsvarā no bagātnieku un laicīgās varas pārstāvju aprindām), tad viennozīmīgi pozitīvo darbu ir vairāk. Tomēr, visvairāk man nepatīk raksta autora demagoģija un viņa paša morāle, pareizāk sakot, tās trūkums. Tāds viņš ir bijis vienmēr - egocentrisks, savtīgs, žultains, bezprincipu cilvēks.
  • 1
  • 0
sameloji divreiz, HDD
s
un šamējo staūtos nebija tādas normas, ka ordeņa iekšējā disciplīna ir augstāka par visu, ieskaitot kristīgo morāli? bet ar Orānijas Vilhelma karjeras priekšlaicīgajām beigām šiem arī nekāda sakara? laikam jau Orānieti nošāva komunistu aģents :D
sameloji divreiz, HDD
s
Tātad pirms komunistiem nebija nekādas reliģijas kritikas, vai arī HDD par to neko nav dzirdējis, vai ir dzirdējis, bet melo? Pret ebrejiem vērsās nacisti, bet šodien ar kašķēšanos ap nacistu laikā ieviesto attieksmi pret ebrejiem turpina daži ne visai prātīgi komentētāji. Komunisti gan arī stāvēja aiz muguras Izraēlas ienaidniekiem, bet atšķirībā no dumjajiem naciķiem komunisti atklātā tekstā nekurināja nacionālo naidu. To sāka darīt tikai pēdējos PSRS gados, kad līdz tam maskētais lielkrievu šovinisms kļuva par atklātu.
HDD
H
Duriks tu esi, es nerunāju par to, kurš bija pret ebrejiem-žīdiem un kurš nebija. Es runāju tikai par VĀRDA slikto nozīmi. Pirmās republikas laikā latvieši lietoja jūdu tautas apzīmēšanai vārdu žīds un arī viņi paši to akceptēja. Cariskajā Krievijā daudzās pilsētās bija notikuši žīdu grautiņi un to realizētāji un atbalstītāji visādi ķengājās par žīdiem, bet kā zinām tad pēc boļševiku dumpja izveidojās valdība, kurā apmēram 95 % bīja žīdi. Lai izdzēstu no krievu apziņas vārdu "žīds", kas asociējās ar visu slikto, pieņēma lēmumu lietot vārdu "ebrejs". 1940. gadā pēc Latvijas okupācijas komunisti visādi centās izskaust vārdu "žīds" un aizstāt ar vārdu "ebrejs". Tikpat vājas zināšanas tev ir arī par jezuītiem un reliģiju... Kamēr Latvija bija Krievijas impērijas pakļautībā, jezuītu darbība bija vairāk aizliegta nekā atļauta,.. padomju laikā vispār bija aizliegta. Latvijā palikušie jezuīti tiek izsūtīti uz Sibīriju (J. Pudāns, viens no jezuītu darbības atjaunotājiem I Republikas laikā mirts izsūtījumā)
  • 0
  • 0
HDD
H
"...nedēļu pirms pagājušajām vēlēšanām taisot antikampaņu pret bijušo satiksmes ministru Aināru Šleseru."(C) - - - - Lūk, tur arī ir visa raksta sāls: Kas stāv aiz "Dienas"? - Šleseram pietuvināti ļaudis. - - - - - - Par jezuītiem: "Jēzus sadraudzība jeb Jēzus biedrība (lat. Societas Jesu, saīsinājums SJ) - Romas Katoļu Baznīcas regulārklēriķu biedrība, kas izveidotjusies 1534. gadā Parīzē no teoloģijas studentu domu biedru grupas Ignācija no Lojolas vadībā. Kanoniski biedrību apstiprināja 1540. gada 27. septembrī pāvests Pāvils III (Paulus III) ar bullu "Regiminis militantis ecclesiae". Biedrība saņēma privilēģijas, kas deva pilnīgu neatkarību no visiem vietējiem laicīgajiem un garīgajiem vadītājiem." Jezuīti dibināja skolas, augstskolas un to lielākā daļa bija studenti un pasniedzēji. Vārdam "jezuīts" sliktu nozīmi tāpat kā vārdam "žīds" piešķīra komunisti.
ha
h
Pasaules vecākā profesija - točs; darba pienākumi - točošana jeb točīšana (ja klients krievs); alga - sūrstošs ānuss.
Prostituuta - autoram
P
Sveiks kolēģi!!!!!
Jezuīts
J
Es domāju tā, ka Augulis ar Toču, katrs no savas pozīcijas, pretēji valsts interesēm, palīdz krrieviem iehamīt Latvijas valsts mantu.
Kremļa torņa zvans
K
Lai nu kurš te izteiktos par īpašu cinismu, bet Točs gan labāk būtu paklusējis! "Nacionālā aviokompānija" turpina strādāt ar zaudējumiem un tas, ko Točs ciniski sauc par "kapitāla palielināšanu", nav nekas cits kā zaudējumu segšana. Protams, ja Dombrovskis nevēlas vadīt valsti padomju stilā un uzturēt zaudējumus nesošas "nacionālās kompānijas", tad Točam kā sovjetiski domājošam tāda nevēlēšanās šausmīgi nepatīk.
tio
t
lai par ko ir stast autoram vienmer viena mor''ale, dombrovskis nelietis, bet lembisun Co malači nav pat jēgasb lasīt, viens un tas pats, faktus ka kauļiņus tikai groza apkārt tas ka ASugulis ir atbid;igs par aibaltic, , un šito vajadzeja zināt sen, un tam arī gatavoties, nevis tagat 2 dienas atkal grūst valsts naudu ieikša
Jautājums
J
Par ko atbildīgs premjers? Un kāpēc tieši tagad risina šos jautājumus? nevis sen? neizskatās, ka sirdsapziņa modusies
  • 3
  • 1
izbraukusi
i
Nepatikami lasit sos viens otra kritizejosos rakstus. Cik par to Sleseris samaksajis. tautas apzadzeji atkal lauzas pie varas, Lembergs premjers, Slesers ministrs utt.
anna
a
man gan izskatās, ka tieši nosacītie gaismas spēki cenšas palikt pie varas. ar mediju starpniecību.
  • 3
  • 2
Ivars Graudums
I
Ir viegli kritizeet, bet gruuti pateikt kaa tad buutu pareizaak jaadara. Dombrovskis nevienu no Latvijas nedzen prom. Latvieshiem jau Krishjaanja Valdemaara laikaa bija taa maanija, braukt prom uz "siltaam zemeem". Daudzi aizgaaja bojaa, dazhi apmetaas Krievijaa vai Sibiirijaa. Bet toriz to vareja pat saprast, jo zeme piedereeja vaacu baroniem, latvieshi sev mekleeja zemi... Tagad liela dalja brauc prom naudas kaares dziiti un nemaaceedami savaa zemee iekaartoties. Meklee labu kungus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas