Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dombrovska preses sekretāre būs Līga Krapāne

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Trojas zirdziņš ?
Lāpītāja.
L
Par to smukumu vai nesmukumu nav ko te spriedelēt, tas nav galvenais rādītājs, jo ne jau uz skaistuma konkursu viņa te startē. Cita lieta,ka nav nemaz tik sen,kad tika rīkotas diskusijas par to,ka ir vai nav pieņemami jaukt kopā šīs divas profesijas(izglītība it kā identiska) bet pielietojums dažāds. Tad jau tīri teorētiskā līmenī tika konstatēts ka nav ētiski un pieņemami tās jaukt .Bija pat eksperti,kuri teica,ka žurnālistam kurš aiziet PR jomā strādāt atpakaļ ceļa uz žurnālistiku nav. Lasei pārmeta,ka kritizē un pēc tam pati strādā pie kritizējamā,ja tā labi apskatītos Krapānei mēs ar varētu atrast ko līdzīgu. Neviens jau te neapšauba ka viņa ir profesionāle, bet tas arī ir vispārzināms fakts,ka žurnālistika ir tik pat sena profesija kā prostitūcija un arī visādi citādi šajās profesijās ir daudz līdzības, īpaši pie mums šajā juku laika periodā. Kā maksā tā raksta,kas maksā to apraksta, kurš jāpasniedz gardā mērce to pasniedz, tas nekas ka pazole. Par kādiem principiem te var būt runa, tas tiek apsegts ar vārdu "profesionālisms". Bet nevar pasaule iztikt bez šīm abām profesijām tas arī ir fakts.Cerēsim ka šoreiz profesionālisms izpaudīsies patiesi labā veidā! Nav tik skaidrs kā premjers var pieņemt darbā sev cilvēku ar kuru pat it kā nav ticies un nav pazīstams. Kādam ir jābūt tam,kurš spēj iegalvot,ka ikdienā līdzās jāņem un pie sava personīgā tēla veidošanas jāpielaiž pilnīgi sveš cileks un ja nu šis patiesi profesionālais cilvēks būtu kādu psihologisku vai citu nesaderību dēļ premjeram neatbilstošs???
Aikāsāp
A
Mjā... Foto pasaka ļoti daudz dažādu pazīmju.
birztala
b
Bilde arī piemeklēta kā tikko no Straupes,laikam speciāli.
b
no komandas viedokļa, diemžēl Dombrovskim komandas nav. Un Krapānes LPP pieredze šķietami liecina, ka Valdim laikam neviens ar vēsu prātu no "komandas", šo kundzīti pieņemot, blakus nav stāvējis. Nu ko, būs pietuvināts Šlesera cilvēks, ja ne pats Šlesers valdībā. Žēl.
Cibiņš
C
Bet fotobildīte nekā laba nerunā...
Chinasky
C
Cerams, ka visi, kuriem bija gaazes sakraajushaas nupat ir tikushi no taam valjaa. Varat uzelpot - diena ir nodzivota - viens cilveks apgaazeets riktiigi. Liga, - lai tev veicas!
put vejini
p
ko tur par krutim, kadas ir, ir. Bet ta dzershana izklausas nopietni.
un
u
Kādas krūtis ir tavai mātei? Par viņas darbu - redzams no tevis.
vilis
v
maza plakana butne bez krutim un ar ieliktiem zaka zobiem- tas par arieni. Par darbu- tad jau redzesim. Dzersana- tas zemacis ir ar maisiniem.
lasiju un domaju
l
esmu stradajusi ar Ligu kopa banka. Diemzel, negativajiem komentetajiem ir daudz taisnibas. Liga mil dzert (vairak ka tikai sociali iedzert) un Liga ir profesionala intrigante. Man zel ta kolektiva, kura vina ieies, tur viss tiks saindets.
es
e
ceru, ka tas par dzeršanu nav taisnība. Kaut gan bilde nav izdevusies. Vēlu tikai veiksmi Līgai un mums visiem
preses sekretare
p
vai k un parastais ir pati Liga Krapane? Slikti Tev, Liga izskatas sakums, slikti! Dari kaut ko ar savu pr!
zagata
z
To Marsietis solīja.
vai tad nē
v
Izbijusi Dienas žurnāliste... Bet Dombrovskis tak solīja taupīt naudu un iztikt bez preses meitenes?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas