Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dombrovska valdības deklarācijā būs četras sadaļas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drakons
d
Janis pilnīgi precīzi norādīja uz konkrētām problēmām. Deklarāciju tiešām raksta valdību veidojošās partijas kopā. Vai žurnāliste Mūrniece un inženieris-tehniķis Kampars ir īstie ministri iekšlietu un ekonomiskas jomā vai šoreiz atkal pietiek ar "partijas skolu".
AD
A
Vai tu tiešām nesaproti, vai tikai izliecies, ka tās, ko tu sauc par "problēmām" nebūs TIKAI TAD, ja jaunā valdība līdzīgi vecai sāks stiept gumiju?
plāns
p
Žēl gan, ka sadaļu par valsts maksātspēju (jeb nebankrotēšanu) taisīs atsevišķi no "ekonomikas un finansēm". Vai tad abos gadījumos nav runa par vieniem un tiem pašiem instrumentiem? Jeb nošķīrums būs starp "īstermiņa pasākumi valsts maksātnespējas novēršanai" un "vidēja termiņa pasākumi ekonomikas un finanšu sistēmas konkurētspējas celšanai" (lasi - tā arī neīstenoto struktūrpolitikas reformu veikšanai)? Prasītos skaidra valoda. Bet nu gribas jau Janim piekrist - saprašanās memorandā ar EK un nodomu protokolā ar SVF ir gana daudz iekšā, lai vēl ar intelektuālu jaunradi nodarbotos. Labāk būtu formulējuši savu nostāju pret iepriekš dotajiem apsolījumiem esošo papīru ietvaros - neba nu viss tur ir vislabākā veidā LV interesēm atbilstoši ierakstīts. Ka nepaliekam jaņos.
Oto
O
Un kādam taču vēl noteikti pati Āboltiņa jāuzrauga. Uzraudzīšana jau varētu būt Jaunā laika jājamzirdziņš, diemžēl neko citu viņi neprot īsti laikam.
Gija
G
Vai cik daudz soloshi. Smiekli naak, ta nu gan pazinjojums.
zvirbulēns
z
Sadaļu izstrādi uzraudzīs JL valdes priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. ----------------- :))))
Lelle
L
Nu kā gan JL nesaprot?! Ja viņi negribēs dancot pēc veco zagļu stabules, tad Saeima par Dombrovski nenobalsos. Bet ja dancos, tad tāpat beigās visu atbildību par valsts novešanu bankrotā vecie partokrāti pamanīsies uzkraut JL un uz vēlēšanām paši peldēs balti un pūkaini kā baltas lapas.
Smuidris
S
vienai no sadaļām būs virsraksts: Kā es darītu---ja es mācētu
Irse
I
Četras sadaļas: 1. Kā vēl dziļāk ielīst ..... SVF; 2. Kā vēl vairāk apcirpt tautu; 3. Kā vēl palielināt nodokļus; 4. Kā palikt dzīviem pēc pirmo trīs daļu izpildes.
buldozers
b
PĒRKU DEPUTĀTA VIETU SAEIMĀ !!! PAKLAUSĪGS BALSOJUMS , POLITIKA UN VĒLĒTĀJI VISPĀR NEINTERESĒ , TIKAI NAUDA , NAUDA VĒLREIZ NAUDA . IR DEPUTĀTAM VAJADZĪGĀ IZGLĪTĪBA UN IZIETI DAŽĀDI KURSI UN SEMINĀRI : a) varu divreiz pacelt 100 kg svarcelšanas stieni ; b) uz klavierēm māku uzsist do-re-mi ; c) bijušais metereologs ( pēc tautas metodēm ) ; d) ar gultas biedreni regulāri spēlējam slimnīcas ārstus; e) regulāri dziedu un ierakstu dziesmas , pagaidām neatzīts pasaules dziedonis ; f) bijušais TV diktors ; g) regulāri sportoju , vēl nepamanīta pasaules sporta zvaigzne ; utt. h) ESMU NETRADICIONĀLĀ SEKSA PIEKRITĒJS. MANS DZĪVES MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , DESMIT KATRAM SPONSORAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
galvenais
g
ka obligāti vajag kautko dramatisku pieminēt! Tādu kā ceturtās sadaļas nosaukumu".....valsts bankrota novēršanai.Ķēmi!!!!!!!!
valdis
v
nu zatlers šim sakla pamegini ,šitais skatās tur pat sunim tai bu'džetā jākauc un SVF ari apsolīts tadJl saka bijušiem -jūs vel pie varas domājiet .nu tie domā jaunie arī kauko ceikinē bet visiem prātā ka to Šlesera boditi pievākt un nevar vienoties nu un tad izvirzits tie neapstiprina un nekas nenotiek nu varēs lamāt viens otru tagad galvenais savākt vairāk komprus vienam uz otru tikkai kā mūsejiem neiznāk k ā ukraiņiem pagājušā gadā pat nebija naudas ar ko sarikot vēlešanas un tad tauta vēlēs.... nu kā sievas veļu ar tādām bozēm pie veļas dīķa var vecos kinīšos var redzēt
izteele glaabs!!!
i
iedomaajies BANKROTS!
janis
j
būs problēmas ar valdības apstiprināšanu, jo: 1) valdības deklerācija nav nepieciešama - viss ir pateikts stabilizācijas programmā un vēstulei SVF. Citi dokumneti vairs nav nepieciešami, jo jebkas cits nav svarīgs šobrīd; 2) šādu dokumnetu parasti raksta visu koalīcijas partneru pārstāvji pēc tam, kad ir vienojušies par pamatlietām. Tā kā staidzamo darbu saraksts nav publiskots, tad domāju, ka tā ir JL nevis valdības deklerācija; 3) kā paliek ar tiem profesionāliem cilvēkiem ministru amatos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas