Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dombrovska valdības veidošanā bijušajam TP līderim bijusi būtiska loma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zilzīlīte
z
un rezultātā radās atšķaidīta JL valdība,kas pirms stāšanās amatā solīja daudz,bet,tikusi pie amata,tūlīt 'aizmirsa'solījumus. Kaut vai solījumu par padomēm.Un tika runāts par progresīvo ienākuma nodokli
Žuks
Ž
Raksta virsrakstu var uzskatīt kā samērā neizdevušos, ļoti remdenu 1. aprīļa joku!
Šampēteris
Š
Vēl vairāku valdību veidošanā Kalvītim būs liela loma - tāds ir darītāju sadarītā posta apjoms.
Linards
L
Man gan šķiet labs rakstiņš. Tas cilvēku valodā izskaidro, kāpēc vispār bija iespējama šāda valdība un parāda, ka arī TP visi nav vienlīdz nothing special. Piemēram, Kučinskis, un ne jau viņš vienīgais. It kā brēcējiem būtu labāks scenārijs padomā nekā JL un TP laikā, kad valsts ir uz bankrota sliekšņa. Paldies Inārai Eglei par to, cik samērīgi viņa jau gadiem prot paust savas plašās aizkulišu zināšanas.
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu.Armēņu radio jautā:"Kalvītis un valsts intereses? " Mazās spēkstacijas,zivjuaudzētavas,hokejs,Krievijas gāze u.tt.Ak jā,vēl snaudiens Saeimā!Kalvītim būtiska loma?DIENA ,kas jūs savācis,arī cenzējat uz nebēdu?!Patreizejā situācijā TP unLPP/LC ir SISTAS kārtis.VAi esat ofšoros,ka nazinat situāciju valstī?Segliņa narcisms,lielummānija kož jums stilbos,lecās uz VVF,tad uz Zatleru.Daudziem politikāņiem derētu kaut uzvedības,ētikas kursus apmeklēt.Kalvītim bija svarīgi iztirgot SEV siltu vietiņu pēc kraha,jo neba šis sēdēs/ gulēs/ kaut kādā Saeimā.Jaunās valdības veidošanā bija teikšana JL un Dombrovskim,jo arī Kalvis zināja,ka NEBŪS NEKĀDU 7 -u trekno gadu un tad vara nav vajadzīga ne TP,ne Kalvim.
gm
g
Nu kas tai Dienai ar to Kalviiti ir?! Shis nav zinjaam korekts virsraksts un izklausaas paaraak komplimentaars Kalviitim, TP. Tagad izskataas, ka Latvijai kriizes situaacijaa buutiskas valdiibas izveidoshanai bezmaz vai sveetiibu devis Kalviitis. Tomeer no teksta saprotam, ka TP faktiski nebija nekaadas izveeles, JL arii bija maz manveru iespeejas un galu galaa visai valstij nebija citas izveeles. Kaada veel Kalviisha "buutiskaa" loma?! Diena, kas noteik?! Buutiska loma bija tikai viena vieniigam faktoram - aarkaartiigi smaga kriize. Kura Latvijaa ir tika smaga tieshi taadeelj, ka kaadam bija buutiska loma uz valsti kopumaa. Kam? Tas lai paliek Dienas jautaajums!
Dace
D
Man laikam švaki ar humora izjūtu, tāpēc šis 1. APRIĻĻA joks nepielec. Ja jau daži TPisti, kas mūs tik dziļā krīzē iegrūduši, it kā noiet no trases, tad NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nevajaga viņus pieturēt! NAV VIŅUS JĀCEĻ JAUNOS AMATOS ! To gan mēs nepieļausim. Viņiem jāizpērk sava vaina tautas priekšā, taču tādā vietā, kur vairs nelemj citu likteņus.
ABC
A
Šis raksts ir kārtējais TP mēģinājums diskreditēt JL. Treknā garanta iecelšana kārotajā amatā pavisam oteikti samazinās JL reitigu, jo neviens "politiķis" tautā nav tik nepopulārs kā Kalvītis.
Pikselis
P
Tagad derētu normālas kreisās opozīcijas valdība, kas kādu laiku patrenkā tos resnos runčus. Bet, diemžēl, mums nav neviena normāla valdību sastādīt spējīga sociāldemokrātiska partija. Tie, kas pie mums sevi sauc par kreisajiem (izņemot Rubiku ar saviem ortodoksāļiem) un strādā Krievijas interesēm slēpjoties aiz krievu mazākumtautības aizstāvības, ir viens milzīgs valstij kaitīgs pārpratums un vairāk nekas. Tā arī turpmāk dzīvosim ar Kalvīša nopelniem un garantijām.
temida
t
Jacer, ka JL nebus tik stulbs un nepadosies TB santazai, teroram, bet apdomigi sos salasnas izstums no valsts parvaldes un ka sadu cuku dakteri V.Veldri neliks atbildiga amata, bet nosuitis uz Gundara Berzina (Jekabpils rajonu) cuku kuti arstet Berzina cukas un pasu Berzinu, pie viena ari aparstes Skeli un vina pieguletaju Kristinu Libani
D.DAUKA
D
kas šis ir? apmaksāta politiskā reklāma vai 1.aprīļa joks? bet šitais riktīgi labs - ...Papildu apgrūtinājums TP bija nedienas ar finanšu ministru Ati Slakteri... kādas nedienas? pēc Slaktera teiktā cilvēki uz ielas viņu ar pateicībām apbēruši zaglīgie kampēji pēkšņi kļuvuši par jokupēteriem ...
ese
e
Iznāk ka Dombrovska valdība ir vienīgais Kalvīša labais darbs?
Dikļu pils
D
Man kļūst slikti, klausoties Kučinski! NAV tāda veida, kā TP varētu atmazgāties manās acīs. Vai šis ir mēģinājums pierādīt, ka viņi ir kaut mazliet vērti? Nē, mīlīši, es nespēju TP novēlēt kau vai drusciņu labu domu un vēlējumu. Jūs, TP, esat uzvārījušies uz tautas asaru rēķina. Jūs esat nožēlojami un es jums novēlu nonākt tajā pašā miskastē, kurā savulaik nonāca korumpētais un arogantais Latvijas ceļš.
Mopsis
M
Mazliet jau cūciski viņi ar to Pirmo partiju izrīkojās. Izskatās, ka vēl arvien nevar piedot to, ka LPP 2003.gadā neklausīja, kā padevīgs šunelis.
ika
i
Kā gan noticēt zagļa un apzagtā savstarpējai uzticībai? TP- miskastē! Vai šis raksts ir kārtējā kvaukšķu pierunāšana balsot par TP vēlēšanās? Nožēlojami!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas