Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Dombrovski redz kā EK prezidenta kandidātu; iespējas ieņemt amatu nelielas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antons
a
Eiropa nav izteikta dioma un nekad nebus ka Dombrovskis varetu but pat pieminets ka kandidats EK prezidenta amatam, Tas ir pasu latviesu politiku pulcina izdomajumus kas vienkarsi bija tautas musinasanai jeb baika tautai.
Hūgo Vācietis
H
Es Dombrovski redzu vienīgi kā Latvijas nodevēju !
utopija
u
Eiropa būs šokēta , ja pret viņiem izmantos Latvijas veiksmes pasaciņas, tur ātri pasūtīs uz mājām. Tur tas kas Latvija nestūrē.
K-K
K
... Katram un katrai lietai ir savslaiks ... Dombrovska darbs: 1. apstadinat SX partijas velmi ieklut valdibaka un 2. nobremzet ekonomijas parsviedi uz austrumiem ir padarits ar eiro ieviesanu Bezabrene ...!!!! ... Nevalstiski centretai Vienotibas ekonomijas attistibas politikai laiks ir aizgajis ES un ta izirs ari Vienotiba. ... Lai veicas Dombrovskim ... gan jau ar laiku sim cilvekam ari pieleks, ka tomer viss, kas ir apvienots ar savu dzimtene, ir svarigakais arpus gimenes ko japatur ar visiem spekiem ... ... Laiks jaunai paaudzei ar patriotisku un nacionalu izpratni ... saja globalizacijas samaitata pasaule !!!
n
kam vajag nabagmājas grāmatvedi par prezidentu?
Badītājs
B
Sertificēts preteklis.
Bambaks
B
Ja uz EK prezidenta amatu var pretendēt truli grāmatveži, kas savas karjeras vārdā ir iznīcinājuši veselu tautu, tad šāds amats nav pat silta kucītes sūdiņa vērts.
X9
X
Lai tas pider$ nemaz necer !
vilks(ne jenotvilks)
v
Varbūt,ka Merkelei vajag uzticamu miesassargu ?
Netira politika
N
Sads izfantazets, uzpusts raksts nevar but kas cits ka Vienotibas un Dombrovska konkurentu uzbrukums. Fasinejosa taktika.
Patriots
P
Kas reiz nodevis savu TAUTU, agri vai vēlu nodos arī jaunos saimniekus!!!
:(
:
Jā, bet jautājums jau ir, ka tik nekļūs par Gebelsu 2 visai Eiropai par biedinājumu. Uzcels spīdzināšanas un elektriskos krēslus arī eiropiešiem ekonomējot uz pārvadājumiem.
  • 2
  • 1
///
/
Par ko te bazars? Merkele nesen teica, ka vēlas atkal no EK ņemt atpakaļ uz dalībvalstīm vairākas atbildības, to vēlas arī citas valstis. EK nav Merkeles mīļākā partija, tāpat kā viņa saprot, ka Vācijas mediji uzraks gan to, ka Latvijā ir nerezidentu naudas pieplūdums a la Kipra, gan ka cilvēki nedzīvo te gluži Vācijas labklājībā.
Latvietis
L
Laimigu ceļu Dombrovskim, bet valdibai ir jāatkāpjās. Bet ko dara Saeima ?
Vijai
V
Nu tu gan lej ūdeni, kur tu padomijas laikos redzēji bomžukus , kas rakņājas pa miskastēm, vai nabagus Rīgas tuneļos ubagojam. Katram laikam savi + un - .
latvietis
l
mierīgu,klusu skuju taku Dombrovskim un Vienotibai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas