Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dombrovskim dāvinās plīša lāci un Marksa “Kapitālu”

Jaunieši no biedrības _Vienota Latvija, _kas pazīstama ar Kremļa atbalstītās jauniešu organizācijas Naši aktivitāšu atbalstīšanu Rīgā, sagatavojusi dāvanu premjeram Valdim Dombrovskim - milzīgu plīša lāci un Kārļa Marksa grāmatu _Kapitāls._Prokremliski orientētie jaunieši uzskata, ka V.Dombrovskis ir nobijies un nekontrolē situāciju valstī.

Pēc Tautas partijas aiziešanas no valdības viņš ir palicis pavisam viens un bēdīgs, tāpēc viņam sagatavota dāvana."Kad mazs bērns ir nobijies un viņš nevar aizmigt sliktu sapņu dēļ, viņš ņem pie sāniem lācīti, lai tas to sargā. Dombrovska kungam savs premjerēšanas laiks ir jāizmirst kā slikts sapnis un ir jāatkāpjas, kamēr viņš šo slikto sapni nav pārvērsis murgā priekš Latvijas iedzīvotājiem! Mūsu valstij ir nepieciešams premjers, kas ir lauva, nevis "lācītis"," paziņojumā klāsta kustības _Vienota Latvija _līderis Eduards Svatkovs.Dāvana tiks nodota ceturtdien.

Atgādinām, ka premjeru V.Dombrovski par "mīļo lācīti" pirmo reizi nosauca deputāte Ausma Kantāne. To fiksēja televīzija un tagad nereti premjers tā tiek dēvēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas