Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis: 11.Saeima ir vēl sašķeltāka par iepriekšējo un neveicina sabiedrības uzticību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iks
i
Diez vai ir sašķeltāka. Ka Saeimai ir zems reitings, tas ir koalīcijas (?!) veidošanas procesa rezultāts, ZRP nodevīguma un nekonsekvences rezultāts. Taču Saeimā vairs nav ne Šlesera, ne Šķēles, un arī Lemberga ietekme ir stipri sašūpota. Jā, `citi` varbūt ne visi ir labāki. Bet labāks ir spēku samērs. Tas ir liels ieguvums.
Benijs
B
iepriekšeejaa saeimaa tevi aiz olaam tureeja lembe , kas tagad trauce.???aļi taa taisniiba ka sliktam dancotaajam zinaam lieta traucee???
LOMS
L
Man Vienotība neveicina uzticību. ar dambrovski priekšgalā. Katru dienu dzīvo ar domu ka norīta kādu nodokli pacels, attaisnojums protams būs a man lika aizdevēji :).
Marga
M
Nav tik slikti.Konsolidācija nav tik sāpīga ,jo netiek samazinātas darbavietas,kas nozīmē,ka cilvēkiem nav jāpamet Latvija,meklējot darbu ārzemēs vai vēl trakāk domājot par pašnāvību.Prese un žurnālisti reizēm pārspīlē baidot ļaudis ka ir traki un būs vēl trakāk.
Dens
D
Kāda var būt uzticība Saeimai, kad koalīcijas veidošanas procesā partijas (apvienības) viena otru nomētāja ar dubļiem un prasti sakot uzmeta, un tas, pirmkārt, ir attiecināms uz Dombrovska Vienotību, attiecībā pret SC, tāpat arī Zatleram pat tanki nepalīdzēja. Vairs neredzu iemeslu piedalīties tajā balagānā, ko sauc par vēlēšanām, kamēr nebūs veiktas izmaiņas sistēmā
Jā! > Dens
J
Man jau kādu laiku ir pārliecība, ka tas uzticības procents vairs nemainīsies - kamēr nemainīsies vēlēšanu sistēma. Faktiski tas parāda uzticību nevis Saeimai, bet gan pašai tās tapšanas sistēmai - tikai nav tāda jautājuma. Variet mainīt tās Saeimas vēl 5 reizes, rezultāts būs tāds pat.
  • 1
  • 0
Kam vāji nervi
K
un zema kompetence,lai uz valsts pārvaldi nekandidē.
  • 0
  • 0
vispār
v
neatceros pamanījis, ka Dombrovskis pirms vēlēšanām būtu ko solījis SC. kāda uzmešana? ja SC gribēja valdību, tad pašiem arī bija jāuzņemas koalīcijas veidošana. bet nē - sēž kā mamzeles un dikti cerē, ka nu lūgs uz deju..
  • 10
  • 1
Ministry of Truth
M
Tas ir Zatlera nopelns. Nekas cits jau nav mainījies. LPP un TP ir prom, PCTVL ir ārā, LC ir miris.
truth
t
Un kā nopelns ir, ka LPP un TP ir prom, Ministr?
  • 1
  • 0
Ministry of Truth
M
Kompetents un izglītots ne vienmēr ir sinonīmi. Gribētos, bet nav.
  • 2
  • 1
cony
c
Tā vienkārši ir inerce nevis neuzticība,principā,kādēļ,lai es neuzticētos kompetentu,demokrātisku,izglītotu cilvēku Saeimas valdošai koalīcijai un viņu sastādītajai,apstiprinātajai valdībai.Vajag tikai strādāt un neklausīties,ko pa sturiem lūzeri,skauģi,nelabvēļi kauc.
  • 7
  • 2
saule
s
Dombrovski,turies!Tauta uzticas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas