Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Dombrovskis: Atslābināties par agru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis
s
Protams, šāda veida reformas gan valsts pārvaldē, gan veselībā un izglītībā būtu labāk īstenot izaugsmes gados, kad ir lielākas amortizācijas iespējas. Kad cilvēkiem, kas samazināšanas dēļ zaudējuši darbu, ir vieglāk atrast to privātajā sektorā. Bet mēs labi zinām, ka izaugsmes gados šīs reformas netika īstenotas ___________________ Lūk arī īstā atslēga visiem stulbajiem jautājumiem no opozīcijas puses un kritikai pret pašreizējo valdību
Trīne
T
1) periods ir grieķu cilmes vārds un attiecināms gan uz laikposmiem, kas `atkārtojas`, gan tādiem, kas neatkārtojas - vienkārši zināms laika nogabals; 2) Kurmītis pilnīgi neformā: kā saka krieviski -`ņesjot ņesurazicu`.
Zane Grīnberga
Z
Pasarg Latviju no Šķēles, kas jau visus uzņēmumus izpārdevis....
viņam.....
v
jā , tas šķēle gan visur lien, cik reizes jau bija pie varas ? , kur mēs nonācām , atkal lien , vai tad viņam maz miljonu , ko viņš labu ir izdarījis , neko?
Marsietis
M
Ar ,dieva palīgu,krīze taču jau cauri!
Lasītāja
L
Paldies par labo interviju! Bija prieks lasīt, jo Dombrovska kungs sniedz godīgas atbildes. Lai viņam veicas!
Made.
M
pirmkārt pašiem ir jāmēģina atrisināt savas personīgās problēmas. Ne valdība, ne Dombrovskis ne draugi to tava vietā neizdarīs. Nevar tikai gaidīt pabalstus un lādties, ka dzīve un valdība slikta. Papūlies un tev būs!
Jānis
J
Izlasīju gandrīz visus komentus.Vislabāk patika tavs par to svetaforu,kuru Repšes kungs ieslēdza Amerikā pie tam ar zaļo gaismu!Lūgums tev,vai nevarētu kaut ko sīkāk par to,jo nekur nav info par šo vizīti un rezultātiem!Latvijas valstij domāju,nevis Eināram pašam!
Godman' tu?
He he...
H
Lupatas ne veči mums tagad modē, bet DUNAS babiņas pesteļo kā agrāk, tāpēc Latvija ir zaudējusi neatkarību no šāda lupatu un babiņu krustojuma. Un izredžu nav nekādu, ka te kas varētu mainīties..., jo TP taukpurni ir degradējuši paši sevi, bet ārējo naudasmaisu uzstādījums ir Latvijā turpmāk pie varas turēt tikai glupos un lunkanos... un tādiem kritērijiem tieši atbilst jaunā JEDINSTVO...
klusais
k
Iesaku palasīt kādā sakarā ir minēts virziens.
tievais>klusais
t
Virzienu neviens vēl nav mainījis:"Mēs ejam Ziemeļvalstu attīstības virzienā.Mēs esam piederīgi šim reģionam,šim sabiedrības modelim un šai demokrātijai.Mēs ejam turp,kur jaunie,stiprie un bagātie pelna un maksā nodokļus.Bet vecie,vājie un maznodrošinātie jūtas pasargāti un droši par rītdienu",sacīja Ivars Godmanis 2007.gada 31.decembra uzrunā tautai.Un Ziemeļvalstīs,kā zināms,ir progresīvā nodokļu sistēma,kur jaunie stiprie un bagātie pelna un maksā nodokļus.Bet vecie,vājie un maznodrošinātie jūtas pasargāti un droši par rītdienu.Ziemeļvalstu augstie nodokļi balsta visaptverošu veselības aizsardzību,bezmaksas izglītību,pensijas un citus sociālos pakalpojumus,tāpēc nabadzības līmenis ir zems un plaisa starp bagātāko un nabadzīgāko mājsaimniecību ienākumiem ir relatīvi šaura.Ziemeļvalstis ir veiksmīgi apvienojušas sociālo labklājību ar augstu ienākumu līmeni,pamatīgu ekonomisko izaugsmi un makroekonomisko stabilitāti.Tās sasniegušas arī augstus valsts pārvaldes standartus. Ivars Godmanis,vēl pirms Latvijas iestāšanās ES (sk.rakstu:"Godmanis:"Valsts ražo bezdarbniekus",Jaunā Avīze,21.-27.novembris,2003.)teica:"Ziniet,Eiropas Savienībā,kur mēs tūlīt iestāsimies,studenti mācās lielākoties bez maksas.Piemēram,Skandināvijas valstīs,Vācijā,Austrijā un vēl citās valstīs nav jāmaksā par studijām." Un secināja:"Ja lielākajā daļā ES valstu izglītība valsts augstskolās ir bezmaksas,tad,es uzskatu,mums būtu ejams šis pats ceļš." Atliek tikai tam piekrist!
Valdis
V
Esmu vislabākais premjers, jo protu izdabāt visiem; izglābu Parexu=valsti no bankrota; visos atbildīgajos amatos ieliku savus cilvēkus; visiem saviem cilvēkiem nodrošināju cilvēka cienīgu atalgojumu par izlikšanos, ka strādā.. vai turpināt?
Pičuks
P
Diezgan daudz melu... Kas ir skumji, jo JL Premjers nevis min jaunu taku sniegā, bet atradis tās pašas vecās. Visdrūmākais fakts, ko dzirdu no daudziem: Valdis ir labs Premjers, jo - Godīgs! Super vērtējums un kvalifikācija it kā krīzes māktai valstij... Godīgs, lai arī nekompetents premjers! Prieks Pasaulei!
Kurmītis
K
Hm. Starp citu. Kār6ējias apliexčina;jums, ka Diena teišām iet vecās Dienas pēdās: 1. „zvirbulis” jau paguva pasūdzēties, ka esot nobanots !?? Tātad cenzūra Dienas izpildīljumā atkal sit augstu vilni. It kā pēc īpašnieku maiņas situācija pamainījās, bet tagad viss atkal ieiet vecajās sliedēs? Ja tā, tad tiešām žēl. Dienai bija lieliska iespēja neatkārtot vecās kļūdas un sākt dzīvi no jauna. Un beidzot tiešām kļūt par visas TAUTAS viedokļu paudēju, nevis šauras sevi par „godīgajiem” pasludinājušas sektas ruporu. 2. cenzūras klātieni izjutu tikko kā arī pats. Gribēju nobalsot raksta augšdaļā zem virsraksta par rakstiņu – protams, spiedu negatīvo viedokli ... nekādas reakcijas, kā bija 6, tā palika. Norefrešoju un spiedu atkla. Tas pats. Kārtējais apliecinājums, KĀ TIEŠI tiek melots lasītājiem, KĀ TIEŠI viņi tiek krāpti un KĀ TIEŠI tiek mākslīgi veidots „pozitīvais” jēlo fīrera tēls un viņa partijas reitings – vienkārši bloķējot tos, kas pauž negatīvo viedokli ... nožēlojami vienkārši ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas