Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dombrovskis Briselē saņem pozitīvus signālus par finanšu palīdzību Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ubags
u
Kā nav kauna rādīt Eiropai šādas budžeta izmaiņas.Un paši kā tautas rīkļurāvēji vēl priecīgi par izdarīto.KAUNS,KAUNS UN VĒLREIZ KAUNS VISAI MŪSU SAEIMAI UN VALDĪBAI ! NELIEŠI,NEKAUŅAS,VARBŪT VIENREIZ AIZRĪSIES AR UBAGU PĒDĒJO KUMOSU MAIZES,KAS PA MISKASTĒM IR ATRASTS !Man vienkārši trūkst vārdu...Cik ilgi vēl šitas bardaks turpināsies ? Kas šito tautas iznīcības procesu apstādinās ? Vai tiešām vajadzīgs jauns karš un asins izliešanas,lai saprastu,kas ir mirt par labāku dzīvi un jumtu virs galvas,lai viņu smiekli un ņirgas par mums aizspriestos kaklā un viņi nosprāgtu.IDIOTI NE CILVĒKI...
Aita
A
Tev jau neviens neprasiis,atvilks un viss (protams ja tev ir darbinjshs)
Bet
B
kas tos parādus atdos? Es nē.
J.
J
Zvirbulēnus jākauj..... Tādu spalvaino dēļ sākas kari.... Čiepst aiz stūra un čiepj, ko var...
hhh
h
pēc šiem mūļiem nirenberga raud?
TASS
T
Nez cik ilgi tie augļotāji liek tam diedelniekam gaidīt aiz durvīm?
hiacinte
h
Aizdevums iepriekšējo parādu dzēšanai, nu nezinu,.Labāk nesaņemt, jo agru vai vēlu, tāpat Latvija neizvilks...uz aizdevuma dzīvojot. ātrāk sāks tad domāt par uzņemējdarbības atdzīvināšanu tepat Latvijā. Lai aizbrauc uz kaimiņu valstīm paprasa padomu.Kauns , ka izsaimiekoja visu, tagad diedelē...
Sivns
S
Prasīsim aizdevumus kamēr paši iemācīsimies saimniekot un rīkoties ar naudu, nevis dzīvot rozā ilūzijā par lielisko ekonomiskās izaugsmes tempu, tērējot simts un vienu pa labi un pa kreisi dalītu nepamatotu bankas kredītu.
Aleksandrs P.
A
Taisni brīnums, ka tu neesi ne ministru prezidents ne finanču ministrs, bet tikai tads čirkstētājs.
hjk
h
Domaju,ka rietumos viss zina: bet viniem jau vienalga, lai tikai atdotu to naudinju atpakalj!!!
lkl
l
atkal varēs tralināt uz nebēdu nejēgas
kaka
k
sanjems aizdevumu un devalvees latu?
V
V
Situācija Latvijā mainās uz labo pusi!!! Ja Barrozu, Almunija un kas tur vēl zinātu kādā veidā panākti šie samazinājumi, uz kā rēķina, un cik tagad saņems skolotāji ārsti un policisti, pensionāri, nekādu aizdevumu Latvija nesaņemtu turpmākos 100 gadus.
forši
f
Nevienas ES dalībvalsts vai SVF pārstāvji šajās dienās nav minējuši atbalstu lata devalvācijai vai izvirzījuši kādas papildu prasības otrās maksājuma daļas saņemšanai. ____________ Nu, nedrīkst tik ļoti dzīvot ar ES vai SVF prātu! Taču jāsāk pašiem domāt kā atdzīvināt ražošanu, ekonomiku, plānot nākotni. Nu nebaros Latviju par velti ne ES, ne SVF! Cik tad ilgi ložņāsim prasīdami aizdevumus!
anuka
a
tiešām pazemojoši. vieglāk, protams, ir aizņemties nevis likvidēt nevajadzīgas birokrātiskās struktūras, iekasēt pilnā apjomā tos pašus nodokļus un atgūt noziedzīgi iegūtos līdzekļus. saprotams, ka Dombrovskis viens pats to nevar, bet viņam būtu jāmeklē iespējas atrast godprātīgus un drosmīgus juristus un finansistus, kas spēj viņu atbalstīt un palīdzēt. ja tādus nevar atrast Latvijā, jāmeklē kaut vai tai pašā EKā. citādi valdības darbs būs nebeidzama izdevumu griešana un aizdevuma ņemšana. ko aizņemsies, to noēdīs un atkal aizņemsies... starp citu, valdībai būtu precīzi jāatskaitās, kā tiks tērēts aizdevums, it īpaši tas attiecas uz TP, ZZS pārziņā esošajām ministrijām. šai informācijai ir jābūt publiski pieejamai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas