Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovskis: citas valstis no Latvijas var mācīties, ka konsolidācija ir efektīvs pretkrīzes līdzeklis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Mani visvairāk interesē, uz kāda pamata rodas apgalvojums, ka Latvija ir pārvarējusi krīzi. Iedzīvotāju skaits turpina kristies, vidējais dzīves līmenis arī. Patreiz tiek apgalvots, ka notiks atteikšanās no bezmaksas augstākās izglītība un pensijām. Nākošgad jāturpina budžeta samazināšana, un tūlīt jāsāk kredīta atmaksa. Kur visā šajā redzamas krīzes beigas?????
IM
I
Tā viņš ir. Lieli meli kļūst par patiesību.
suns
s
Slima suņa murgi
suns
s
Tas bija par iedvesmojošo piemēru citām valstīm
  • 0
  • 0
vērotājs,
v
redz,ka par sarūgušam paniņam sunīts negrib klausīt ganiņJānkai,bet Janka grib ,lai suņi rej skaļi,jo skaļi,bet šie tik murgo savu tumšo idiotismu
  • 0
  • 0
cony
c
Skaudīgi gan daudzi,sevišķi oligarhu jeb lielzagļu partiju līderi,viņi visi ar saviem rokaspuisēniem gāž tādu darvu Dombrovska virzienā,bet vienalga Dombrovska kungu nomelnot neizdosies un tauta saprot visu.Interesanta situācija izveidojusies,ka lielzagļi nav spējīgi vairāk ne ietekmēt valdības darbu un lielajai zagšanai arī tiek likti šķēršļi un sekots lielzagļu tālākām izrīcībām. Vienīgi mēs joprojām varam paļauties uz Premjēra Dombrovska kompetenci jeb gudru valdības vadību,tāpat joprojām varam ticēt vienam labam valsts vīram,godīgam,intelegentam tautas kalpam Prezidentam Zatlera kungam.
anna
a
vai tu zobojies par Dombrovski?
  • 0
  • 0
Janka
J
Laikam taisnība ir tam, ka pietiekoši ilgi melojot. meli kļūst par patiesību... Kāda krīzes pārvarēšana, Dombrovskis jūs ir nohipnotizējis vai... Latvijas ekonomikas problēma ir milzīgā, nesamērīgi uzpūstā valsts pārvalde, un kamēr neatlaidīs 30-40 000 ierēdņu (tieši ierēdņu, nevis skolotāju, mediķu vai policistu) nekas valsts ekonomikā uz labo pusi nemainīsies, nu nevar pastāvēt valsts, kas sava aparāta funkcionēšanai tērē vairāk nekā izglītībai un iekšējai drošībai kopā (tie ir oficiālie FM statistikas dati). Un kamēr vēlētāji tiks apmuļķoti ar "oligarhu" problēmu, tā vietā lai reāli novērtētu esošās varas nepadarīto, arī nekas nemainīsies. Es tomēr vēl ceru, ka drīz Dombrovski tiesās par aizdevuma miljardu izšķērdēšanu un genocīdu pret Latvijas tautu...
anna
a
vai ir bijuši tādi gadījumi? es domāju - vai ir tiesāti cilvēki, kas varas laikā ir izputinājuši valsti?
  • 0
  • 0
paga-paga
p
nelec ratiem pa priekšu---viss būs pārvarēts tad---kad atdosi pēdējo parādu---bet tas vēl ir,,,,,,,tā ka ,,,,,bailes metas to padomāt,bet Dombrovskim ,manuprāt ,ar domāšanu ir galīgi d,,,ā:):):)
Ak kungs!
A
Cienīju Dombrovski, bet šitie teksti ir kaitinoši? Kur ir mazā efektīvā valsts pārvalde? Kur ir samērīgas algas un pensijas? Vieniem par neko tūkstošu tūkstoši pensija, citiem par mūža darbu nav pat iztikas minimums. Cilvēki izbrauc un izbrauc, vai tas ir sasniegums, ka savā zemē visus šos gadus, arī "Kalvīša treknajos" vienkārša un ne tik vienkārša darba darītāji nevar uzturēt ģimenes, normāli dzīvot? Tiešām nesaprotu par ko Dombrovskim jāpriecājas.
Ina
I
Diskusija bija vienkārši teicama! Arī studenti malači!
Ivars Graudums
I
Savaadi juus esat anoniimo komentaaru rakstiitaaji! Visiem ir daargie datori un piesleegums internetam, bet visiem nav maizes ko eest un pie taa protams vainiiga valdiiba. Un , cik es zinu pusei no Latvijas iedziivotaajiem ir automashiinas. Katram buutu jaadara kautkas produktiivs, kaut vai jaaudzee mazdaarzinjaa kartupelji un kaaposti. Bet Latvijas latvieshi tikai gaida uz "gatavu". Pashiem nav rosiibas un izdomas. Taa domaa arii aarzemnieki, ar kuriem es esmu saradojies.Un visbaigaakais ir dezerteet,atstaat Latviju un pie taa arii vainot valdiibu!
piķis
p
vai TU neesi no ikšķiles
  • 0
  • 1
Karīna Pētersone
K
Lai dzīvo Dombrovskis! Lai dzīvo latviska Latvija!
premjers
p
nu common. tas jau izklausas pec pasakas . nu kas ir nevar Latvija savus suudus savakt kopa.
eus
e
nemaini tik bieži nikus jenotu ākst! šis bija domāts tam "pakaļa un kuņģis", "mazdēls", "latvija" u.tml
  • 2
  • 0
Latvija
L
Kā tad tu paspēji pasprukt no vircas bedres?
  • 1
  • 2
ome
o
kad busim visi pastalas un humpalas, bez iztikas lidzekliem- tad vares vel paradit PIEMERU, ko vel var konsolidet. Kauns un negods par tadu "'KRIZES PARVARESANU".
mazdēls
m
Tev pensija par lielu, bāba tāda? Kad Urbanovičs atgriezīs psrs, tad tu varēsi dzelzceļa malā atkal kopt dārziņu un audzēt tulpes, bet par rubļiem nopirkt tikai puspuvušus kaulus.
  • 1
  • 2
w3e
w
Ko viņi tur "vienotībā" pīpē? Nocirst sev rokas un kājas, bet pašiem priecāties, vai cik mēs tagad skaisti nokonsolidēti, vēl tik galvu atlicis nogriezt un paliks pakaļa un kuņģis, "vienotības" mīļākās ķermeņa daļas.
pakaļa un kunģis?
p
Tāpat kā tev un Kravcovam?
  • 0
  • 2
Nesaprotu
N
kāpēc šis nelietis vēl nav iebāzts trakucī????????????????????
saprotu
s
Tev tur paliek vientuļi?
  • 1
  • 0
XYZ
X
Kas var būt sliktāks par Dombrovski? Goda prātai cilvēki paši sevi uz postamenta neceļ...
Eduards Sabačkovs
E
Tavs mīlulis Urbanovičs.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas