Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dombrovskis: domstarpības par VID reorganizāciju saistītas ar amatu sadalījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nv
n
ehhh, lai nu tā būtu... kaut gan tik vāji tam ticu, jo reāli pēc neatkarības atgūšanas nekad vēl nekas tāds nav bijis. Kā padomju laikā dalīja savējiem, tā arī pēc tam. viss tā sapuvis... :(
Berta
B
Taisni to Jaunais Laiks grib izbeigt. Pietiks ar VDK darboņiem, kontrabandistiem, Latvijas ostu savācējiem, "pareizajiem" kvotu iedalītājiem un šofera dēliem!
nv
n
/..Tur, kur varbūt ir domstarpības, tas ir nevis par reformas būtību, bet drīzāk par amatu sadalījumu centrālajā aparātā," teica Dombrovskis.../ ======= nu kāpēc kārtējo reizi kā pie papuasiem?! vai amatus normālā valstī nedala pēc profesionālās kvalifikācijas un pieredzes?!?!
Laikam
L
Pīrādziņam pašam kaut kas ir piededzis:)
Berta
B
Ko nu muldi! Kad Jaunais laiks ir ko bāzuši savās kabatās? Nesagaidīsi!
pīrādziņi, tagad
p
JL to dara, lai paši vēlāk piebāztu kabatas! Nevar tak visu atdot vienam bārdainim - Repšem arī vajag kādu jaunu jahtu vai helikopteru.
Aunlaicēniem
A
...varbūt augšas jā, bet darbinieki jau nav pie vainas, lai tos rausta. Sagraut ir viegli, bet uzbūvēt nē.
lasītājs
l
Tikai atbildiet,jūs JL,kamdēl Einis šo pārstrukturēšanu sāka no citas vietas,kā tas bija jādara.T.i. ar vēstuli, paskaidrojumu ,vai sauc kā gribi ģen.direktoram ,lai sniedz paskaidrojumus par vecām lietām kriminālprocesos par KNAB DRAUDZIŅIEM,KURU PARĀDI AUG UN AUG ,LŪDZU .ko tas nozīmē? T.N.,KA IR PERSONĪGAS AMBĪCIJAS,KAS IR jāsakārto attiecīgi tam ,kā knabs pazaudēja PITERONOKA BURTNĪCIŅAS,TE IR VISS SASTĪTS,UN CIEŠI JO CIEŠI, IESPĒJAMIE KOPĪGIE DARĪJUMI UN DAUDZAS CITAS LIETAS,KURAS DAUDZKUR DURTIN DURAS ĀRĀ NO MELNĀ MAISA.
Viktors
V
Šausmas Tautas partijai: valdība šiem grib atņemt zagšanas iespējas! Tur jau jāpaliek trakam no bēdām vai jāiet kārties.
KATE
K
Un tā ARMIJA PĒC TAVĀM DOMĀM BŪS JL AR EINI VADĪBĀ,NETĀ IZNĀK,KO?NO KURA LAIKA VID IR POLITISKĀ SPĒKA ROKĀS?
.)
.
Mēs visi tikai iegūtu, ja Tev izrādītos taisnība, jo tās iestādes ir faktiski jāizformē un pēc tam jārada no jauna.
Aunlaicēniem
A
...nepārprotami VID reorganizācija ir vajadzīga, tā vajadzīga augšā, daudz vadītāju saradies. Tikai nesaprotu vienu, Eiņa plānā ir divas audita daļas, nodokļu un muitas, tās paredzētas kā atsevišķas struktūras un pēc JL domām dara dažādus darbus, bet redz Muitas kriminālpārvalde un Finanšu policija, kas arī dara dažādus darbus JL skatījumā izrādās ir līdzīgas un pārklājas, kā tad tā...? Muita, kuras darbības pamatā ir ES regulas un direktīvas, un Finansisti, kuru pamatā ir vietējā likumdošana saitībā ar nodokļiem. Par šīm pēdējām iestādēm ir dzirdēts, ka pēdējā laikā diezgan daudz blēņdaru atklājuši...pavedieni ved pie pilsoņa JJ, kuru aizstāv Eiņa padomnieks Damītis, kurš arī ir reorganizācijas autors. Man jau liekas, ka Eiņa reorganizācija ir vērsta uz VV iznīcināšanu un minēto divu iestāžu graušanu, pretēji SVF teiktajam, neredzu labumu no tieši šādas reorganizācijas uzņēmējiem, nodokļu maksātājiem.
V.
V
Būs vien Šķēlim un mafijai jāpārdod savi īpašumi un jāiet uz sociālo māju.
Gaļas kombināts
G
Laikam burtnīciņā atkal jāievieš atsevišķa aile ar tādiem zīmīgiem burtiem - JL. p.s. kas sapratīs, kas nesapratīs....
Solnceva grupējums
S
Ir sašutis par paredzamajiem zaudējumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas