Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovskis: eiforijai nav pamata, priekšā sagaida smags darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Niks
N
Valdi! 1.Nost ar politisko prostitūciju!(Jaunā laika sens ieteikums) Deputāts kas maina partiju noliek arī deputāta mandātu jo tauta nevēl deputātu kā tādu, bet gan partijas līniju (izņēmums ir AŠ 2 - tie var pārdoties - citādi restes - lai kalpo Latvijai), 2. Neaiztiec Rīgas domi - tā ir Rīgas iedzīvotāju vēlme - lai tie pierāda ka ir cienīgi vēlēti un nav tiem iemesla attaisnoties par savām neizdarībām pamatojoties ar to ka valdība tos piežmiedz. Ļaudis! Atbalstiet Pirmo punktu - visur kur rakstat komentārus norādiet to lai aiziet līdz Valdim!
nekas labs nav gaidāms
n
Jā būs smagi jāstrādā lai samazinātu neapliekamo minimumu pensijām, paceltu PVN zālēm, palielinātu Latvijas atkarību no starptautiskajiem aizdevējiem... Domāju ka šīs un citas "jaukās ziņas" saņemsim tuvāko nedēļu laikā.....
I.Gr.
I
Valdim tagad veerieniigi jaattiista Latvijas razhotnes, lai noveerstu lielo bezdarbu, lai katram latvietim Latvijaa buutu darbs un iztika. Lai aizbrauceejiem buutu iespeeja atgriezties. Domaaju, ka visizdeviigaak buutu celt 2 lielas speekstacijas uz Daugavas un mums pashiem paarstraadaat Latvijas mezhu koksni ceelaakos un daargaakos produktos.
izbijis valsts patriots
i
žēl nav Jaunieša ,nav Vienotības triumfa arī zvirbulis pietrūkst. UŪ UŪ UŪ kur jūs essiet.
JP
J
Cik labi, ka vairs nav jālasa prostitūtkomentētāju garadarbi, tiem tagad bezalgas atvaļinājums līdz pašvaldību vēlēšanām :)
veletajs
v
Pagaidam LPP prognozee 9 vietas Saeimaa. Cerams, ka taas netiks Sleseram, ne vina cacai, ne Skelem, ne liskim un melu atbalstitajam Andrim Berzinam. Viniem vieta meslainee!
no malas
n
Ir tik viegli darit labus un godigus darbus valsts un tautas labaa. Vajag tikai gribesanu.
zaglers
z
Cietais Ainārs velkot krustiņus,pārvilka sev treknu krustu :))
XXX
X
Jaa, saciet ar pareiziem nodokliem resnajam galam t.i. progresivo nodokli. Un atcelt visus ligumus, kas nav valsts intereses sakot ar Slesera/Flika, kaa arii visus otkatu ligumus. Un so ligumu sledzejus saukt pie kriminalatbildibas. Tauta to novertes!
apzagtais
a
Paldies Valdi Dombrovski ka tu esi godigs, sapratigs,lidzsvarots, tapec es, piemeram, tikai tapec veleju par Vienotiba. Ludzu sac ar privlegiju nonemsanu Ulamnim un Freibergai un izmet vinus ara no dargajiem dzivokliem Rigas centra, tos izpardot izsole, nonemt viniem visas privlegijas, lai varetu ietaupit naudu un to nodot bada dzivojosajiem Latvijas pensionariem, berniem, lai vini pasi rupejas par saviem sadzives apstakliem. Ludzu samazinat ministriem, augstiem ieredniem algas par 50-70%, jo ir nenormali,ka tik iela nabadziba kad valda Latvija ministri sanem Ls, 1700/menesi, tai pat laika lielaka dala pensionaru Latvija sanem Ls, 70-150/menesi ar kuru nav iespejams izdzivot pie latvija esosas dardzibas. Ludzu ministra amatos neiecel stulbos lidejus, aukstpratigos kankarus Kristovski, Pabriku, Stokenbergu, Murnieci, Aboltinu,kuri nav nevienas nozares profesionali. neidomajies par prezidentu virzit Elerti.
izbijis valsts patriots
i
Dombrovski ,tev ir iedots mandāts --TAUTAS MANDĀTS, tas ir tavs lielākais apbalvojums ko var sanēmt. Šovakar Kampars labi izteicās par nodokli Baltezera villām un greznas dzīves tīkotājiem. To neaizmirsīs. Ja vari strādā kaut vai koalīcijā ar SC,bet pacel valsti. Noliec malā politiskās nesaskaņas.Tāpēc ,lai veicas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas