Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis gatavs uzklausīt Repšes priekšlikumus

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Vienotība) esot gatavs uzklausīt politiķa Einara Repšes dibinātās biedrības Latvijas attīstībai piedāvājumus, tā premjers atzina LNT raidījumā 900 sekundes.

Jau ziņots, ka politiķis Edgars Jaunups (Vienotība) pirmdien norādīja, ja valdošās partijas neņems vērā biedrības Latvijas attīstībai ieteikumus valsts ekonomikas attīstībai, nav izslēgta iespēja par jaunas partijas dibināšanu.

V.Dombrovskis intervijā 900 sekundēm norādīja, ka nepiekrīt politiķa E. Jaunupa izteikumiem, ka valdība nesadarbojas ar  uzņēmējiem, norādot - valdība daudz strādājot ar Latvijas Darba devēju konfederāciju un citām uzņēmēju organizācijām.

"Jaunas partijas dibināšana ir spekulācijas, arī E. Jaunups atzina, ka pašlaik jauna partija Latvijā nav nepieciešama. Runas par jaunas partijas dibināšanu turpinās jau vairākus mēnešus, lai Repšes biedrība izlemj, dibinās partiju vai ne. Pašlaik šo jautājumu nekomentēju," tā atbildot jautājumu, kā vērtē jaunas partijas dibināšanas iespēju, norādīja premjers.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas