Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis iesaka Vienotības priekšsēdētājas amatam virzīt Āboltiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Tīe daudzie lūzeru,nelabvēļu,konkurentu,neargumentētie uz nomelnošanu vērstie komentāri jau norāda,ka Aboltiņas vadītā partija ,kompetentā politiskā vadība ir jau sasniegusi virsotnes,kuras daudziem vairs nav pa spēkam un atliek tikai apriet,nomelnot,līdzīga kampaņa savā laikā bija arī pret Repši vērsta.Visi ar attīstītu domāšanu Latvijas cilvēki atbalsta Vienotību un panākumu kaldinātājus tajā skaitā partijas vadītāju Āboltiņu.
Jaunupa sindroms
J
Varu Vienotībā kontrolē Jaunupa mafija. Vienotības kases turētajs. Kas zin, cik tīra nauda tā ir. Bet acīm redzami nauda paliek nauda. Jaunups zin ko solīt un kurņemt. Neviens cits to nezin. Arī Valdiņš ne. Cena ir Āboltiņa - ka partijas priekšsēdētāja. valdinam taču Jaunpups naudu negādās. Arī Viņķeļu mafija ir izskaitļojusi uz ko likt savas kārtis. Ciest Aboltiņu nevar, trin dunčus, bet atbalsta, jo bez viņas zinas par ministri Ilzīte vis netiktu. Ta ka viens vienīgs veikals. Bet partijas biedriem gluži vienalga. Ka tik nak nauda un atmet pa kādam amatinam. Principi? Kas tie tādi?
Neder
N
Āboltiņa tik tikko pārvarēja ievēlēšanas barjeru, viņai nav prestiža sabiedrībā.
nee
n
Biju labakas domas par Dombrovski, zinot to ko Aboltina izdarija lai netiktu izveidota nacionala valdiba un lai vina varetu ienemt Saeimas priekssedetajas amatu, nelabi bija. Vienotibas aktivitates ir tuvu tam, lai par so partiju nebalsotu ari vidusslanis. Vienotiba pietiek sakarigu un gudru cilveku, ir tacu ko izvirzit. Domajiet ar galvu. Aboltinai ir negativs reitings, un vina virza partiju ''vestures miskaste''. Neparvertieties par partiju , par kuru jabalso tikai tapec, ka nav citu alternativu.
Slikti
S
Tas jau bija gaidāms, ka Āboltiņa piedabūs Valdiņu vispār nekandidēt uz partijas priekšsēza amatu. Valdiņš ka jau lācītis arī piekritis, neskatoties uz to, ka publiskajā telpā daudzi partijas biedri aicināja to nedarīt. Līdz ar to Vienotībai paredzama stagnācija uz ilgu laiku. Vadošos amatos - Āboltina, Kampars un Kalniete. Vai sliktāk vēl var būt?
Sēlis
S
Vie3notības vadībā izvirzās kaparčūska daba.
i ronija
i
Dievs, sargi Latviju!!! No Vienotības nav atlicis ko sargāt!
kovacs
k
Romantiski foto liek vēl vairāk apšaubīt Kampara stāstu par sievas izsniegto naudu „no tumbočkas” PIETIEK.COM
Taisnīgu tiesu
T
lūdzu godīgu tiesu, 14.11.2011 22:23 13.janvāra grautiņu dalībniekus vēlas ielikt cietumā no 3 līdz 12 gadiem! Prokuratūra ir nodevusi tiesai lietu pret 68 personām! Tas nav godīgs sods likt cietumā par dažu logu izdauzīšanu saeimai (kas bija no rīta jau salikti) un Latvijas Balzamam! Tā ir drīzāk politieslodzīšana ar mērķi iebiedēt tautu. Tautai ir jāprotestē pret šiem plāniem notiesāt cilvēkus ar tik bargiem sodiem! Lūdzu izsakiet savu neapmierinātību un protestu Rīgas apgabaltiesai, kas lems tiesu! Rīgas apgabaltiesas e-pasts: riat (at) court . gov . lv , riat_krimk (at) court . gov .lv Tālrunis 67077274 (kontakti - meklējiet googlē 'Rīgas apgabaltiesa kontakti' ) Pirmā tiesas sēde Vecrīgas grautiņu krimināllietā notiks 15. novembrī pulkst. 10:00 Tā būs atklātā tiesas sēde, kas nozīmē,ka to varēs visi apmeklēt. (meklējiet googlē - 'Pirmā tiesas sēde Vecrīgas grautiņu krimināllietā') --ōrganizatori bija Āboltiņa,ēlerte,Domburs,Raudseps,Pabriks,Štokenbergs...
Oskars
O
Tas NOZĪMĒ , kad DIEVS arī šo PARTIJU gaida blakus TP kapam !!!!!!!!
ralfis
r
Dombrovskim vajadzēja vadīt, nav ko eksperimentus taisīt.
nafig good
n
Vēmiens, to nu gan Dombrovskim nevajadzēja darīt.
.
.
Nožēlojami.
purveklis
p
āliņģis un CO
Jukums
J
Nu tā ir Vienotības iekšējā lieta, kas nekādā mērā neattiecas uz tautu. Manis pēc lai vēl kaut vai Lembergu - sliktāk jau nebūs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas