Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dombrovskis: Latvijai vajadzīga jauna valdība ar jaunu uzticības kredītu; es to nevadīšu (VIDEO)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Iegaumējiet.
I
Kritušajai valdībai mēs vairs uzticības kredītu nedodam.Pats Dombrovskis saka ,ka patreizējā valdība ir zaudējusi uzticības kredītu. Tad ņemiet to vērā,un nedodiet vairāk šo atbalstu šai valdībai . Lai veido jaunu.
Zane
Z
Un ne no partiju vien virzītiem kandidātiem!
>Vārds
&
Pareizi! Tikai rēgojas!
Teātris
T
Ar jaunu uzticības kredītu no "Vienotības"?
Dudū>Dido
D
Civilizētai pasaulei nav saprotams ne 45 latu neapliekamais minimums,ne 35 latu garantētais minimālais ienākums,ne 1991.gada iztikas minimums 2013.gadā un 49,50 latu minimālā pensija,ne arī joprojām 8 latu ģimenes valsts pabalsts un 21% PVN kā maizei,tā alkoholam un cigaretēm! Bet tājā pašā laikā algu dubultošana valsts uzņēmumu valdēs iebīdītajiem un ienākuma nodokļa samazināšana darbaspēkam-miljonāriem!
Latvijai vajadzīga
L
Mažoritārā velēšanu un progresīvā nodokļu sistēma,kā Francijā,Itālijā,Slovēnijā,Spānijā,Lielbritānijā,ASV,Kanādā,Austrālijā,Jaunzēlandē,Dienvidāfrikas Republikā,Indijā,Pakistānā,Bangladešā,Malaizijā,Mali,Togo,Čadā,Gabonā un pat 12 Karību jūras salās.
Rolands
R
Referendumu par eiro ievešanu,vairs nepaspēt,bet tas jārīko par progresīvā ienākuma nodokļa atjaunošanu,kā citās ES valstīs un gandrīz visā pasaulē! Latvija taču ir izvēlejusies Ziemeļvalstu sociālekonomiskās attīstības ceļu!
Steidzami un neatliekami!
S
Lai saglabātu valdībā "Vienotību" un pat savus ieliktos divus ministrus!
Opis
O
Vienalga, valdi Dombrovski, Tu esi bijis labākais no visiem premjeriem! Labu veselību un sirdsmieru Ziemssvētku gaidās! Lai Dievs Tevi svētī!
Nāve
N
Maza intriga vieteja politika ,kur 1992. gada izdotas gramatiņas dejošana nesakrit , kur pātari sajuka ar līķiem . Starp citu Argentīnas traģedija (disenite )ari pierakstama pie šis lietas . Noželojama ir tā valsts ,kur alko'holiķis noķļust pie varas un talak dikte savus noteikumus. Tā režima piekritējus ,kas šoreiz attiecas ...............dzimuši.
kate
k
Es gaidu tiesisku valsti !
anna
a
...viedi vārdi....
n
n
Dombrovskim tā noteikti viss apriebies, ka pēc iespējas ātrāk viņš grib pazust no šī tirgus laukuma! Cik viņš laimīgs būs, kad vairs nevajadzēs kāpt nekādās tribīnēs, kad nevajadzēs atkal un atkal visādi izlocoties, nezin cik gleznaini izteikties par šīs Republikas nākotni! Noteikti Bērziņš viņam teica: ņem koferi! Lai viņi paši tagad stumj savus sarūsējošos, tukšos vagonus!
neprofesionālie žurnālisti
n
http://www.ltv.lv/lv/raksts/25.11.2013-dombrovskis-par-buvnieciibas-uzraudziibu-atbildiiga-ir-pilsetas-.id21048/
Dido
D
Labākais premjers, kāds mums līdz šim ir bijis. Arī šis viņa solis to kārtējo reizi pierādīja. Civilicētai pasaulei saprotama, cienīga rīcība. Bet padomijas laukā visi vēl kramjos turās pie beņķiem. Korupcijas karaļi vēl neredz, a viņu karietes jau pārvērtušās par ķirbjiem. Dizrdēju, ka piektien, plkst. 18os būšot mierīgas pastaigas pie Rīgas Domes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas