Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dombrovskis: lidošana biznesa klasē ir protokola jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Q
Q
Ja vēl Dombrovskis varētu kādu tiešām vērtīgu domu izvilkt ;) Tā tik Godmana līnijas turpināšana vien sanāk...
Ja.
J
Ja Dombrovskim būtu jālido par savu nopelnīto, tad droši vien būtu cita atbilde, bet tagad ir viegli aizbildināties ar jebko, piemēram, protokolu.
lno
l
Pēc vakardienas, kad Zariņš neļāva Dombrovskim nevienu teikumu izrunāt līdz galam.. ____________________ Zariņš centās apliecināt, ka neatpaliek no Zariņa govs.
lno
l
Diena vēl nevar nomierināties? Nožēlojami.
Lurike (Maija Deķe)
L
Pēc vakardienas, kad Zariņš neļāva Dombrovskim nevienu teikumu izrunāt līdz galam, es labprāt kļūtu par premjera miesassargu. Vai kādam ienāk prātā , cik Dombrovskim patlaban ir vajadzīgs laiks domāšanai, nevis sadzīviskām pļāpām? Un cik tāda laika var atrasties patlabanējā situācijā? Tas tā starp citu, bet, protams, kanceleja varētu būt saprātīgāka - sen jau domāju, ka uz to iekrīt visi mūsu līderi. Tu domā par nodokļiem, tev atnes biļeti, pasaki paldies un turpini domāt par nodokļiem - pēc tam ieraugi, kas virsū rakstīts- bet nu jau vairs ne nomainīt, ne strīdēties- un tas arī, starp citu, paņem enerģiju.
Oskaram:
O
ar ko atskjiras krievu un latviesu mafija? Gudraka?
Oskars
O
Jo krievu mafija no lidostas neizlaiž,jeb visur aizraida savu PĀRSTĀVI,jo JL te vairs nav nekāda teikšana .Tūlīt ienāks miljards un tad vispār VIŅUS PADZĪS.
lasitajam:
l
Jus nedomajiet,ka pec budzeta samazinasanas vinji parasti baidas no tautas!!! Un vel lidot kopa ar tautu?!
lasītajs
l
Protams, piekrītu tiek komentāriem , kas saka ka tas ir bezjēdzīgi un nevajadzīgi šo jautājumu apspriest. Tomēr man kā vienkārši mirstīgajam būtu patīkami ka kādu dienu pasēdētu lidojuma laikā kopā ar premjeru un parunāt par dzīvi. Domāju ka tas būtu noderīgi mums abiem, jo katam uz visām šīm problēmām ir savādāks skatījums. Pēc pāris lidojumiem viņam gan rentingi uzlabotos gan arī kāda svaiga ideja uzaustu un ieguvēji būtu visi un valsts kasē pāris latiņi ietaupītos. Piekrītu ka jautajums kurā klasē lido permjers ir muļķīgs, bet vai nebūtu jauki ja tauta justu ka valdība un valst galvenās personas intresējas kā viņiem klājas vienkārši ar tādu minimumu kā lidojuma laikā parunā ar viņiem par dzīvi un to kas mūs visus uzstrauc.
afigenno
a
Da nu -lidos ekonomiskajā klasē, renģēdāji šo izšvilps no lidmašīnas.
Buba
B
Ja jau jātaupa, tad jāsāk ne jau ar premjera lidojumiem, bet uz Rimšēviča mīļotā darbinieka vizināšanu uz Inčukalnu divreiz dienā, pat ja LB aldziņas bezdievīgi plānas. Nez kāpēc par šo cūcību pieklusa?
beta
b
Diena, vēl ir kur rakt! Vajadzētu nomonitorēt, vai tik Dombrovskis neizraksta pildspalvas ātrak kā citi, vienā paņēmienā neizdzer lielāku glāzi minerālūdens vai nelieto garāku tualetes papīra strēmeli.... To notieikti varēs sīki aprakstīt vismaz pāris dienas.... P.S. Un nebrīnaties, ka mana gimene Dienu vairs nepasūta... Kamēr par to nav jāmaksā jūsu portālā ielienu, lai novērtētu kā krītas mediju līmenis, un palasītu vērtīgāko kas te ir - lasītāju komentārus...
Una
U
Vai mazāk smieklīgu atrunu kungs nevarēja izdomāt??? Būtu kaunējies runāt blēņas!
Q
Q
Ar laiku visi premjeri kļūst par Godmaniem. (Godmans - sinonīms vārdam "svarīgs pipars")
Q
Q
Kurš starptautiskās tikšanās dalībnieks zinās, ka kāds cits tās dalībnieks atlidojis ar ekonomisko klasi? ;) Un viņam par to būtu jākaunas?! Ko Lācītis labu uzzināja Ungārijā lidodams uz turieni biznesa klasē???!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas