Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dombrovskis: Mūsu mērķis ir sasniegt turīgāko Eiropas valstu līmeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:(
:
WE CAT!
jautrais
j
Daudz tu man solīji maz tomēr devi.....
Šampēteris
Š
Galveno ieguvumu premjers noklusē - lūzeriem ir par ko gauzties.
Zelma Birzniece
Z
Visinteresantākais komentāros,ka nenosoda Latvijas īstos izlaupītāju -Mākoņtēvu-Sķēli,Drošibas garantu-Kalviti uc no TP.Secinājums-komentāri ir pasūtīti un varbūt pat apmaksāti.Kangari,kolaboranti netrūkst,kam atņemti gan specveikali,gan nedarbojas maizes kartiņas-PSKP partijas biļetes.Grūti biedriem,bet maizīte jāpelna kā nu prot.Pavērojiet gan komentārusgan komentētājus - pilnīga lvienprātība.Ir teiciens -kaķa lāsti debesīs nakāpj
TO
T
Ar ko atšķiras 1. un 5. punkts? :) un kāds IKP % tad bija no milzīgi "nozīmīgās" cukura ražošanas... un cik miljoni no budžeta bija jāmaksā subsīdijās ražotājiem, audzētājiem, salduma ražotājiem un biškopjiem, lai Latvijā ražotais cukurs būtu patērētājam pieejams cenā!!!??? 6. un 7. - Izglītību un sociālo politiku ES neregulē vispār nemaz - tā ir 100% nacionālās valdības atbildība (vai neliekas, ka tieši pašu regulētās jomas vissliktāk rullē...) un piedevām tajās ir iespēja piesaistīt ES finansējumu, neņemot vērā ES ieteikumus... Zvejniecība - ja nebūtu ES, mēs jau sen ar Leišiem un Igauņiem būtu karu uzsākuši, dēļ pāris reņģēm, kuras jau arī vairs nebūtu, jo varētu izmakšķerēt visas, un nejusties par to atbildīgiem (gan jau kāds apzinīgais Eiropā parūpētos, lai pāķi pie Baltijas jūras kādu zivi muzejā varētu apskatīt). papēti tēmas, par kurām raksti un spriedelē, neļaujies lētam negatīvisma populismam - DOMĀ PATS!!!
Kaiijs
K
Jā, Dombrovskim ar Repši ir izdevies izlūgties jaunas Dāvanas no bagātajām valstīm. Ja vēl strauji palielināsies Dāvanu plūsma mēs būsim tik pat bagāti. Strādāt un ražot jau mēs vairs neesam spējīgi. Un banāni pie mums paši neaug. Un savus parādus Latvija nav spējīga atdot un nemaz ar nedomā to darīt.
mazais lauksaimnieks
m
man iestaashanaas ES ir daudz paliidzeejusi- ar projekta"atbalsts naturaalajaam saimnieciibaam' esam tikushi pie 100 kvm kurinaamas siltumniicas,iegaadaajushies kartupelju staadiitaaju,siena savaaceejpiekabi.Ar Modernizaacijas projekta paliidziibu esam iegaadaajushies Siena konveijergraabekli un kartupelju raceeju.Bez ES naudas nekad to nevareetu izdariit.Arii niknos zemniekus uz Riigu ar visaam eertiibaam aizvizinaaja par ES naudu pirktie traktori.Un atcerieties-cukurfabrikas likvideeja to iipashnieki,jo izdeviigaak bija sanjemt lielaas atliidziibas nekaa straadaat!Es aicinu cilveekus iet uz EP veeleeshanaam un ieveeleet tos,kas straadaas Latvijas labaa!
Lelle
L
Dombrovskis ir labākais starp bijušajiem, tas nu ir fakts, bet viņi visi ir smagi atrāvušies no tautas un faktiski nepārzin situāciju, kas notiek valstī, kas notiek ar tautu. Ir tomēr janolaižas līdz parastā mirstīgā, vid. vai mazā uzņēmēja līmenim, lai sāktu saprast kas notiek. Ar tādām algām kā šiem, nekd viņu smadzenēs gaisma neatausīs! Viens ir teicis, lai radītu lielo mākslu, mākslinieks ir jātur badā. Te jau ir tas pats. Lai sāktu saprast savu tautu, ir jānolaižas līdz tautas līmenim. Parrijies labumus, nekad nesapratīs izsalkušo. Latvieši ir strādīga tauta, bet viņiem neļauj strādāt.
Lelle
L
Ak, Jēziņķi!!! Valdiņ, nolaidies nu uz zemes!!! Jālūdz Dievs, lai nākamo piecu gadu laikā te vairums lettiņu neapsprāgst badā. Daudziem pilsētniekiem jau ir zudušas saites ar laukiem(viensētas nopostītas, zemes nav atgūtas vai pārdotas), bet uz bruģa nekas neaug un laukos, ja nav tehnikas vai zirga, arī neko neizaudzēsi un naudiņa tāpat vajadzīga, lai vismaz bērnus varētu izskolot.. Nudien tie deputatiņi un ministrīši zaudējusi jebkādu realitātes sajūtu un galīgi neorientējas kas notiek ar tautu, dzīvo ar savam rozā brillītēm!
to dumjš palicis,vai?
t
dumjš un vēl dumjāks
dumjš palicis,vai?
d
repšuks ievilka mūs ES un tagad spīdzina, 01.05.2009 21:47 šo piecu gadu iekš ES sasniegumi latvijā ir: 1)iznīcināta rūpniecība(ar ES regulām), lai arī kāda tā bija 2)iznīcināta lauksaimniecība- atkal pateicoties ES regulām 3)iznīcināta lopkopība-l pateicoties ES regulām 4)iznīcināta zvejniecība-joprojām pateicoties ES diktātam 5)iznīcināta cukura rūpniecība 6)degradēta izglītības sistēma dēļ absurdiem sarežģījumiem un nepārtrauktām bezloģiskām izmaiņām sistēmā 7)uz iznīcības sliekšņa nolikta veselības un kur nu vēl aprūpes sistēma- tostarp ar izcenojumiem, kuri ir tiešām kā vecajās ES valstīs, bet mūsu aldziņas?... ...šo sarakstu droši vien varētu turpināt un turpināt.
ars
a
Ar lielummaniju slimojosa nespejnieka sapni...Ja pratina pietiek-izved Latviju no krizes,pec tam vari nodarboties ar gaisa pilu celsanu...
beibe
b
nu Īslandes līmeni mēs gandrīz jau esam sasnieguši...
Zane Grīnberga
Z
Protams, kurš gan gribēs tagad atpakaļ Padomju Savienībā.... Latvijā mēs esam bagāti, jo nav vairs padomju vara, kas ierobežo latviešu tiesības runāt latviešu valodu...svinēt Ziemassvētkos...Mēs jau esam bagāti ....un Eiropa ir tikai piedeva mūsu valsts attīstībai...!!!
anna
a
Latvija pirms 2.pasaules kara jau bija normāla eiropējiska valsts ar augstu izglītības (2.vieta ēiropā pēc studentu skaita uz 10000cilv) un kultūras līmeni, ar attīstītu ekonomiku un turīgu tautu. Protams, latviešu tautas kvalitāte bija daudz augstāka, nekā tagad. Tā bija krietnu - godīgu un strādīgu cilvēku tauta, un pēckara Eiropa un ASV latviešus augsti vērtēja. Diemžēl, šodien tautas kvalitāte ir katastrofāli zema. Lai piedzīvotu atdzimšanu, pirmkārt, jāmaina izglītības politika, jaizbeidz skolas degradēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ES SVĒTKU PROGRAMMA

 

Latvijas dalības ES piecu gadu svētku programmu varat atrast šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas