Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis nepiekrīt prezidenta kritikai par lēnu valdības darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Moisejevs
M
Triju farcovščiku organizētā kritika, bērziņu un kaktiņu tabalsts tai ir kā triperis, kurš ātri pāries!
Demisija
D
laiks Dombrovska demisijai!!!
Mika, miera
M
Lēnām, pamazītēm, kaķīts lien uz pelītēm. Lācīši mīļi mierīgi, pūkainīši. Nāks ziemiņa un čučēšana midziņā un ķepiņas laizīšana no iedotiem miljardiem. Pietiks līdz nākošām vēlēšanām. Pec tam prom uz ES!
Ivars Graudums
I
Domaaju, ka Dombrovskis patiesi neslinko un ir straadiigs. Varbuut vinju bremzee partijas birokraati. Buutu pareizi, ja Repshe nedibinaatu savu partiju, bet naaktu paliigaa ar ierosinaajumiem, kaa pati Latvijas valdiiba vareetu attiistiit ruupniicas. Jo Repshe nav dumjsh, un atziniibu par veikto vinjsh sanjemtu veelaak.
neaizmirsīsim,
n
ka Repšes k-gam ir vērā ņemamas kredītsaistības, tāpēc viņš - pieļauju - varētu meklēt iespēju šīs saistības nokārtot jebkādā veidā. Un pieredze ar naudas lietām šim kungam noteikti ir, tāpēc viss ir iespējams..
XYZ
X
Ko es dzirdu? Mēs pie tā jau strādājam, mēs kaļam plānus, mēs to un šito... Vai tā nav noziedzīga muldēšana, pašslavināšanās?
Puaro
P
Pareizi ne lēni ,bet super lēni.
Andrejs
A
Grāmatvedis tā nav profesija, bet diagnoze. Tā tajos biroju darbos pieņemts- no viena papīra uz otru un pie kafijas un vakars klāt un skaties arī gads norakstīts.
  • 5
  • 1
...
.
Berziņam bija ar ko salīdzināt, lai kādi bija laiki, valdības lēmumi un darbības bija elastīgākas, notikās attīstība! Bet tagad, kas būs rīt, kas bija šodien, neviens nezin, tikai valdības pašslavināšana! Tautai no tā labāk nepaliek!
Jānis
J
Nu nevajag jaukt Konsolidatora darbu ar Prezidenta darba vērtēšanu.
  • 2
  • 1
bubulis
b
Pats Bērziņš varētu atskaitīties, ko viņš ir paveicis? Prezidenta Kanceleja un pats prezidents labi nepilda to pašu valsts reprezentāciju. Savilcis prezidenta pilī veselu čupu ar Zaļzemniekiem, kuri viņam pat normāli uzstāties nevar iemācīt. Tā jau prezidentam ierobežotas pilnvaras, bet viņš pat ar tām puslīdz līmenī nevar tikt galā. Kas attiecas uz valdības darbu, tad nekādas ziepes nav savārījuši. Tūliņ pat tiks pieņemti grozījumi sociālā budžeta sakārtošanai, fiskālās disciplīnas likums, tiek piegrieztas absolūti bezjēdzīgās subsīdijas biodegvielai. Bet daudzas lietas politikā vienkārši nenotiek tā, ka šodien pieņēmām rīt rezultāts. Daudzas no izmaiņām reālu labumu nesīs tikai pēc gada vai piemēram pensiju sistēmas reforma pēc 5-10 gadiem. Un tas savukārt nenozīmē, ka valdība slikti strādā Bērziņa kungs.
bubulis
b
Lai nu cik arī tā nodokļu maksātāju nauda tika tērēta, tomēr ja prezidents stostoties runā ANO ģenerālajā asamblejā, tad man personiski ir kauns. Prezidents pilda valsts reprezentācijas funkcijas, kuras viņam ir ierakstītas Satversmē un to nu Freiberga darīja labi, un salīdzinot ar Bērziņu to labi darīja arī Zatlers.
  • 2
  • 4
Vilis
V
Jums jau patiktu tā madāma prežos, kas braukāja apkārt un tērēja valsts nodokļu maksātāju naudu un rezultātā LV labā nekādas proporcijas uz iztērēto nevar saskatīt.
  • 3
  • 2
NIKS FONTS
N
Vp Bērziņa, Valmieras mafijas grupējuma locekļa izteicieni, kritizējot Dombrovski, ir saskaņoti ar LV oligarhiem, kuru vidū ir arī Vp Bērziņš - par oligarhu kļūstot līdzīgi Šķēlem un Lembergam - par valsts naudu prihvatizējot valsts uzņēmumus, kas nes peļņu, vai tikuši pārdoti. Ar Valmieras politmafijas grupējumu sadarbojas arī Lembergs, kurš piedalījās 21 Unibankas filiāles prihvatizācijā. Vp Bērziņš, bijušais komunists, Valmieras pilsētas izpildkomitejas vadītājs, par oligarhu un miljonāru kļuva privatizējot par valsts naudu Unibankas un Lodes akcijas, vēlāk pārdodot ārzemniekiem.Par VP kļuva, saskaņojot bīdīšanu amatā ar LV oligarhiem, atbīdot malā Zatleru. Valmieras mafijas grupējumam, kurā ir arī Naglis, Šadinovs, Slakteris, Kalvītis, Muižniece, Grūtups u.c. ar LV oligarhiem, tostarp Lembergu, ir savi plāni, kas nav labvēlīgi Dombrovskim, jo tiek plānota ar Repšes palīdzību, kā kalpa, jo tam parāds 1 milj. latu, jaunas partijas dibināšana, kas būs APVIENOTĀ OLIGARHU PARTIJA, ko likt pretim SC un Krievijas politiskajai ietekmei, tādējādi cerot uz latviešu politisku atbalstu. Patiesais oligarhu ar Repšes virzīšanu mērķis ir savtīgās privātās oligarhu intereses - privatizēt ostu teritorijas, kas vēl pēdējais "neprihvatizētais" kumoss, ko cer iegūt par oligarhu rīcībā esošajiem, pirktajiem privatizācijas sertifikātiem u.c. Jo LV oligarhi, LV politmafijas locekļi, caur Ģenerālprokuratūras kabinetiem staigā augstu paceltām galvām, norādot, kā izskatīt lietas .
Kārlis
K
Vieglākais vērtējums darbam ir kritizēt tos kas kaut ko dara.
  • 2
  • 4
Dombrovskis nepiekrīt vērtējumam...
D
Manuprāt, prezidentu tas maz interesē - ka tik Lembergs piekrīt, tad viss kārtībā!
NIKS FONTS
N
Vp Bērziņa, Valmieras mafijas grupējuma locekļa izteicieni, kritizējot Dombrovski, ir saskaņoti ar LV oligarhiem, kuru vidū ir arī Vp Bērziņš - par oligarhu kļūstot līdzīgi Šķēlem un Lembergam - par valsts naudu prihvatizējot valsts uzņēmumus, kas nes peļņu, vai tikuši pārdoti. Ar Valmieras politmafijas grupējumu sadarbojas arī Lembergs, kurš piedalījās 21 Unibankas filiāles prihvatizācijā. Vp Bērziņš par oligarhu un miljonāru kļuva privatizējot par valsts naudu Unibankas un Lodes akcijas, vēlāk pārdodot ārzemniekiem.Par VP kļuva, saskaņojot bīdīšanu amatā ar LV oligarhiem, atbīdot malā Zatleru. Valmieras mafijas grupējumam, kurā ir arī Naglis, Šadinovs, Slakteris, Kalvītis, Muižniece, Grūtups u.c. ar LV oligarhiem, tostarp Lembergu, ir savi plāni, kas nav labvēlīgi Dombrovskim, jo tiek plānota ar Repšes palīdzību, kā kalpa, jo tam parāds 1 milj. latu, jaunas partijas dibināšana, kas būs apvienotā oligarhu partija, ko likt pretim SC un Krievijas politiskajai ietekmei, tādējādi cerot uz latviešu politisku atbalstu. Patiesais oligarhu ar Repšes virzīšanu mērķis ir savtīgās privātās oligarhu intereses - privatizēt ostu teritorijas, kas vēl pēdējais "neprihvatizētais" kumoss, ko cer iegūt par oligarhu rīcībā esošajiem, pirktajiem privatizācijas sertifikātiem u.c.
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Repšem jā, 900 000 parāds, bet Dombrovska sievai ar draudzeni, 1,1 milj. plus vēl 125 000, ko abas no Valda D. izpurinājušas. Interesanti, kā tiks pārdota Hipotēku banka? Kopā ar Dombrovskiernes neatdodamo parādu vai kā? Interesanti, kādēļ atkal tiek forsēta darba grupa vispelnošāko valsts uzņēmumu pārdošanai? LMT un Lattelecom. Pirkšanu gaida no zviedriem, tāpat kā zviedri sagaidīja īpaši stipru banku lobēšanu, visvairāk zviedru banku.
  • 0
  • 0
J
Krievi teiktu - razui glaza. Vai tad mucā dzīvojat, ka NIKS FONTS neko nedzird un neredz, ka no gada uz gadu tikai Excel tabulas tiek bīdītas un ko tev tie kas kaut ko dara ir izēduši (Valmieras politmafijas grupējums)?
  • 1
  • 1
ŠAUŠALU MARIJA
Š
Un kādas 'reformas' t.s. ZRP veicis Zatlers?! Lai b. Bērziņš seēž savā preža ziloņkaula tornī un tā vietā, lai kritizētu Dombrovski, pamazām labi apmaksātu valodnieku uzraudzībā mācās veidot vienkāršus paplašinātus teikumus un strādā pie dikcijas, kuras Kājiņu 'fermas' īpašniekam vienkārši nav.
to > to Fui
t
Mani atskjiriibaa no jums nemaz tas nepriecee, ka nesaprataat raksta teemu ...
  • 1
  • 1
to Fui
t
Man tāds prieks, ka Jūs sapratāt pareizi....
  • 1
  • 0
Fui
F
Tavs komentaars neattiecas uz VALDIIBAS darbu, bet konkreeti pret 1 personu.
  • 2
  • 2
Amizanti tas, ka
A
prezervatīvus viens otrs arī sauc par prežiem....
  • 2
  • 4
cony
c
Ar Dombrovska darba stilu un valdības darbu esmu apmierināts,jo labi darbi nedarās ātri nevienam,vajadzīgs pacietīgs,mērķtiecīgs darbs.Ātri var prihvatizēt citu mantu,ātri var valsti novest līdz bankrotam,korumpējoties ātri var pieņemt pašiem izdevīgus lēmumus,BET BET BET patiesa virsvērtības radīšana,valsts,tautas radošas-efektīvas ilgstspējas radīšanas darbam nepieciešama lielas sabiedrības daļas izpratne,sabiedriska kompetence,saskaņošana un pacietīgs,nogurdinošs darbs.
Pilnīgi pareizi,
P
Un vēl,jau tā samaitāto padomijas darba tikumu vēl pirmajos 20 gados LC,TP,LPP ŠĶēle,Godmans,Lembergs,Šļesers un citi audzināja tikumu pokupai i prodai,kas protams virsvērtību nenesa.Vismaz kādiem 30-40 procentu mums vēl jāieaudzina sevī īsts sevi nodrošinošs,virsvērtību radošs darba tikums.Daudzi mācās darba tikumu no saviem vecākiem,bet par nožēlu arī vecākiem ne visiem ir labs darba tikums.
  • 6
  • 3
Janka
J
Atkārtošos - tad jau vislabākais premjers ir drēbju pakaramais - nekur nesteidzas, mērķtiecīgi pilda savus pienākumus, neņem kukuļus un pat alga nav jāmaksā...
  • 7
  • 5
Janka
J
Kā par lēnu?! Vēl tikai pirms mēneša aizņēmās kārtējo miljardu, ko kopā ar ierēdņiem notrallināt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas