Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovskis pārliecināts, ka neatrodas interešu konfliktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zahars
z
Cik atceros arī Auders abi ar Repši bija ļoti pārliecināti...... Runa ir par to, ka tika uzturēts tēls, kuram pat šķietams inerešu konflikts nav un nedrīkst būt.... Bija pietiekami laika pašam plašsaziņas līdzekļos paust skaidrojumu esošai situācijai ar sievas biznesu un kur nu sievas biznesa partnera sievu darbā savā birojā.... mietpisoniski un maziski viss tas izskatās. Vienotība nespēj pati realizēt sevis uzstādītos standartus ( virzot amatos (Pulks, Jaunups...u.c ), atrašanās slidenās finanāu situācijās kas ļauj duāli interpretēt situāciju (Kristovskis, Repše u.c.) .... u.t.t.) Sajūta tāda, ka dubultā morāle ir raksturīgākais , kas piemīt VienotībaI
alberts
a
Tas nozime,ka datorus iemacijušies lietot ne sevišķi izglītoti cilveki.
Dr.xy
D
Komentetajiem: lasot sos komentarus,ir redzams,ka lielaka no komentetajiem ir konflikta ar veselo sapratu,vai ari ir algoti negativu komentaru rakstitaji,jo tuvojas Prezidenta velesanas.
vells
v
Ikviens noziedznieks ir pārliecināts, ka nav veicis noziegumu. Atbildi uz šādiem jautājumiem parasti sniedz izmeklēšana, kurai dombrovska gadījumā jābūt ātrai, jo visas pazīmes norāda, ka "vienotības" banda paātrinātā tempā virza Latviju uz bankrotu un totālu visa atlikušā prihvatizāciju.
dreebe
d
Mamma taksh jaatbalsta;))
AV
A
Lai tak cilvēks investē, ja grib. Kur te ir problēma?
ella
e
Protams, ka atrodas! Tas pat blondam zaķim kā man skaidrs!
VIENOTIBA=ZAGLI???
V
Lato Lapsa, tu esi labakais! PIETIEK.COM=BEST!
Kurmītis
K
To visu viņa nelabvēļi, provokatori un nelieši ir sarīkojuši – vispirms iemānīja Voldiņa sievai kredītu, tad lika treknajos gados celt mājas un tad taču uzmeta, uzmeta, piekrāpa un piečakarēja ! Voldiņa akurātajā biznesa plānā nekas nebija rakstīts, ka 2009. gadā sāksies krīze un uzsprāgs Parekss ! Un, ka, lai paglābtu Āriju no bankrota, tagad nāksies gandrīz visu savu algu firmai iemaksāt ! Un tie neelieši, provokatori taču vēl pamanījušies Sandru – nu to, kura Bukane pie Voldiņa darbā iekārtot, lai sīm tagad nepatikšanas sarīkotu ! Ai, pagāni tādi ! ... :)))
Kurmītis
K
+++Dombrovskis pārliecināts, ka neatrodas interešu konfliktā+++ Hi, hi, hi, nu protams, ka neatrodas ... Es arī - ieskatījos viņa godīgajās acīs, palūkojos uz labsirdīgo smaidu, patuklajiem, kā nevainīgam bērņukam, sārtajiem vaidziņiem, akurāto, mammas saķemmēto frizūriņu, nedaudz pieplacināto, smieklīgo pīļknābja degunteli - un sapratu – nu nav! Nu nevar vienkārši cilvēks ar šādu izskatu būt vainīgs !
XYZ
X
Viņš ir persona, kas nekad un nekādos apstākļos nevar būt interešu konfliktā. Vienkārši amats to i atļauj, i nodrošina...
Aija -Demisija
A
Par ko tad šim jādemisionē?Uzskatu, ka viņš ir labākais premjers no visiem bijušajiem. Ja valsts ir izzagta, tad cerēt, ka Dombrovskis štancēs naudu, būtu muļķīgi! Vaimanā un velta pārmetumus Dombrovskim laikam tie, kas lielajā uzdzīvē lustējās pie kungu galda. Nu balle beigusies!
nesaprotu...
n
Kāds tur interešu konflikts?! Dombrovskis taču neko nevienam nav nozadzis! Vai tad sievai naudu nedrīkst dot? Kaut kāds stulbums!
Demisija
D
Attistita valsti Dombrovskis jau sen butu demisionejis
dudū
d
Aprobežota tauta un aprobežoti komenti. Nē, laikam kļūdos - divi aprobežotie zem vairākiem nikiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas