Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dombrovskis priekšlikumus tēriņu mazināšanai sola piektdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Dombrovska priekšlikumi: 1) ēst 2 reizes nedēļā. 2) slēgt visas skolas un augskolas. 3) izsniegt katram vīzes, 1 pāri uz 2 gadiem. 4) Apšaut VISUS pensionārus. 5) Samazināt algas līdz 15 latiem. (izņemot JL biedrus) 6) Pasludināt JL par vadošo partiju uz visiem laikiem.
Lex
L
"Par to, vai piedāvās arī skolotāju un mediķu algu samazināšanu, viņš neizteicās." Nu, ja paliek pie principa, ka samazina lielākās algas, piemēram, tiem, kas saņem vairāk par 500 ls, tad jau ne skolotāji, nē ārsti īsti neizspruks sveikā...
Lex
L
Varēja vienreiz tie premjeri, kandidāti un beigās kurš katrs muļķis ar entuziasmu beigt te katru piektdienu prezentēt jaunu samazināšanas plānu, ko tāpat nerealizē, tikai cilvēkus tracina. Vai nevar vienreiz pieņemt lēmumu un apgriezt ierēdņu un valsts darbinieku skaitu, bet tad kārtīgi un galīgi. Lai var cilvēki pieteikties uz bezdarbnieka pabalstu un pa vasaru sameklēt iztikas avotu.
lūriķis
l
Nesaprotu,kāpēc tik daudz runā par algu samazināšanu,izdevumu samazināšanu,bet tikpat kā neko par pārvaldes darbu optimizāciju un intensifikāciju,jaunu ražotņu veidošanu.No tā,ka visi salīdīs alās un pārtiks no zāles un saknēm ,nekas neuzlabosies.Kas varēs aizmuks,kas nevarēs nomirs-tādu perespektīvu zīmē valdība.
vecs ārsts
v
Par to, vai piedāvās arī skolotāju un mediķu algu samazināšanu, viņš neizteicās. ';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; A RPRAC !!!!!! Sitada nekompetence , ja tas kas tagad notika ar skolotajiem un mediķiem nebij algu samazinājums tad kāds izskatīsies samazinājums ???????????
zvirbulēns
z
Valsts pārvaldē nodarbināto cirpšana skan lepni, taču ir viena baža - Latvija var palikt bez pārvaldes, biedri! Mums tomēr derētu atcerēties, ka visus papīrus valstī uzraksta šie cilvēki, pat ministru runas :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

Budžeta skaitļi (Ls)

Plānotie Jaunās prognozes

Pamatbudžeta ieņēmumi: 3,15 miljr. 2,77 miljr.

Sociālā budžeta ieņēmumi: 1,27 miljr. 1,21 miljr.

Izdevumi: 5,1 miljr. 5,34 miljr.*

Deficīts: 705,7 milj. jeb 4,7% no IK 1,37 miljr. jeb 9,7% no IK*

*nesamazinot tēriņus

- SVF programma paredz, ka valsts budžeta deficīts šogad nepārsniegs 5% no IK, lai to ievērotu, budžeta izdevumi būtu jāsamazina par vairāk nekā 700 milj. latu

- Demisionējusī Ivara Godmaņa valdība atradusi, kā samazināt izdevumus par aptuveni 480 miljoniem latu, palielinot deficītu līdz 7—8% no IK, taču priekšlikumus neatklāj.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas