Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Dombrovskis: Repše ir un paliek JL biedrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Ne jau jums domāšanā atpalikušam cilvēkam vērtēt pasaulē atzītus Latvijas politiķus,kā Repšes,Dombrovska un Zatlera kungus.Man īsteni kauns un skumjas par tādu manu tautieti,kas raksta savas domas ar iesauku Politiskā atbildība.
Politiskaa atbildiba
P
Repse jau 2 reires padara Latviju par nabagu! 1. reize bija ar rublu devalvaciju 1 : 200. Kad vienas dienas laikaa padarija visu tautu par nabagiem. Arii rublu vagonus par baltu velti uzdavinaja Krievijai. Tagad ir 2. reize, kad Repse padara tautu un valsti par nabagiem, akli un truli paklaujoties SVF un ka Latvijai vienigaa izeja ir aiznemsanas. Nu neee tacu! Latvija bez sii muza kredita izietu no krizes daudz atrak un veiksmigak! Bet Repse redz tikai vienvirzieniski un tas raksturo vinu kaaa galigi neradosu un atkarigu cilveku. Kauns un skumji. Kad beigsies Repses kults, tad beidzot saksies izaugsme.
dviiini
d
Sie divi bildee redzamie zeni darbojas tikai kaa skolas teicamnieki - ko liek to dara. Bez domasanas. SVF lika naudu iepludinat tikai bankam , labi sie arii ta dara. Klausa kaa suni uz varda! Kadreiz varetu arii ne tikai logiku, bet ari radoso domasanu lietot. Tas butu valstij daudz izdevigak un progresivak! Repse, valsts bankrots butu daudz izdevigaks latviesu tautai! Bet ja pasam paradi arzemju bankam, tad jau jakalpo viniem ar saliektu muguru!
redīs
r
kūts smaka nepatīk? bet vai karbonāde garšo? vai vēl atceries ,kādā krāsā maizei garoziņa.
galīga skrūve
g
Repše ir vērtība un etalons pats par sevi Būt pašam par sevi, būt JL, bet "skaitīties" Vienībā - tas ER gadījās drīzāk nejauši, bet tā Ir laba izvēle: pēc iespējas atbildēt tikai par to par ko viņš ir gatavs atbildēt. Visā ir viss. Tāpat kā Repšes aprunātajā uzvalkā, kas tais sfērā uz kuru tas attiecas - stils un mode - šogad Latvijā tika atzīts par izcilu norisi. Visās lietās Repše faktiski jāpieņem un pat jāpiecieš tāds kāds viņš ir vai jāiztiek bez viņa. Reizēm, varbūt liekas, ka ērtāk būtu bez viņa, bet bez viņa arī kaut kā tomēr nesanāk.
Bušiks
B
Reāli šodien Latvijā ir trīs vaļi.....Repše,Dombrovskis un Zatlers...... un Latvija tiek un tiks izglābta no nabadzības un negoda,kurā ievilka mantkārīgie kārumnieki šķēLE,šļesers un Lembergs.Viedokļis par ko rakstīs Latvijas vēsturnieki un mācīs latviešu skolās.
sīpols
s
ķiploks>sīpols 10:20 nē tak, mums ir vairāk un labāk - 3A! 2Š! Rīgas Tandēms! VVF! Emancipēto Mājsaimniechu Biedrība! un Ruda lapsa!
kālis redīsam
k
nomazgā lapiņas, biku smirdi pēc kūc mēsliem
ķiploks>sīpols
ķ
Havels, čehiem, Meri, Ilvess- igauņiem Bet latviešiem SVF
Ērglim
Ē
Putna smadzenes ir putna samdzenes. Tur neko nevar palšdzēt
sīpols
s
ķiploks>sīpols 10:20 ----- :) paga paga.. nejauc divas lietas, intelektu un attieksmi pret tautu :) abi gadījumi nepierāda to, vai repše ir intelektuālis vai nē, tas pierāda tikai to, ka viņš mīl naudu :) un 'tautu' nevērtē necik augstu! nu.. tipisks intelektuālis parādiet man vienu personu ar smadzenēm, kura uzskatītu, ka 'tauta' mums ir augstā vērtē turama .. atvainojiet, piedodiet, tā nav 'tauta', tā ir 'mēnessērdzīgo masa', bez prāta, goda un pašcieņas repšes tipa 'margināļi' masai nekad nepatiks nu, tu esi masa, es marginālis, tapēc katram patīk kaut kas savs ne velti ķiploks no daiviņām sastāv, bet sīpols no slāņiem :)
Ainis
A
Repše ir un paliek JL biedrs (pagaidām)--- BET, ja daudz dir..īsies, IZMETĪSIM, tā Solča teica !
ķiploks>sīpols
ķ
Spīdoša intelektuāļa pazīme ir pieprasīt no tautas miljonu, pirms darba uzsākšanas un stājoties darbā, aplikt to pašu tautu ar drausmīgiem , ar atpakaļejošu datumu spēkā esošiem nodokļiem.
sīpols
s
skaidrs, ka pasaule nesabruks gabalos, ja jl nebūs repšes tikai pavērojiet kā repše izskatījās saeimā, kad dombrovskis plekstēja par valdības pirmo darba gadu repše IR sapratis, ka viņa paša partija - intrigantes un gara kroplīši viņu 'uzmetuši' un nostūmuši malā var strīdēties, bet repše ir intelektuālis un viņam ir galva, atšķirībā no grāmatveža dombrovska un shēmotājiem zaķāboltiņiem interesanti, kā katrs no 'lielajiem' spēlētajiem reaģē uz situāciju, kad dabū pa muti lembergs bija pirmais, kuru nolika uz muguras, bet tas ātri apvēlās uz mutes un spirinās tālāk šlesers, aiziešana no sm viņam bija pirmais lielais šoks, otrais, nekļūšana par mēru, neko - salieca muguriņu, samierinājās, turpina dinamēt, bet ietekme palikusi - nedrošība, šlesers šodien nav šlesers pirms gada, tas ir vājs un ievainojams zvēriņš, pietiek pāris belzienu un ... šķēle - tika sabraukts ne pa jokam un vairs nespēj atgūties, visdrīzāk jau norakstāms un ir norakstīts, neskatoties uz to, ka m uguriņu gatavs pat astoņniekā izliekt repše - aizgāja meditācijā un pārdomās, redzēsim, vai samierinājās, ja jā - tad ir salauzts un izmetams kā šķēle, repšes dilemma tagad ir - nauda vai gods? :) ja mīļāka nauda - nāksies dzīvot ar ieliektu muguriņu, sāpīgi
hosa
h
Šķiet,ka raidījums 100.preses pants pamazām izlaiž garu-velns zin,kāpēc.Elksne bija,bet bija tikai drusku labāka par āzi Gaili,studijā aicinātie politiķi-nu,varētu jau paspīdēt ar atjautību vai atraisītību,bet viņi ir tikai iztaujātie,pasīvie izrādes dalībnieki,tāpēc nevar būt vainojami.Tad man sanāk,ka alibi nav tikai preses pārstāvjiem,kuri neliekas ieinteresēti celt 100p reitingus.Tādas blāvas parunāšanās ar Dombrovski,iepriekš ar Ēlerti un kompāniju-vienmuļība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas