Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis: Rīgas dome turpina spēlēt treknos gadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zupa>Supra
Z
Labāk ienākuma nodoklis pēc maksātspējas principa,kā Polijā,Īrijā,Anglijā,Zviedrijā,Norvēģijā,Somijā un Slovēnijā,nekā ienākuma nodokļa samazināšana oligarhiem!
Valdība arī!
V
Vai Latvijai ir nepiecieršamas četrpadsmit ministrijas? Piemēram,Rumānijā un Ungārijā ir astoņas ministrijas,Lielbritānijā un Šveicē-septiņas!
Viens ebrejs
V
saka zemniekam sienu plaut neevajag liela speeka,vajag tik taa lielaa shvuuunka. Repshe Dombrovskim-Vilkam: ar nodokliem apkraut tautu neevajag jau liela prata, vajag akmens sirdi, galvaa iemontet specialu gramatvezha- robota datorplati, neaizmirstiet palielinat algu droshibas policijai...un viss bus OK.
nu-nu
n
Ko tas židu izdzimtenis Dombrovskis spriedelē?Noveda nabadzībā Latviju kopā ar Godmani un šiem nepatīk, ka kaut kāds krievelēns Ušakovs, par savu darbu izpelnās cilvēku pateicību.Vai tas nav latvijas tautas genocīts,ko izved šitie židu/ēbreju valdnieki Latvijā dara.Vajag Ņjubergas tiesu.Kā fašistus tiesāja par tautu iznīcināšanu.
Andris<nu-nu
A
Atri un cik vien atri var tevi uz TVAIKA ielu ,savadak var sanakt par velu un launak ....
  • 4
  • 0
ekharts
e
P.S>Rīgas domi jau nefinansē ne SVF,ne Pasaules banka,atšķirībā no Dumbrīša,Vilka un Co.
ekharts
e
Ddombrovskis turpina spēlēt politiķi,kaut gan ir tikai SVF Grāmatvedības klerks.
N
Dombrovskis ir viens no retajiem valstsvīriem.
  • 5
  • 3
monitors
m
Nav gadījies dzirdēt, ka velēšanās vairākums balsotu par taupīgo partiju un ignorētu devīgo partiju. Tikai tad, kad devīgā partija nespēj vairs dot (kā TP krīzes gados), tad balso par taupīgo partiju. Jo par taupīgajiem viena doma - savējiem dos, bet tautai - ne. Tāda ir cilvēku psiholoģija.
Buba
B
Protams, Ušakovam ir arī labas iniciatīvas, taču pārmēra populisms ( ļoooti bagātas valstis nevizina pensionārus par baltu velti, bet atlaidēm un tikai ne pīķa stundās), braukšana arvien dziļākos kredītos, nespējot nobeigt Dienvidu tiltu, būvējot "apzeltītus" pūķu kioskus, - neko labu nākotnē rīdzniekiem nesola.
alberts
a
Kada vaina? Ušakovs "gudrinirks" - sataisīs paradus - iedos brīvbi.ļetes tramvajam,uzbuvēs kādu soc.maju ,kuru tudaļ dzīvokļu saņemēji izīrēs - RE kur LABS mērs! Nakošais būs "maita" jo bus tas viss jaizstrebj. "Grieķu" variants - vispirms uzdzīvot = pec tam "sup s kotom"!
hahaha
h
Hahaha - Ausainis tomer ir nelabojams populists! Logikas perles birst ka no parpilnibas raga, ja vajag dumjiem lautiniem, kas bez jebkadas kritikas aped visu, ko tiem iebaro, sakarinat makaronus uz ausim. "Budzeta deficitu sedzam no iekrajumiem" - ta jau ari ir ta dzivosana pari saviem lidzekliem, trekno gadu spelesana. Ieprieksejos gados veiktie iekrajumi tiek notrallinati uz nebedu, lai tikai piesaistitu veletajus, kas gatavi par trolejbusa brivbileti dveseli pardot... solitie bezmaksas valodas kursi nepilsoniem jau ari kaut ka jafinanse. Nu vispar izdevumi pari galvai, bet kuru gan tas uztrauc, ka iekrajumi pacibes ka sviests uz karstas pannas - par to jau atbildiba atkal tiks uzvelta nakamajiem Rigas saimniekiem. Paliks tik´legendas par to ka Ausainis & Co labi saimniekojusi...
REPSES-DOMBROVSKA
R
LV ''izdevigas reformas'' no nodoklu maksataju kabatas:1.bijushaas Rigas komercbankas rehabilitacija(DnB/NORD)2. 3 miljonu parskaitijums par sagriezto kugi Zviedrijai.3. 4xalgu pacelsana Repshes valdibai bez Saeimas akcepta.4.AirBaltic,Krajbankas,Hipoteku bankas tumshas andeleshanas lietas.
:o
:
Vai tiešām? Man gan pirms tam likās, ka ar Jūsu uzskaitītajām "izdevīgajām reformām" ir saistīti pavisam citi politiskie spēki. Jā, algas gan Repše legalizēja - lai visi zin, cik tad ministri saņem. Pirms tam ar dažādiem vadības līgumiem, par kuriem neviens neko nezināja, šie ministri saņēma daudz vairāk :)
  • 1
  • 1
Ameba Planktonovna
A
kā pieriebies šis vārdu savienojums: treknie gadi interesanti gan,kā to domā Dombrovskis? Vai tad nevarētu precizēt? Tautai tā nebija tikai lielāka alga un vairāk darba vietu, tautai bija īss ,bet neaizmirstams mirklis dzīvot kā filmās. :) Pamācīt pēc dzīrēm arī nav jēgas, katrs liels cilvēks un savus secinājumus jau izbaudījis līdz mielēm. Bet to jau neviens nepēta un negrib dzirdēt .... Tā jau ir, negribas ieskatīties tur kur saule nespīd un tur kur sūta tos,kas traucē.... Savukārt visa šī uzpūstā zīloņa pieradināsāna pie maizes un ūdens, kaut kā iet arī ne pārāk labi. Jo tie,kas pie siles jau nu paradumus netaisās mainīt, bet tie kas zaudējuši visu diez vai uzturami pie dzīvības caur tik brangu pazemojumu devu. Skaidri gan manāma jauna grāmatvediska politika,kas sadala tautu sliktajos un labajos aktīvos (kā tādu Parexu). Vismaz man tas neiedveš cieņu pret mazjēdzīgiem "neesošas gaismas nesējiem" . Un no personīgās dzīves , ir gan nācies bieži redzēt īstenas sakarības starp taupīgumu un skopumu. Kā jums šķiet? Kuram uzticētos? Bet laikam grāmatvežu tabulās tik niansētu ciparu grūti noteikt....
vilis
v
Tā vietā lai savlaicīgi(pēc plāna) palaistu Dienvidu tilta 3.kārtu,Ušakovs,populistisku gājienu dēļ,iesaldēja tā darbus uz gadiem un tā vietā,lai tilts jau atpelnītu miljonus,tagad zaudējumi un nervotrjopka braucējiem.
Vārds
V
Vispār jau varēja piesaistīt ES līdzekļus, bet Rīgas domes ģēniji nespēja vai negribēja sakārtot papīrus, jo tad iespējams tas nebūtu tik izdevīgi viņu personīgajai kabatai.
  • 3
  • 0
vilis>>krauklis
v
Sava veida demagoģija.Kad tiltu sāka celt un kad mēs varējām sākt pretendēt uz ES maksājumiem.?Tur tak 7 gadu iepriekš plānojums.Tā ka nemuldi!
  • 1
  • 1
krauklis
k
tavai zināšanai viss tas Dienvidu tilts maksā tik dārgi pateicoties Jaunajam laikam/vienotībai,kas savu ambiciju dēļ neļāva piesaistīt ES līdzekļus,būtībā Dombrovskis ar bandu grauj valsti jau pēdējos 8 gadus,paskaties neseno vēsturi.
  • 2
  • 8
Jukums
J
Tā īsti nesaprotu ko tieši Dombrovskis kritizē. Viņam konkrētāk būtu jaizsakās. Faktiski jau ne vienu, ne otru neatbalstu.
Fakti
F
Saskaņā ar Eurostat metodoloģiju cilvēki uzskatāmi par pakļautiem nabadzības riskam, ja viņi dzīvo mājsaimniecībā, kuras ienākumi ir zemāki par nabadzības slieksni, kas noteikts 60% no vidējiem ienākumiem attiecīgajā valstī. Eurostat dati arī rāda, ka smagā materiālajā atstumtībā (deprivācijā) aizpērn Latvijā dzīvoja 27,4% cilvēku. Vēl lielāks īpatsvars tādu cilvēku bija tikai Rumānijā (31%) un Bulgārijā (35%). Lietuvā dziļu trūkumu cieta 19,5%, bet Igaunijā ‒ 9% iedzīvotāju. Vēl 2008.gadā Latvijā smagā materiālajā atstumtībā dzīvoja krietni mazāk jeb 19% cilvēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas