Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Dombrovskis: šis ir attīrīšanās un atdzimšanas laiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sveiciens ,
S
Sirsnīgs sveiciens Valdim Dombrovskim un viņa ģimenei Kristus augšamcelšanās svētkos! Lai Dieva žēlastība,pestīšana un glābšana ir visai jūsu ģimenei. Ticiet uz Jēzu Kristu ,jo Viņš ir augšāmcēlies un Dieva paaugstināts debesīs pie Tēva labās rokas. Dievs Viņam ir devis varu pāri visām valdībām ,varām un spēkiem debesīs virs zemes un zem zemes. Jēzus Kristus ir kungu Kungs un ķēniņu Kēniņš,tāpēc klausiet Dieva Dēlam,lai dzīvotu jūs un viss jūsu nams! Lai Dievs jūs bagātīgi svētī!
Lelle(īstā)
L
Aizvācies, jefiņ!
janka
j
Ei nu ei. No kura gala tad sāksim? Vai atkal no pensionāriem? Bet tīrīt vajg ļoti, citādi smako jau tālu aiz Latvijas robežām!!!
apriļ!
a
burunduks ar resniem vaigiem, stāstus melš par grūtiem laikiem.
:o)
:
Ja šis ir atdzimšanas un attīrīšanās laiks, tad nevajag aicināt valdībā šleseru, vajag patiešām attirīties no tādiem, kā šlesers, šķēle untml.
dombrovskis
d
indivīdi, ejiet mazgāties un attīrīties, mēs, vienotība, pa to laiku, kamēr pa pirti ņemsieties, jūsu māju "iztīrīsim"!
cony
c
Jau veselu ceturksni tu man nesūti algu,gribi lai gavēns mani piebeidz galīgi,sūdzēšos Shlesim vai Andrim,vai visai Latvijai.
mja
m
>>>>>> štata komentētājai cony tev no gavēšanas vāja sma.c.eņu darbība jeb tā.. no dzimšanas atsaldēta?
?
?
cony » ? 13:53 ZIEPĒS! dombrovski, šleseru un viņu kopējo politisko prostitūtu koalīķīju!
cony
c
Sveicu visus ar veselīgu gavēni un Zaļo ceturtdienu,komentātori ,lūdzu mazāk melosim un niekus melsīsim.
Terorists
T
Jā darīts tiek tiešām daudz.Ja Dambrovski nevar vainot par vienošanos ar SVF ,jo tas bija Godmaņa papus un SAEIMAS lēmums tad ir lietas ko nu šamējais nu nekādi negrib darīt. Augstākās valsts pārvaldes reforma,deputāšu un partorgu algu ierobežojumi,progresīvais nodoklis utt. Tā kā redzi,visu laiku tīrās,bet kā bija spalvas netīras tā arī palika.Un vienīgais ko varēja tā tas būtu vidusslāņa lēna iznīcināšana un saluktuves atvēršanu uz pilniem apgriezieniem un arī tā lai tas neskartu tos kuri ir siles tuvumā.
Silva
S
Tādu, kurā starp varu un tautu nedrīkst būt nepārvarama atsvešinātība. Tādu, kur nav vietas politiskiem meliem un liekulībai. Tādu, kur vara kalpo tautai, nevis ir instruments labklājības nodrošināšanai atsevišķām politikai pietuvinātām personām un to draugu grupām». Šis varētu būt pārkopēts no jebkuras jau sen sacerētas uzrunas tautai. Vārdi, vārdi .... Nu cik var tukšu runāt. Kaut vienu labas gribas darbu no politiķiem vismaz uz svētkie varētu sagaidīt, bet velti.
cony
c
jā,TIEšI CELT jaunu Latviju.... ,kur Vara jeb Kārtība rūpējas par tautu vienādi,dažreiz arī prioritātes.Vara rada brīvus,neatkarīgus,bez korupcijas,bezpietuvinātiem,izredzētajiem un savējiem,labus apstākļus BRīVā Biznesa attīstībai.Vara nodrošina arī visiem vienādu SOCIāLO TAISNīGUMU.kOMENTēJIET PAR LIETU,NEVIS LAIZIET ZāBAKUS.
Higgins
H
shlesers savus siveenus internetaa izdzinis..nodevis vakar struzhku ka shie slaistaas..un re ,,mazie urkas jau klaat:)..peec stulbuma tos ne ar vienu nesajauksi
Dumb-row-skij preses sekretār
D
Atvainojamies, Dienas publikācijā ieviesusies kļūda, Dumbrowskija kunga uzrunā 1.rindkopa pareizi jālasa šādi: Latvijas valsts dzīvē šo laiku mēs varam simboliski dēvēt par attīrīšanās un atdzimšanas laiku, kad, izejot cauri grūtībām, sākam celt jaunu Latviju. Tādu, kurā starp varu un tautu ir nepārvarama atsvešinātība. Tādu, kur ir vieta politiskiem meliem un liekulībai. Tādu, kur vara nekad nekalpo tautai, bet ir instruments labklājības nodrošināšanai atsevišķām politikai pietuvinātām personām un to draugu grupām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas