Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dombrovskis svētdien sazvanījies ar Zatleru saistībā ar budžeta grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Satversmes noliegums
S
Man ir tāda dīvaina sajūta, ka valdība šoreiz "bāž batonus ausī" Starptautiskajam valūtas fondam. Dombrovskis, Repše, Augulis un Segliņš nevar nezināt, ka viņu piedāvājums attiecībā uz pensiju un vecāku pabalstu samazināšanu ir antikonstitucionāls, tomēr viņi mierīgi virza uz priekšu valdības projektu. Acīmredzot, viņiem šobrīd svarīgākais ir saņemt aizdevumu, kaut arī ar prettiesiskiem līdzekļiem.
Satversmes noliegums
S
Man ir tāda dīvaina sajūta, ka valdība šoreiz "bāž batonus ausī" Starptautiskajam valūtas fondam. Dombrovskis, Repše, Augulis un Segliņš nevar nezināt, ka viņu piedāvājums attiecībā uz pensiju un vecāku pabalstu samazināšanu ir antikonstitucionāls, tomēr viņi mierīgi virza uz priekšu valdības projektu. Acīmredzot, viņiem šobrīd svarīgākais ir saņemt aizdevumu, lai pēc tam kaut grēku plūdi..
ha!
h
Visas šīs neoficiālās informācijas izplata, šķiet, prezidenta kancelejas darbonīši, lai visu laiku iezīmētu Valža Žatlera ārkārtīgo svarīgumu un ietekmi valsts politikā. Turklāt mediji ļoti labi reaģē uz shit notes ar abreviatūru "neoficiāla informācija", gluži kā Pavlova suns :) Varbūt gana?
V
V
Cipariņš tomēr respektē Zooveci, ka nepatriec kopā ar to liekēžu baru SAIEMU.
Pēteris
P
Tas ko valdība svētdien nolēma par pensijām un vecāku pabalstiem - ir preventīvi prettiesisski. Pastāv divi Satversmes tiesas nolēmumi – viens par to, ka nav pieļaujams pilnībā neļaut strādāt, otrs – par vecuma pensiju apmēra ierobežošanas nepieļaujamību. Ja valdība un parlaments, neraygoties uz šiem nolēmumiem rīkojas kā vakardien plānots, tas, manuprāt, būtu antikonstitucionāls tiesiskais nihilisms.
Terorists
T
Jā gāja uz pili,padzēra minīti,viens otram pasmaidīja un izšķīrās.Bet pienāca svētdiena un Dambītis nosapņoja budžetu nu zvanīja Valdiņam. Nu redzat pat naktī mūsu elite par mumsiem domā ,un mēs vēl viņus gānam.Tagad nu bez miega ripām Dambīts iztikt nevarēs un Valdiņš pat miegā burbulēs par budžetu,jo saprot kad ir liela ziepe,bet darīt neko nabadziņš nevar.Rociņas par īsiņu.
loms
l
nu un sazvanījās nu i ko nu Viņu ko te baigi respektē kāds.
Sols
S
Vai, cik viegli man ap sirdi palika, to uzzinot! No prieka jāiedzer.
anita
a
Ak Dievs! Un kas? Ļoti pozitīvi, premjers pat svētdienās strādā! acīmredzot darba daudz. Es arī strādāju brīvdienās. Ļoti interesants darbs.
Berta
B
Mī, nu gan vai zin! Tak valsts augstākās amatpersonas regulāri sazvanās ārpus darba laika un brīvdienās, jo tāds ir viņu pienākums - ik minūti turēt vienam otru lietas kursā par visu valstī notiekoš. Baiba Rulle to tiešām nezina?
???
?
Vai uz tualeti arī Dombrovskis gāja?...
sašutusi
s
Dombrovskis ir zaudejis jelkādu kauna sajūtu. Totāli lemtnespējīgs premjers, par kuru smejas gan Latvijā, gan ārzemēs, un vēl atļaujas taisīt uz galvas FM cilvēkiem, kas strādā dienām un naktīm, pārrēķinot simtiem reizi ministru uzstādījumus, kas mainās ik pa vēja pūtienam, tik diemžēl viņus neviens raidījums ar pompu nefilmē, vajadzēja vienu nakti pasēdēt sociālajiem partneriem, kā pompoza plātīšanās pa visu pagastu. Šī valsts tiešām ir pelnījusi, to kas notiek. Repše vienīgais tajā branžā nav inteliģenci vēl pazaudējis..
d'Andris
d
... tāpēc vajag "aprunāt" (ak, Kungs, piedod par zaimiem), ka laikam Valdiņš pats nesaprot, ko dara ...
ex
e
Valsts jūs paņēma un uzmeta. Turpini maksāt nodokļus :)
borcinsh
b
...tad, nevar saprast ...kapec Dombrovskim vajag kaut ko "aprunat" ar Cilveku kursh it nekas nesaprot ekonomikaa ! ( injekcijas shajaa gadijumaa nav vajadziigi !)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Zatlers: šis bija grūts, bet atbildīgs kompromisa lēmums

Zatlers negaidīti ierodas valdības mājā, Segliņš "noņem cepuri" viņa priekšā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas