Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovskis: Tiesības dot norādījumus valdībai ir vēlētājiem, nevis Lembergam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
Mans vectēvs nupat atzinās, ka PSRS laikos neesot nodokļi vispār bijuši. Jautājums - ko un kam mēs tādā gadījumā un PAR KĀDIEM NOPELNIEM maksājam? Varbūt tiešām jāpāriet uz nabadzības pabalstu.
Frenks
F
DOMBROVSKIS nav ņēmis vērā, ka vēlētājs ir varens TIKAI vēlēšanu dienā, bet LEMBERGS, var Dombrovski atstādināt kaut rīt !!! Tā kā nevajag Dombrovskim tā bravurīgi teikt.. !
Arturs M
A
Saeimu atlaida VZ divu iemeslu dēļ (kā teikts Nr.2 rīkojumā): noziedzīga Saeima un Valdība pārvalda valsti. Saeimu atlaidīs, bet kāpēc šis Vienotības putnubiedēklis vēl sēž ar savu jenotu valdību????????? Miskastē!!
  • 1
  • 1
starp citu
s
Vajag pienjemt likumu par katra deputaata vai ierednja, vispaar jebkura tautas kalpa, kas sanjem algu no nodoklju maksaataajiem -> KRIMINAALATBILDIIBU!!!!!! Tad viss nostaasies savaa vietaa! UN starp citu -> nost ar partijaam! Jaaieveel liidz 50 cilveekiem Saeimaa iistus profesionaaljus - taa kaa ir 110 novadi, tad mazaakos apvienot ar lielaakajiem un no to vidus apmeeram kaadus 50 cilveekus, kuriem tauta uzticas ieveeleet Saeimaa!
Janka
J
Kad jūs beidzot sapratīsiet, ka pat sētas miets būtu labāks premjers par Dombrovski, tas vismaz neizsaimniekotu 2,5 miljardus aizņemtas naudas...
Ino
I
Tev žetons!
  • 1
  • 1
monitors
m
Es jau smējos par premjera paziņojumu, ka tagad viņš koalīcijas partnerim rādīs dzelteno kartīti, bet ja atkal koalīcijas partneris ko pasāks bez Vienotības ziņas, tad sarkano. Sarkanā katīte varētu beigties ar to, ka prezidents Bērziņš aicina par minstru prezidentu Lembergu un viņš veido valdību no ZZS un SC. Tagad premjeram dzelteno kartīti rāda Lembergs tādēļ, ka saprot, ka, Dombrovskis viņam sarkano kartīti par;ad;it nevar.
@
@
Tieši šādu valdību vienkāršais latviešu vēlētājs, ZZS elektorāts, tad arī gaida, vai ne?
  • 0
  • 0
KU-KŪ
K
Tiesības dot norādījumus valdībai ir vēlētājiem,nevis Lembergam.Vai Lembergs ir vēlētājs?Stulbi teikts,un tā murkšķēt atļaujas augstu amatu ieņemoša persona.Lieciet Lemberga vārda vietā Jānis,Pēteris vai savu vārdu,faktiski tā augstprātība attiecas uz jums visiem.Pēc vēlēšanām Šadurska kungs teica apmērām tā,vēstuļu laiks ir beidzies,ievēlējāt mūs un tagad paklusējiet netraucējot mums strādāt.Tiekot pie siles vēlētāju velmes tiek aizmirstas līdz nākamajām vēlēšanām.Lembergs uzdrošinājās ieteikt savu variantu un fiksi no skapja izvilka visus skeletus.Komentētāj,nekļūsti uzbāzīgs,arī tavi skeleti var parādīties publiskai apskatei.
sirmais
s
Tu zvirbuli, palasi kaut ko par Sorosu un viņa dibināto fondu, varbūt,ka tad vismaz sapratīsi par ko Tu runā, pašreiz Tev par tām lietām nav nekādas saprašanās. Tu taču neesi papagailis, ka atkārto Lamba teikto.
borcinsh
b
ja tam zvirbulenam vispar butu smadzenes - vinsh varetu ari palasit .... bet pagaidams vinsh dzer to udens kur lembergs mazgajs kajas un sanem par to algu - vinam nav laika "macities".
  • 4
  • 1
zvirbulēns - sirmajam
z
Ja Jūs esat slavenais diriģents, kora vadītājs, tad man Jums nav jāstāsta, ka Dombrovskis turpina realizēt Latviju izlaupošu politiku, ka tā ir jāmaina, ka visa vara, jārealizē pret ārvalstniekiem, ka te nav ārvalstnieku laupīšanas vieta, jābeidz brēkt pēc ārvalsts tā saucamajiem investoriem, utt., jāmaina ideoloģija, ultra liberālisms, pret nacionālo konservātismu. Jūs saprotat, ka tāda līdzšīnējā politika ir Latvijas kaps?
  • 4
  • 3
zvirbulēns
z
A man nepatīk, ka mūsu Latvijas ministru prezidents vazājās pa ārzemju kapitālistu augstkolu, Sorosa auditoriju, a viņš, redz, vazājās, ar ārzemniekiem strīdās kā labāk Latviju atdot ārvalstniekiem, kā latviešus padarīt tikai par lētu darbaspēku, kā iznīdēt nacionālos latviešu kapitālistus, faktiski kā sagraut valsti, viņš manās acīs ar visu savu realizēto politiku, ir sorosīds, kaitīgs valtij, latviešiem.
  • 3
  • 6
aha
a
tā ir redzamā puse
  • 0
  • 0
vairis
v
:) humora izjuta zēnam normāla:), bet taisniba jau ir. papriekšu ezitis ar valdi pasludina ka lembergs luk diktejot viņiem kas jādara, kad lembis prasa nosaukt gadijumus tad klusums. kad lai ataisnotu uzticību lembergs "liek"valdibai izdarit ko prātigu, tad pēkšņu kā uz burvja mājiena lembis pat vairs veletājs naf:)
Mampe Šnabdeguns
M
Nu - vispār - Valdi - Aivars arī ir vēlētājs tāpat kā Tu! Viss cits ir sviests pirms .... referenduma....
Gunta
G
Ārprāts! Kā viens apsūdzēts cilvēks katru dienu komentē TV radio un laikrakstos! Pretīgi skatīties un lasīt
:)
:
vispār lembis ar ir veletājs, un kā veleta amatpersona pārstāv noteiktu vēletaju daļu, tā ka sabrauktā eziša vārā pretestiba tāda atrunāšanās vien ir:)
;)
;
Un vēl viņam ir tiesības uz advokātu ;)
  • 0
  • 0
Sandris R.
S
Bēdīgi, ka Latvijas valdības vadītājam problēmas ar humora izjūtu. Tik, ka nespēj novērtēt Lemberga sarkasmu.
tiešām
t
dombrovskis tiešām uzķērās. es neticēju, ka tā būs:)
  • 2
  • 2
Inga
I
Jā, bēdīgi, ka tā. Es gan sirsnīgi pasmējos, jo Aivaram joki sanāk. Par tā citām lietām neiztekšos, bet man patīk, ka arī būdams sūdos līdz ausīm, spēj pajokoties
  • 2
  • 3
cony
c
Pilnīgi piekrītu Dombrovska kungam,ka norādījumus un vērtējumus valdībai dot vēlētājs tauta,nevis kaut kāds vēl apsūdzēts Lemberga kungs.ŠIM politiķim nav kauna skriet ,likt kāju,savus murgus priekšā tautai vēlētājam,kam ir patiesā vara valstī,kura ir gudra,darbīga un spējīga pati izlemt savu nākotni,bez Lemba.bez Kalniņa,bez tā muļķa,kas apstrīd CVK lēmumu par tautas referendumu tiesā.Lielzagļi,kas bez kapitāla vēl cenšas sakampt tautas varas un tiesību potenciālu.Tā ir uzspļaušana savai tautai un sev pašam,jo spļauj pret vēju pret tautu.
Arturs M tam cony
A
Vai tu vienmēr pilnā, kad raksti savus murgus? pajautā katram garamgājējam vai viņš tādu Vienotība prem- jēru ciena un godā? Viņš tev acis piespļaudīs nevis urravas dziedās kā tu te blefo. Nelietis esi un punkts.
  • 0
  • 1
jautājums
j
Kāpēc ZZS neiziet no koalīcijas? Tāpēc ,ka nostādīt muļķa lomā Vienotību ir izdevīgi.Bet Vienotība to nesaprot,vai vienam otram kangaram tas patīk.
Lembergs arī ir VĒLĒTĀJS
L
jaunā oligarha part 01.07.2011 18:24 Ziņot! Lai tiktu pie varas siles ,Zatlers atlaiž saeimu,un pat par valsts naudu, budams prezidents n ,izmantodams savu varu, valsts medijus, taisīja sev PR un darba laika rīkoja visādas tikšanas ar saviem partijas domubiedriem ,izmantodams valsts telpas, valsts naudu, valsts algu marsietis arii,zinot,ka vinja terminjsh bankaa iet uz beigaam,dibinaaja partiju un naaca kaa mesija,kaadus cilveekus savaakja savaa partijaa,un kaa pats sevi paraadiija,uz to lai katrs veeleetaajs atbild pats sev Domājiet ar galvu! Šī partija nebūs glābēja, šo partiju atbalsta Soross! Jauna partija ir. Jaunu ideju nav. Zatlers ir tukša vieta. Egle, kura visus gadus bija pie stūres ,nu tagad būs glābēja,ha
Laima
L
Kas noticis ar cilvēku galvām? Atkal kārtējais taurētājs piemin Sorosu. Paklausījušies Lemberga domu gājienos un atkārto kā papagaiļi.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas