Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis: Valdības darbu nevar pakārtot ministru reitingiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daina
D
Skandaals ap Operu un Zagaru arii beidzaas NE AR KO! Pakliedza, kaa parasti un apklusa.
archiks
a
Valdi!!!Vajag taču vienreiz saņemties un patriekt,tos kuri neprot strādāt,vienalga kādas partijas ielikteņi viņi arī nebūtu. Valdi vienreiz kau ko izdari.
Vārds
V
Ko vēl patriekt, ja visi ielikteņi no paša Valda partijas vien palikuši? Atliek demisionēt, sen jau laiks.
  • 3
  • 1
ALISE
A
kā tad lai vērtē darbu??? circene nekļuva par deputātu,bet preteji deklarētam ,par ministri, tagad tauta neredz plānu kā tad tiks uzlabota veselības aprūpes sistēma, kā lai savādāk vērtē??
cony
c
Bet Circene tika izvirzīta par Ministri un es pensionārs, uzskatu,ka viņai ir savi darba plāni un rīcība,bet man plānus nevajag,man vajag pakalpojumus labus.Alīse,kad jūs kundze bļāvat visā balsī,ka cilvēks ir miris,bet īstenībā viņš ir saņēmis visaugstākās kvalitātes pakalpojumu un ir dzīvs un vesels,slikti,ka pats nebija parūpējies par sevi un savu drošību it ne maz,bet visu palūdza no mums- valsts.
  • 0
  • 2
Ivars Graudums
I
to "ddt": Ruski da moi! Davai, davai! Da Moskva!
Vārds
V
lēkme?
  • 3
  • 0
to tā tas ir
t
... kura valdīšanas laikā bija lielākais nosalušo skaits, kā ari lielākais naktspatversmju iemītniekus skaits. Cilvēks kurš nepilna gada laikā dubultoja trūkumcietēju skaitu un šogad grib pārsist paša iepriekš uzstādītos rekordus.
linards
l
bet kas tad veido valdiibu, ja ne ministri, varbuut pie mums kaut kas cits, tad uzrakstiet , KAS!!
nekā personīga
n
jenotulāča 3gadu sausais atlikums Pirms 5 stundām un 24 min Sirmgalvji vairs nav jāved uz mežu, jo vinus jenotu lāča laikā saplosa izsalkušu suņu bari, bērniem atlauj nomirt no tuberkulozes baciļiem ,pārejie aizbrauc prom, pacienti staigā bez rokām un kājām ----------------------bet valdības galva valsti vada bez savas galvas ================v alduks klausa tikai svešus kungus,bet par savu tautu tas tikai ieņirdz
ddt
d
Protams! Valdības darbu var pakārtot tikai un vienīgi saviem saimniekiem - paputējušajiem skandināvu baņķieriem. P.S. Par Dombrovska "fiskālo konsolidāciju" pilnā kaklā rēc par pilnu ņemamie ekonomisti visā pasaulē. Davosas forumu ieskaitot.
vovo
v
Latvija jenotulāča valdīšanas laikā ir tādā pakaļā, ka arī Tu pats ,lāčuk, nezini, kā no turienes tikt laukā. Varbūt vispirms ar granātmetējiem? lāča 3 gados Izglītības sistēma sagrauta; ražošā sfēra knapi turas, tie , kuri nav nomiruši, ES projekti tikai zagļiem, visās barota'vas sēz Vienotības baroklīši..., o, medicīna,... tas ir pasakas vērts ar visām neauglības ārstēšanām .. un valsts pārvalde, pini kabineti ar pēcpensijas vecuma kundzēm un nejēgām jauniešiem (uz kādu jau ir jāgūst pieredze, kāpēc ne uz valsti) tāda sajūta , ka valdība ir palīgskolu audzēkņi+ zaglēni
jenotu pensionāram klonam
j
Vai beigsi muldēt? Kurš tad, izņemot jenotus un to klonus, tevi tā mudināja?
  • 0
  • 1
pensionārs
p
Bet ko tad par viņu visi tā m udināja balsot tagad pie sasistās siles visi gudri.
  • 1
  • 1
arī foto grāfs
a
Skaista bilde,dzīvodama ārzemēs, rādīšu mazbērniem ,lai paskatās uz cilvēku, kas izpostīja Latviju
Vārds
V
Tik bieži piesaucat savu Tautas sapulci, ka top interesanti, kas tā par Tautu? Nu ne jau latvieši protams, tos jūs Vienotības piekritēji visu laiku zākājat par suņiem. Nāk prātā tikai viena tauta, kura sevi dēvē par Tautu, bet citas tautas par suņiem.
  • 2
  • 0
cony
c
Lai arī Jūs kungs daudzos nesakarīgos komentāros,reitingos Dombrovska valdību norejat un dubļiem nomētājiet un izliekaties liels eksperts,BET BET BET,ka saka Godmanis,MŪSU visugudrā,nesatricināmā Tautas sapulce tic tikai tiem,kam var ticēt un tas ir mūsu Dombrovskis un viņa valdība.Es arī atbalstu un ticu viņa valdībai,jo tur ir kompetence,aktīvs darbs,ticība un labestība visu 'mūsu virzienā.
  • 2
  • 2
Tā tas ir....
T
..... Vienotības triumfs, veseli 20 procenti jau ir Vienotības silē, bet pārējos 80 pročus ir jāaizdzen emigrācijā vai jāaizvelk uz tuvējo mežiņu (TĀPĒC JAU VESELĪBAS APRŪPI VIENOTĪBA KĀ SUGU LIKVIDĒ). Vienotības dēmokrācija darbībā. Pasaulē gan šādas valdības ar tik zemeu reitingu sauc par valdošām kliķēm vai pretTAUTISKĀM huntām.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas