Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Dombrovskis Vankūverā jutīs līdzi Miņinam, vēros arī hokeja spēles

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) Vankūverā iecerējis vērot vairāku Latvijas sportistu startus olimpiskajās spēlēs, informē viņa pārstāvji.

Trešdien, 24.februārī, premjers paredzējis apmeklēt šorttreka 500 metru sacensības ar Haralda Silova piedalīšanos, kā arī hokeja ceturtdaļfināla spēli.

Ceturtdien, 25.februārī, Latvijas valdības vadītājs tiksies ar Kanādas ārējās tirdzniecības ministru Peteru van Lounu, kā arī apmeklēs frīstaila sacensības. Vistleras sportistu ciematā paredzēta Igaunijas delegācijas rīkotā pieņemšana par godu Igaunijas valsts svētkiem, kā arī paredzēta tikšanās ar Latvijas sportistiem.

Piektdien, 26.februārī, V.Dombrovskis sekos līdzi biatlona 4x5,7km stafetei ar Latvijas vīriešu izlases dalību, kā arī būs klāt Jāņa Miņina un Edgara Maskalāna bobsleja četrinieku pirmajā un otrajā braucienā.

Sestdien, 27.februārī, premjers apmeklēs kalnu slēpošanas sacensības slalomā, kurā startēs Kristaps Zvejnieks, tāpat viņš būs klāt bobsleja četrinieku trešajā un ceturtajā braucienā, kā arī plānots apmeklēt hokeja spēli, kurā būs cīņa par bronzas medaļu.

Savukārt svētdien, 28.februārī, Ministru prezidents vēros hokeja fināla spēli, kā arī būs klāt Vankūveras ziemas olimpisko spēļu Noslēguma ceremonijā un piedalīsies Kanādas premjerministra rīkotajā pieņemšanā valstu un valdību vadītājiem.

V.Dombrovskis Latvijā atgriezīsies 2.martā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas