Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dombrovskis: Vienotība parādījusi ZZS "dzelteno kartīti"; koalīcija turpinās strādāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OME
O
Dombrovska kungs,vai tad Jūs nesaprotat ka ZZS Jūs izmantoja un izmantos.Nezinu kam jānotiek ,lai jūs no viņiem tiktu vaļā.
KLM
K
Vienotība parādījusi ZZS ''dzelteno kartīti"" ................................................. ........................................ Nu tas gan lieki, vajadzēja rādīt sarkano, tas bijušajiem kompartijas augsta ranga funkcionāriem Lembergam un Brigmanim patiktu labāk - kādreiz dievināja visu sarkano (ar sifilitiķi Ļeņinu priekšgalā)
ierindnieks
i
..."cilvēki gaja uz sēdi nesagatavoti"- tas nozīmē, ka prezidenta aperātā nav tā saucamo " lakstīgalu '- informācijas noplūdes avotu,kuri ir IeM, KNAB un FP, un netika veikta priekslaicīga kadru instruēšana piesegšanai- balsoja ,kā "bija" jābalso, atklāti. Spēles elementu ieviešana , koalīcijai attieksmē pret sabiedrību un vēletājiem, nav tas pats, kā sporta spēles ( "dzeltenā kartiņa") vai struktūru ( dienestu) Spēles. Ja Vienotība ( vienmēr atbalstījusi cīņu pret korupciju, kā paši apgalvo) ir neskaitāmas reizes pieļāvusi turpināt protekcionismu un korupciju, jāšaubās, vai stingrības mēru ieviešana nav viendienīša vērta.
Adatiņa
A
Esmu ļoti satriekta par ZZS, vienmēr esmu bijusi pārliecināta un uzticīga šai partijai! Jāāā, bet klūdīties ir cilvēcīgi! Atbalstu un visi man līdzās esošie līdzcilvēki esam par mūsu Zatlera ievēlēšanu atkārtotā balsojumā! ZZS aizpeldējis jumts ,kur jūs to Bērziņu izrakā?! viņu jau arī var pielīdzināt oligarham ar tādu augstprātību un lielību par savu bagātību fui ! Vai jūsZZS padomājāt,kas būs tālāk?
who cares
w
"KRIEVI jau sen grib atkal pieslēgties KRIEVZEMEI-MĀTUŠKAI ..." === Pat ja šie gribētu (par ko ļoooti šaubos), ar būšanu valdībā nepietiek...
who cares
w
Smieklīgi.
Terorists
T
Vienotības mūjābeles parādīja sev kam ir dzeltena karte ,un biksis būdams politikanis vēl nav sapratis kad sarkanā karte viņam vēl tiks pacelta no savas partijas priekšā.
nnn2
n
Saeimas Saimnieciskās komisijas deviņus deputātus Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) vēlas saukt pie administratīvās atbildības par to, ka, lemjot par sakaru, transporta un dzīvokļa īres kompensācijas piešķiršanu, viņi pērn ir balsojuši par sarakstu kopumā, nevis par katram deputātam piešķiramo kompensāciju atsevišķi, tādējādi atbalstot kompensāciju piešķiršanu sev pašiem. Rezultātā pie administratīvās atbildības KNAB vēlas saukt deputāti Ilzi Viņķeli (V), kura tādējādi nobalsojusi par 179 latu transporta izdevumu kompensācijas piešķiršanu sev. Savukārt viņas frakcijas biedrs Guntars Galvanovskis (V) esot nobalsojis par 386,54 latu dzīvokļa īres kompensācijas piešķiršanu sev. KNAB rosina saukt pie administratīvās atbildības deputātu Klāvu Olšteinu (V) par 179 latu transporta izdevumu kompensācijas piešķiršanu sev, deputāti Ingrīdu Circeni (V) - par 275 latu dzīvokļa īres kompensācijas piešķiršanu sev.
nasca
n
Intersanti gan, vai ZZS deputātiem pirms sēdes bija iedoti citi dokumenti nekā Vienotībai un VL? Nav ko melot, labāk pateikt skaidri un gaiši to, ko visi jau zina tāpat, ka ZZS sargāja sava oligarha Lemberga korišu Šleseru.
Jukums
J
Gribas jau pasmaidīt - ja Zatleru šajā situācijā varētu salīdzināt ar Šir-Hanu (pozitīvā nozīmē), tad Dombrovskim paliek tāda kā Tabakija loma, kurš nu pamodies un mēģina kādam kaut ko parādīt:)... Vis jau ir par vēlu. Te nu gan pirmos ūdeņus nogāza tieši Āboltiņa.
Kurmītis
K
Vienotība ...?? .... parādījusi ... ???? :))))))))) Man gan liekas, ka jenotība nevienam nevar parādīt neko citu kā vien savu pliko pakaļu ... :))) Smieklīgi lasīt, ka šis no savas sievas brunču apakšas uz apkārtējiem ķiukstošais lupatas gabals būtu spējīgs kaut jel ko citu Lembim parādīt ... :)))
hasans
h
Man gan šķiet ka visiem ir parādīta sarkanā kartīte .
Oskars
O
Dombrovskis nesāk APCIETINĀT Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS tātad viņš un VIENOTĪBA ir ZAUDĒJUSI visu ........ Tuvojas SC UZVARA !!!!!! un manai LATVIJAI slikti , jo KRIEVI jau sen grib atkal pieslēgties KRIEVZEMEI-MĀTUŠKAI ....
replika
r
Cita varianta jau nav, VL pietrūkst balsu, sadarbība ar kolonistu partiju abām partijām var tikai sabojāt tēlu. nākamajās ārkārtas vēlēšanās visiem godīgajiem latviešiem jābalso par VL/TB.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas