Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Domburs gatavs uzaicināt Lembergu uz "Kas notiek Latvijā?"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parastais
P
Tikai nekādā gadījumā vienu Lembergu pret Domburu! Tās reizes, kad Domburs centies vienatnē diskutēt ar trenētiem demagogiem (lai atceramies Kalvīti), pārvēršas par neliešu reklāmu reitingu celšanai! Viņš uz jebkuru Dombura pieminētu Lembja nelikumību atbildētu - tie ir meli, sorosa sazvērestība, esmu balts un pūkains, mani biznesa partneri ir sliktie un paldies mīļajiem ventspilniekiem par ziediem!
Vienīgais īstais
V
Neesi, lūdzu, tik aizmāršīgs. Gulbiene ar vismaz vienu veselu advokātu bija Domuršovā - až raudiens nāca Gulbienē klausoties un skatoties... Eksčekisti Domuršovā nebija, toties LTV ziņu dienesta raidījumos - vairākkārtīgi. Nerunājot nemaz par Štālbergu. ;)
lno
l
Nu kad jau tad jau! Gaidam arī g.s. noziedznieku Gulbi komplektā ar muitas bruņinieku Vaškēviču un viņa kundzi, gaidam Kalvša solītos valsts apdraudētājus - eksčekistus, desantniekus, drošības struktūru bijušos un esošos darbiniekus saslēgtus roku dzelžos konvoja pavadībā iesoļojam TV studījā! Šovs var sākties, prožektorus uz Domburu!:))
VA
V
Vai tiešām viņa demagoģiskā vāvuļošana vēl kādu interesē? Ja savāktu augšminēto kompāniju puse Latvijas sēdētu pie televizoriem, un pēc tam būtu pilnas avīzes un portāli ar komentāriem.
AV
A
Vai tiešām viņa demagoģiskā vāvuļošana vēl kādu interesē? Mani noteikti nē! Neticu, ka viņš ir nevainīgs kā jēriņš. Vainu noformulēs tiesa - pirms sprieduma tiks dots pēdējais vārds, kurā Lembergs varēs izpausties visā savā krāšņumā. Skatītāji nezin visus lietas apstākļus un nevar spriest, vai Lembergs runā patiesību vai melo. Šādam raidījumam nav nekādas nozīmes. Arī tad, ja tiktu uzaicināti Maizītis ar Loskutovu - viņi taču pirms tiesas nedrīkst visus lietas apstākļus atklāt.
aadius
a
Nu jau, kad atveerta aviosatiksme uz ventspili Lembis laikam var paspeet maajaas uz 12 :):)
Sandra
S
Domburs vair nerullē, arī Lembergs viņa šovu neizvilks :(
Lelle
L
Nu tad jaataisa Matiisenes noziedzinieku shovs!!! Viens valsts izzadzeejs un noziedzinieks sagaajis sviestaa turpina plaatiishanos...To sauc par Napoleona sindromu...
viszinis
v
No malas skatoties uz Lembergu,rodas ispaids ka beskaunīgs šeptmanis, aferists, liels vāvuļotājs Latvijā ir cieņā arī diemžēl Dombura raidijumā,ko es agrāk ļoti cieniju. Žēl, ka tādus mērgļus daudz tiražē pressē gan televizijā.
Antoška
A
Vispirms paklausīsimies Lembergu, tad padomāsim un tikai pēc tam parunāsim - tā izskatīsies gudrāk...
Ieva
I
Bet tad vai nu tikai Lembergu, lai, piemēram, nekāds Brigmanis nevāvuļotu fonā, vai arī Lembergu kopā ar Maizīti un Loskutovu. Turklāt jārēķinās, ka Lembergs atkal muldēs par Grīnberga lietu, it kā tā būtu vienīgā,tāpēc vajadzētu no šagistiem aizņeties viņu pulksteni un tiklīdz laiks ir galā, tā mute ciet!
Vienīgais īstais
V
_Viņš pauda, ka gadījumā, ja atbilstošas tematikas dēļ Lemberga klātbūtne būtu nepieciešama, viņš runātu ar prokuratūru par to, lai tā pieļauj Ventspils mēra dalību publiskajās debatēs un līdz ar to - ierašanos mājās pēc noteiktā laika._ Atrunas - viss atrunas :) Var nodrošināt tiešraidi no Puzes.
Oskars
O
Latvijā - BANĀNUVALSTĪ zagļubandītiem visur ZAĻĀ gaisma ar bonusiem........ Tautiņa,ko lēkājat,labāk paklausieties,paskatieties,kā lielie DŪŽI DARBOJAS (kad kāds ārzemnieks apdraud mēs atpūšamies,tagad aiz RESTĒM skaistās atremontētās telpās un tagad atkal sāksim)
Tā ja
T
Tāds cirks gan nav redzēts ka apsūdzamais un apsūdzētājs publiski noskaidro attiecības.Bet Latvijā viss nav kā pasaulē.
zvirbulēns
z
Domburu Jāni, o.grīberga lietas sakarā jums tika teikts - prokurori, pārkāpjot virkni likumu, nepamatoti grib vaijāt Lembergu, kā arī lūgts uztaisīt raidījumu par o.grīnberga lietu, lai viestu kādu skaidrību. Ko Jūs darījāt, Jūs kā tads dezertieris pamukāt maliņā. Tagad, kad cīņa beigusies, kad prokurori izrādījušies analfabēti, esat gatavs te ko aicināt. Vispār riebīgi, Jāni, metās par tevi domājot. Kad tu sāki, likies tāds sakarīgs puika, bet tev sakāpa galviņā, un cauri bija! Varbūt laiks pārdomāt savas cūcības, un mainīties uz labu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas