Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Domburs: man nav jāpierāda, ka neesmu kamielis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Ilva
t
Patiesai laimei ir tikai viena definīcija- miers un prieks IEKŠ TĀ KUNGA.
Zoja Monroza
Z
Katrs cilvēks ir pelnījis augstāko ievērību, jo Dieva priekšā visi vienādi esam, bet lūgt priekš cita ko no Dieva, tieši intelektuālā plāksnē, prāta darbs gan nav, jo Dievs saka- svētīgi garā nabagi, jo tādiem pieder debesu valstība un arī "Tas Kungs pazīst gudro domas, ka tās ir tukšas" (1.kor.). Pirms ko lūgt Dievam, Viņa vārds ir jāzina.---------Dombura kungs vienmēr un arvienu vairāk atrodas lielu kārdinājumu priekšā- vai tiks tiem pāri (šeit enerģija un izturība nepalīdzēs- jo runa ir par goda prātu, un tieši tam vairs ticības nav), jautājums paliek atklāts.Jebkuram citam, šis risks nav tik liels, vai nav nemaz. P.S. Nest SAVU DOMU tukšā intelektuālā telpā vēl nenozīmē to piepildīt ar lietderības koeficientu.
Skaistule.
S
Gaidu trešdienas vakarus. Bet, bieži vien, tie paši ģīmji, kas vienmēr. Bieži nekas netiek pateikts. Pieaicinātās personas bieži nerunā konkrēti, - tikai riņķī un apkārt. Domburs dara ko var. Bet par TV kopumā - neinteresants.
mara
m
Ļoti cienu Jāni Domburu. Un ļoti jūtu līdz, jo viņš gandrīz vienatnē un tik pašaizliedzīgi savu domu nes Latvijas arvien tukšākā intelektuālajā telpā. Jāni, Jums jāsavāc komanda, varbūt jāmaina forma, lai būtu domubiedru dialogs. Lai varētu analizēt saknes tam purvam, kur tagad esam. Energiju un izturību vēlu Jums.
Ilva
I
Kļūdījos tekstā - { nekompleksēt }; atvainojos.
Ilva
I
Cienītais- Kurzemniek! Dod Dievs , Jums, kaut daļiņu no tā izglītības līmeņa absolūti it visā, kas piemīt prestižajam , augstāko ievērību pelnījušam žurnālistam J.Dombura k-gam - un Jūs varētu būt patiesi laimīgs un nekompseksēt : vismaz tik atklāti.
danna
d
Domburs diemžēl vairs nespēj adekvāti novērtēt to, ko pats dara - laiks mainīties un sākt ārstēties no lielummānijas. Un pamācīties arī!
...
.
Kas tad vispār vēl ko skatīties bez Domburšova un Streipa? Bet tieši šos kalorītākos Kots & CO grib nostumt malā. Tā nevajadzētu vbūt.
Kurzemnieks
K
Domburs varētu aiziet no TV, lai būtu laiks studēšanai un augstākās izglītības iegūšanai. Domburs varbūt sevi uzskata par ģeniālu žurnālistu tieši tāpēc, ka ir mazizglītots un nespēj spriest par savām spējām un kompetenci.
janchuks
j
Jānis ir iesīkstējis. Tur jau neko nevar padarīt, bet ja pats neko lietas labā nedara jau vairākus gadus, tad LTV būs vien taisnība. Tikai sarunas un nekāda rezultāta == 0000
!!
!
Turies!!
Antikots
A
Domburs no daudzsološa jauna azartiska žurnālista vienā brīdī ir kļuvis par tukši azartiski vāvuļojošu žurnālistu. Trūkst asuma un precizitātes. Gadi skrien kā bifeļi un sabradā visu labo..
Pane Zosja
P
Tas bēdīgākais, ka Domburs var iznīcināt pats sevi - tāds formāts arī nav izslēgts.
kakija
k
Ne jau nu gluži tiek paziņots, bet ne viens vien pēdējā laikā izdara secinājumus, ka tā intelektuālā kapacitāte arvien materiālākas formas ieņem, bet tikumiskā kapacitāte no reizes uz reizi arvien ēteriskāka kļūst un var izgaist pavisam, tas vieš bažas...Acīmredzot arī Kotam-kā nekā (ja nemaldos) direktors.
jā...
j
Streipu jau arī mēģināja iznīcināt! Neizdevās, jo sabiedrība atbalstīja. Cīnīsimies arī par Dombura vietu LTV1Ne jau Kotam un padomdevējiem lemt, ko sabiedrībai skatīties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas