Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Domnieki negrib atļaut atvērtas alkohola pudeles ielās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zass
z
Nevajag te dirsties vairaakaas valstiis nevar skraidiit ar atveertu pudeli rokaas. Ieliec to pudeli nelielaa maisinaa un dzer to savu alu, LIKUMS IR LABS. Kultuuras Latvijaa nekaadas.
J
Trulais lai iet ieskrieties. Lai aizliedz vispār ielās parādīties bez bībeles rokā un sievietēm bez galvas segas. Paldies Dievam esmu pametis to sūdu valsti. Šeit neviens policists pat neiedomājas, ka varētu piesieties par alus dzeršanu, vai pīpēšanu pludmalē, tā ir privāta lieta, ko gribu to daru, galvenais - neaizskart citus līdzpilsoņus. Latvija - brīnumzeme, jeb muļķu zeme.
xxx3
x
Tad ko man darit? ja ir karsta vasras diena es nedrikstu attaist alus pudeli? Barrrrrrrrgais Turlais mani tulin arrrrrrrrrestes!!!!????? loti stulbs likums, pietiek tacu ar to ka nedrikst but smaga reibuma pakape uz ielas, vai ari troksnojot ,skala kompanija, traucejot citiem dzivi plegurot uz ielas.
anonīmais šakālis
a
RAPLM juristi ir vai nu pilnīgi nesaprašas vai pilda kāda pasūtijumu. Katram policijas ierindniekam ir vairāk sajēgas, nekā šiem "juristiem". Atšķirība tāda, ka lietošanā ir grūtāk pieķert, gandrīz vai neiespējami. Ja aizturētais paskaidro, ka atvērtu šņabja pudeli pārvieto no punkta A uz punktu B, nevis no tās dzer, tad nekāda pārkāpuma nav. Lai gan, kā policists pazūd no redzesloka, dzeršana turpinās. Parādās policists, atkal pudele likumīgi tiek pārvietota, glabāta vai kas cits. Ar šo tikai sarežģīs policijas darbu, cita nekāda efekta nav. Šos te nažus no RAPLM vajag atlaist, jo viņu aktivitāte sarežģīs (tātad sadārdzinās) policistu darbu un to es uzskatu par kaitniecību! Latvijas valstij tādiem alga nav jāmaksā!
akmens
a
Virsraksts vien ir ko vērts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas