Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Drošība mūsu reģionā nav par velti, dalība NATO ir tās labākais garants

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
moritz
m
nekad neesat padomaajushi, kaapeec naudas valsts makaa visu laiku pietiek? daļa salaupītā tiek arī mums... taaka - te nav droshiibas, bet materiaalaa labuma jautaajums ;)
Latvijas drošība?
L
Latvija pasukā amerikānus, krievus un židus visus ar divām rokam un vienu muti. Viņu mērkis ir sagraut Latviju un to lēti nopirktu. Nevienam neintresē stipru latviju un kurina nacionālsimu no katra virziena. Zīdi un krievi zin savu lomu šajā jautājumā Latvija ir fukt, un visi plēš ko vien vara
Jānis
J
Latviešu karavīriem vienmēr paticis karot par citu interesēm.Mans vecvectēvs,piemēram,piedalījās krievu-turku karā,bet vecaistēvs pirmajā pasaules un pilsoņu karā(latviešu strēlnieku bataljonā zem Romanovu dinastijas karogiem un sarkanaja armijā zem revolūcijas karogiem.Tagad karogi mainījušies,bet jēga ne. ).Jautājums,kā piedalīšanās svešos karos var vairot latviešu un Latvijas drošību?
jautājums
j
Un cik šai "pašu valstij" ir kodolgalviņu? Kā sauc "pašu valstī" ražoto tanku un kāds tas ir salīdzinājumā ar T-80 un M1? Bet vispār komjaunieši galīgi apjukuši, skatos :D Vienu brīdi viņiem NATO ir "agresīvs bloks" un "pasaules policists", citreiz atkal pacifistu klubiņš, kas nav spējīgs aizsargāt pat savu dalībvalstu teritorijas. Dumji izklausāties, biedri!
skaidrojošā vārdnīca
s
Konkrēti tev nekā nepalīdzēs. Tāpēc ka palīdzēt gaudulim raudulim ir neiespējami. Kad citur pasaulē notiek konflikti, tie uz tevi neattiecas un ir "viņu karš", bet par savām vajadzībām kliedz pilnā balsī. Kārtīgs liekulis-mietpilsonis-"pacifists". Nav zemiskākas un liekulīgākas idejas par "pacifismu", jo "pacifisms" būtībā ir mietpilsonisms.
I.Gr.
I
Piekriitu Spii!
J
Ko citu lai aborigeniem teiktu ārzemju izlūkiestādes darbinieks? Mēs jūs sargāsim! Aborigeni jau dumi, nesaprot, ka vienīgais drošības garants ir savas valsts bruņotie spēki. Ja jau NATO tik visspēcīgs, kāpēc pie reizes nepasargāt arī ASV un tādi ietaupīt budžetu?
Spii
S
Nejūties diezgan padumjš?
Revolt
R
Austrumeiropas Politisko pētījumu centrs ir ASV kongresa finansēta iestāde.Interviju vareja neņemt jo viedoklis ir nemainīgs - kara ekskalacija tas ir labi. Kāpēc visi runā par "Maskavas rokām", "aģentiem" bet nerunā par šāda veida iestādēm kas pilnīgi atklāti darbojas mūsu valstī un ietekmē mūsu politiku.Tāpat mūsu masu informācijas līdzekļos un politiskās partijās atklāti darbojas ārvalstu finansēti pārstāvji.Tāpēc nevajag brīnīties ka publiska doma ir izveidota greizi ačgārna kas neatbilst Latvijas interesēm.
DIEVA SODS VĒL BŪS
D
Nu ko lejat muļķības.......jūsu NATO ASV savus ,,torņus,, nevarēja nosargāt .......CIK ILGI TAUTU SMĪDINĀSIT lai TIK NAUDU IZKRĀPTU un ASV izdabātu???Nolādētā valsts Latvija.
Valdība- King of Nothing
V
Ka mūs pasargās no mūsu valdības kuri vēāls mus izlaupi't un izvarot? . Tā financialā slodze sakrājas un nā nemitīgi no katra vrziena. Piem cenas par pienu produktiem, maizi, īpašuma nodokļus, gāze, gegviela, sabiedriskais ransports utt. utt Tās skruves paliek ciešākas katrunedēļu no VALSTS LĒMUMIEM. Latvijā būs baigā hunja, nemieri un revolūcija jā ši bezjeēdz'ba turpināsies. DP un policijai jātcerā ka viņi pieņema zvērast pasar't sō valsti nevis pasargāt kādu debilu valdības iekārti. .
it kā tā
i
Viss jau ir pareizi. Vienīgi nav skaidrs, kā tieši ASV (NATO) mums palīdzēs, apmaiņā pret mūsu kritušajiem viņu karā Afganistānā. Vai ar "Saskaņas Centra" neslēpto bīdīšanu ar ASV vēstniecības starpniecību?
O-bana !
O
"Austrumeiropas Politisko pētījumu centra izpilddirektors" Tad R-eiropas, Āfrikas, Āzijas un Tanzānijas politisku pētījumu instituti, jādomā, arī ir ?
!
!
Tas ir skaidrs pat Sandrim Tocam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas