Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Drošības policija veic pārbaudi Satiksmes ministrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
par evakuaaciju atbldiigs feldfēbelis Baizels... faktiski ja nodariijums pieraadiits , tad pienaakas sods par valsts nodeviibu , tad vairs nebriinos par valsts nozagšanas faktu...
Ērglis
Ē
Diena nebūs, Diena jau ir pilna ar paranoiķu komentāriem. Skumjākais ir tas, ka Šleseru - neskatoties uz visu viņa darbību pret tautu - atbalsta kristīgā baznīca. Pirmais - kādā sakarā kristīgā baznīca grib laicīgo varu? Ar varu pārliecināt cilvēkus ticēt viņu institūcijai? Otrais - kādā veidā viņi sadzīvo ar to, ka viņu atbalstītājs ir kolosāls grēcinieks un melis?
Ērglis
Ē
Klips par Godmani ir paša Stendzinieka veidots projekts, kura mērķis arī ir nedaudz uzlabot LPP/LC tēlu :) Protams, šis fakts nedrīkst traucēt tev paranojā drebēt :) Vēlētājs: ja izrādīsies, ka tā nav piešūta lieta, bet konkrēts noziegums, vai tad atsauksi tikko pateikto" Protams, ka nē! Tajā brīdī kāds cits būs vainīgs, Ainars naivs būdams būs kļuvis par upuri provokācijai.
Loliks
L
Kapec atbildiba netiek prasita ari no W.Freibergas, kura so nekaunigo kucenu Sleseri izaukleja, dazadi piesedzot vina veiktos noziegumus? Jurisprudence ir tads termins lidzdalibniece.....
Jaunietis
J
Tas bija sen sagaidāms, ka jēlīši rakņāsies un meklēs skabargas politisko konkurentu acīs. Tas, ka naudas zādzības atklāšana jēlo svētvietā - KNĀBĀ tiek trīskārtīgi atriebta, tikai lieku reizi pierāda sorozīdu būtību - izmantot valsts varu un resursus savu partejisko ambīciju apmierināšanai.
onazis
o
Sism noladetajam Sleserim sen vieta ir cietuma unvisai saj baznicu zurku-sektantu partijai LC/LPP ir jasez cietuma ar Godmani prieksgala.
Sece
S
Jāa... Pret PP/LC valdošie iedarbinājuši smago artilēriju. Klips ar Godmani - šāviņš Nr.1, Šleserlieta - šāviņš Nr.2. Ar interesi gaidu, kas sekos. Protams, TV1 un Radio nepārtraukti šaus ar skrotīm. Bet vai tas viss palīdzēs, šaubos. Jo vairāk, ja tagad, pēc Domburšova, skaidri zinām, ka budžetu šogad grozīs vēlreiz, bet nu jau pēc vēlēšanām, kad tomēr drošāk - vismaz pašvaldību krēsli jau būs valdošajiem saglābti. Politika tomēr ir reti smirdīga lieta, bet tie, kas to taisa - vēl smirdīgāki.
Vēlētājs
V
Tagad 100% balsošu tikai par Aināru un Aivaru! Pārāk jau uzkrītoši atkārtojas viens un tas pats - ja ar saviem politiskajiem pretiniekiem godīgi galā netiek - jāpiešuj lietas. Protams, īsi pirms vēlēšanām. Kurš tad te neredz īsto iemeslu? Noriebies.
Viesulis
V
Šlesers - kurš gan cits!!! Būtu brīnums, ja kaut kādi sū... neuzpeldētu!
Aiziet
A
Tā jau bija domāts. Ja citādi ar Šleseru galā nevar tikt, jāsauc palīgā policija un prokuratūra Pārāk lielas bailes valdošajiem no Aināra. Sāksies Šleserlieta - kas līdzīgs Lemberglietai, un tāpat vilksies gadiem un beigsies ar čiku. Galvenais - izolēt no vēlēšanām.
Tasmānijas velns
T
Iespējams sāks uzpeldēt arvien jauni targashu loka darījumi.
homo soveticus
h
Ja atklāsies, ka ministra vadības laikā ir pārkāpti likumi par valsts noslēpumu, tādā veidā radot apdraudējumu valsts drošībai, ministrs būtu jāsoda pēc pilnas programmas. Bet ja to mēģinās, dažs labs kvieks kā sivēns, ka vinu apbižo (mums jau tāds precedents ar "Hūti" ir) un Diena būs pilna ar komentāriem par sorosiešu, brīvmūrnieku un citplānētiešu sazvērestības teorijām.
NIKS
N
varbūt beidzot kādu no augšas arī NOTIESĀS UN IELIKS CIETUMĀ!...
Ance
A
Baumo jau pasen, ka pret leščinski drīz ierosinās krimināllietu! Bat, tas, ka viņš strādā uz visiem kam piķis, tikai ne Latvijas labā, gan ir dzīva patiesība!
Ērglis
Ē
Acīmredzot nav grūti sameklēt...slepeno dokumentu pasēšana nav "hipotētiska valsts nodevība", tā ir konkrēta apsūdzība. Ļoti ceru, ka baumas nav bijušas patiesas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas